България и българите > Основи на националната Държава

Кой и кога роди мафията в България?

(1/5) > >>

Nordwave:
Свидетели сме на безпрецедентни събития, както в световен, така и в регионален мащаб. Ставащите събития у нас си имат своето обяснение, но уви, медиите не търсят генезиса на злото, а само сензацията, както и удобните им за целта "герои". А ако те липсват си ги създават - примери колкото щеш през последните дни - като се почне от вездесъщия ген.лейт. Бойко Борисов (без генерал - щабна академия, подобно на забравения вече генерал Димо Гяуров - удостоени с тези звания от т.н. "политически елит", за да му служат вярно) и се завърши с такива "динозаври" като Иван Костов, Константин Тренчев и Едвин Сугарев. А истината, горчивата истина остава скрита от погледа на обикновените хора, на народа, ако трябва да сме точни.
А тя, Истината е, че България се управлява от "мафията" и това ние от СПС - Варна го казахме още през миналия месец юли в нашия бюлетин №3, озаглавен "КАКВО ИСКАМЕ НИЕ!".
В България е налице срастване на властта с престъпността и използването й за лично обогатяване на т.н. "политически елит" и неговата клиентела! Това на всички езици се нарича мафия!
Кой и кога роди мафията в България?

Ако у нас имаше разследваща журналистика и истински нейни творци, отдавна щеше да бъде вдигнато булото на мафията. Тъй като това не бе сторено през изминалите 15 години, ние СПС - Варна се осмеляваме да хвърлим ръкавицата. Истината е: Кръглата маса* роди мафията или по-точно бащите на мафията. Кръстник на мафията стана Андрей Карлович, в чийто апартамент бе замислена тази "маса" (всъщност масонска ложа) и бе сътворен сценарият на бъдещите действия, както и главните герои на последвалите събития. На политическата сцена излязоха от "нищото" случайни хора. Единственият критерий приложен към тях бе, "послушанието" към "кръстниците" и "мизерния личен интелект". Но веднъж изпуснат от бутилката "злият дух" вече не можеше да бъде натъпкан обратно. Затова след 1990 година събитията станаха трудно контролируеми, а след смъртта на А.Карлович - неконтролируеми. Натрупвайки огромни лични богатства , за сметка на тоталния разгром на държавата, оставен без контрол отгоре т.н. "псевдоелит" хвърли България в пропастта на нищетата, разрухата, пладнешкото разграбване, престъпността т.е. на "геноцида" срещу нацията.
Повече от 15 години тази "мафия" се скрива зад благовидната маска на "прехода", като за това време успя да открадне парите и имуществото на държавата и на обществото, т.е. националното ни богатство и да го превърне в лична собственост от луксозни коли, вили, хотели, имения - нечуван и невиждан разкош по нашите земи от римско време до сега! В същото време мафията успя да се организира, не без помощта на структури от бившата Държавна сигурност.
След "голямата рецесия" през 30-те години на миналия век САЩ и Западна Европа успяха да се измъкнат за 4-5 години. Толкова бяха необходими на Германия и Япония след Втората световна война, за да се изправят на крака, а България цели 15 години уж "се отлепва от дъното", а бедността вече е обхванала 80% от населението.
   Човешкият живот в България вече е битка за оцеляване - т.е. по-силният изяжда по-слабия! На прага на 21-я век в България властва законът на джунглата.

А когато нещата са стигнали дотам, само олигофрени или демагози могат да тръбят от трибуните на Народното събрание или в правителствени комюникета, че според оценки на западни експерти България се движи по правилния път към ЕС, само някои петънца, като борбата с корупцията и "реформата" в съдебната система помрачавали тази радостна картина.
Горното идва да потвърди нашата теза, че тези хора са или абсолютни демагози или "нагли лъжци", което е еднакво вредно за държавата и нацията.
В същото време определени външно - политически сили, свързани с икономически интереси у нас, упорито се домогват до властови позиции в държавата. За целта те използват етническата партия ДПС, начело с небезизвестния Ахмед Доган, когото т.н. "политически елит" направи "национален герой" гласувайки му орден "Стара планина - I степен. Вместо благодарности обаче г-н Доган извъртя такъв номер на "политическата рая" в парламента, че тя остана слисана! Доган върна ордена безцеремонно, намирайки удобен претекст два дни преди гостуването на Турския премиер Ердоган у нас, който не удостои колегата си Сакскобургготски с официални разговори, но Доган бе удостоен и то в централата му. Този факт, също така безпрецедентен в близката ни история, иде да подскаже кой управлява България, макар задкулисно, и на кого Турция се доверява у нас. (Тайна останаха темите на разговора между Сокола и Ердоган в София.)
И така сега, когато в България се стреля ежедневно и се убиват т.н. "гангстери" и "криминално проявени лица" и се разменят политически дуели и словесни схватки за неефективността в борбата срещу престъпността, г-н Доган високомерно мълчи. Защото в "мътна вода" риба лесно се лови, т.е. предстоят министерски смени и ремонт на кабинета - там той ще има решаваща дума. Защото той знае как бе зачената ДПС - с благословията на две чуждестранни посолства у нас, чиито указания той следва и до днес. Г-н Доган мълчи, защото държи два силни коза:
# първият: политическата стабилност на настоящото, а и на бъдещото правителство на България
# вторият: най-силният му коз - "етническият мир" в България.
За жалост некадърната политика на българските правителства през последните 15 години превърна един етнически турчин и политически спекулант в гарант на "етническия мир" у нас. С такъв авторитет не се е ползвал нито един български политик. Защото всички те бяха конюнктурни личности, политически еднодневки, идваха на власт, грабеха безнаказано и си отиваха пак безнаказано. Докато Доган бавно и постепенно, но систематично проникваше във властта, не грабеше безогледно и само от своя електорат, а най-малко от него. Затова той остана недостижим сред своите и несменяем сред лидерите на партии. Затова и той днес за България е една от най-големите опасности, но и единствения гарант за мира!
Затова, ако някой иска отговор на въпроса за състоянието на държавата и за нейното управление нека да попита г-н Доган!
Що се отнася до нашето мнение - на Съюза на патриотичните сили - Варна, то е следното:

   1. Правителството и силовите ведомства само имитират активност в борбата с престъпността и корупцията в държавата, сравнена сполучливо от един бивш министър - като "късат само опашката на гущера", вместо да го смачкат, т.е. да обезглавят "мафията". Затова обаче са необходими няколко смели мъже - прокурори, овластени с достатъчно правомощия и политическа воля на управляващите - така, както направи Италия преди гофини. Т.е. на нас ни е нужна операция "Чисти ръце" в български вариянт.
   2. Що се отнася до дребната, ежедневната, битова престъпност тук проблемът отдавна можеше да бъде решен, ако кражбата не беше въздигната в ранг на официална държавна политика. Крадат министри, държавни чиновници, магистрати, депутати, общинари, бизнесмени и т.н., докато се стигне до обикновения човек - наемния работник, който в крайна сметка е потърпевш, т.е. е длъжник и на държавата, и на общината, и на ведомствата - монополисти на услуги.
      Вместо да го решават обаче, овластените постоянно го политизират, особено преди избори. Или както казва една западна посланичка у нас "борбата ви с корупцията и престъпността е като буря в чаша вода".
   3. Предложението на К.Тренчев за създаване на доброволчески отряди и обвиненията срещу него в расизъм са само част от разиграващия се фарс. Последваха гръмки слова от главния прокурор и показни акции на МВР, напомнящи холивудска продукция. В крайна сметка оказа се, че държавата ни е "разграден двор", където чужди наемни убийци проникват безпрепятствено и си провеждат тренировъчни лагери, под носа ма МВР. Ами ако това бяха мюсюлмански фундаменталисти, какво щеше да последва? Трябваше да има министерски оставки и даже вот на недоверие към правителството. Вместо това някои позабравени политически лидери изпълзяха от бърлогите си и люто се заканиха да водят борбата докрай. На практика се оказа, че опозиция в парламента няма.
   4. Тъй като на държавата не може да се разчита, за да реши този проблем, СПС - Варна открива обществена приемна на ул."Батенберг" №47, клуб "Гагарин" всеки ден след 17 часа за гражданите от Варна за предложения и препоръки относно противодействието на престъпността, с цел самозащита.
   5. Радикалното решение на проблема обаче изисква промени в политическата система, установена у нас.

ТЪРПЕНИЕТО Е РАЗРУШИТЕЛНО, А МЪЛЧАНИЕТО – ГИБЕЛ! http://www.spsvarna.com

AntonioKoradi:
зА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРСКА МАФИЯ ИМА И НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ТЯ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА.пРИЧИНАТА Е ЧЕ мвр Е НА ТЯХНА СТРАНА

tyrboman:
Императора,прав си но за съжаление едва ли не само сега ами и някога ще се намерят тези прокурори да направят нещо против престъпноста по простата причина,че днешните престъпници ползват протекцията на днешните управляващи и едва ли биха могли да направят много,а ако се опитат - си отиват без време и са сменявани от по послушни.Найстина,като тези по върховете крадат да се късат защо тези под тях да не го правят?И изобщо тези,който могат като се вижда как днешните убийци (а какво остава за другите) си тръгват,като първи пичове от ареста където са престояли 24 или най много 72 часа!Също за доган (нарочно не пиша името му със голяма буква) ми е много интересно за какво получи тоя орден,да не би реално да има заслуги към България,да не би да е направил нещо за Българския народ,да не би да е Българин?Нали преди известно време казваше,че щял да излезе от политиката.Е какво стана,не се ли ояде на гърба на бедните или онези който му дърпат конците от Турция още не са доволни?Естествено,че другите страни са се оправили за много по кратко време от нас,защото те са друг тертип хора и,когато има нещо веднага се вдигат на протести,бунтове,стачки и т.н. а не,като нас.Ние сме едно стадо овце,дето го лашкаш на където си пойскаш.Видя се,че не сме съпричастни (толкова убийства дето станаха.Оня генерал дето го пребиха циганите,сестрите Белнейски и други.Дори наскоро случая със двете момчета едното от,който на 15 г дето убили човек пенсионер съвсем предумишлено),нито толкова умни - КНСБ отдавна не играе никава роля във нищо,а просто имитира дейност.Как може да и вдигат цените,данъците а същевременно заплатите да си стоят на едно ниво  и да не правиш нищо?!Трябва да си найстина тъп!И още нещо искам да кажа
Незнам дали АТАКА ще управлява по добре от предшествениците си,но знам едно
Който и да дойде на власт няма да се оправим ако а. доган отново е сред управляващите (или партията му дпс)
За това ще кажа на всички,който не са много сигурни за кого да гласуват - Ако не за В. Сидеров (за,когото аз ще гласувам)
ЕЛАТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИ каквито НЯМА във тройната коалиция

Сит:
Българската мафия е създадена от комунягите >:(  И до дне днешен тя ни убива бавно!

Индивидуалист:
Това е твърдото ми убеждение от доста време. Тук предлагам в тази тема да дискутираме и да прочетем как мислят хората, обичащи родината си и живеещи под 63 годишното потисничество.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия