Обща категория > Общи дискусии

Какво предпочитате - Лиликинг или Лиляна Павлова?

(1/1)

Петкан:
7kW 627 Lilyking Multi fuel Boiler Stove


http://www.coal-merchant.co.uk/product_info.php/7kw-627-lilyking-multi-fuel-boiler-stove-p-71
...
Камината Lilyking ми напомня за равната и плътна фигура на министъра за българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, която би била вдъхновение за френския карикатурист Оноре Домие.
Теглото на камината е 92 кг, т.е. тя е с по-малко тегло от това на  Лиляна Павлова. Лиликинг може да загрее три радиатора, а Лилито и с един едва ли може да се справи...
Лиликинг има гаранция 5 години, а Лили Павлова от 1 до 4 години.
Лиликинг грее къщата ми, а Лили Павлова грее...някой си.
Покупката на Лиликинг струва около 1800 лв, а Лили Павлова струва на българския данъкоплатец не по-малко от 3000 лв. месечно.http://skandal.bg/bg/feysbuk-izrigva-otnovo-sreshtu-lili-pavlova/http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/liliana-pavlova-ima-ogromno-zakysnenie-v-remonta-na-ndk-238926/...


Оноре Викторен Домие (на френски: Honoré Victorin Daumier ) е френски живописец, график и скулптор, майстор на карикатурата. Представител е на критическия реализъм.
...

„Ние всички сме честни хора, нека да се прегърнем и всичко да бъде приключено“, 1834 г.
https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:La_Caricature_(1830%E2%80%931843)#/media/File:Daumier_-_Honest_people.jpg

Петкан:https://www.huffingtonpost.com/entry/stephanie-sarley-vagina-drawings_us_56e8912fe4b0860f99dae1a2

Петкан:
Министърът за българското европредседателство Лиляна Павлова ще поеме нов отговорен пост - шеф на Глобален център за партньорство с Китай.


--- Цитат ---Българският премиер Борисов е предложил министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова да поеме организацията по създаването и управлението на бъдещия Глобален център за партньорство на държавите от Централна и Източна Европа и Китай. 
--- Край на цитат ---
http://epicenter.bg/article/Lilyana-Pavlova-stava-shef-na-Globalen-tsentar-za-partnyorstvo-s-Kitay/158707/2/0
...
...
От председателството на Съвета на ЕС до бъдещия Глобален център за партньорство на държавите от Централна и Източна Европа и Китай има много голяма разлика.
Тази Лиляна или е много отворена джанка, или Борисов много яко е закъсал с кадрите си? :lqlq:

генерал Жеков:
Боко няма как да предложи човек "на място" за определена позиция,просто защото партията му не разполага с такива хора.Повечето членове на тази партия са или мутри-слуги на комунистите,или проститутки със вид на угоени свине.Те биват "избирани" на постовете си,благодарение на ПЛАТЕНИТЕ гласове на мангалите.Такива хора,като Лиляна и боко-могат само да срамят страната ни и да служат за присмех на политическите водачи на други страни.Точно по тази причина,до днес определени страни нямат уважение към нас като пълноправна,суверенна държава,член на ЕС

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия