Обща категория > Общи дискусии

Бар "КОШМАР" !

(1/9) > >>

Мишок:
Тема за бара в който работя. Има доста интересни неща за разказване от това суреалистично и ненормално место.
 Мене ме държат защото не понасям клиентите и работещите в бара и ги тормозя с кеф, което ги възпира да разрушат самият бар КОШМАР.

генерал Жеков:
От кога чакам такава тема!Браво!Пускай всеки ден по 2-3 къси разказа от бара.Поне ше ни е смешно,да не се ядосваме толкова с ком. пропагандата ти.

Мишок:
Малко обяснения за бара.
Основните съдружници са двама : Марко, който и ръководи бара и Алесио на чието име е регистрирана фирмата. Този последният е наркоман, пиянде и ненормален . Бил е два месеца в болница след надрусване. Бара се намира до известното корсо Комо, което е известно и с престъпността си. Негри и араби и румънски цигани обикалят наоколо вечер, продават дрога и ограбват хората. Ничия земя както се изказва тука един клиент с богато криминално минало. Марко не пие, не пуши, не се дрогира и се пази. Понеже бара е встрани от Корсо Комо трябва Пи-ари да водят клиентите до него. В самият бар идват всякакви клиенти от свръх-богати до разни криминални утрепки, както и трима българина.
Тука преди мене постоянно са се сменяли или са ги махали, защото са некадърни или сами са се махали от страх, понеже в тоя бар има от всичко и понякога е страшно. Мене ме оставиха защото не се вписвам в картината: не пия, не пуша, не се дрогирам, не се занимавам с курвите. Даже се вижда и не го и крия че не понасям нито клиентите, нито работещите в бара. така се получава баланс и съм единствената сила , която озаптява изтрещелите пи-ари, иначе ще сринат бара, толкова са откачени. За да работи човек в бара обаче трябва да има два документа, които ги имат малко хора. В агенцията ми беше излезнало име че съм агресивен и за това ме поставиха в тоя бар. Всъщност въобще не бях агресивен, ама при две тежки збивания отказах да избягам и ме обявиха за такъв, за да оправдаят собствената си страхливост.
В началото като започнах да работя се опитаха да ме правят на луд, ама не знаеха че си имат работа с Г.Б.Х. и няма шега. Набих двама пи-ари, сумати клиенти, араби и негри крадци и нещата се поуспокоиха. Не съм бил толкова хора от както работя охрана от 6г. сами си правете сметката, за какво става дума. Тука установих че имам много добър шут. Понеже не върви да ги бия с юмруци или да ги метам на земята : ползвам шутове в задника или корема и им се отразява мнго-добре. Квичат и бягат и не идват повече. Така лека-полека ми излезна име че бия и сега са доста по-спокойни.

генерал Жеков:
Ащо не ги включиш и тях в твоята чета? :lol:

Мишок:
Какъв майтап стана вчера.
Тука има един тунизиец, който се скара с въпросният Алесио. Казва се Сам, вероятно от Семир и сега не може да влиза в бара, но пък идва отпреде. Та вчера някой си паркирал така един бус, че една кола да не може да излезне. И иДва собственика и пита на кой е този микробус. Сам погледна и вика - иди вътре и търси сеньор Мукка. А това било фамилното име на Алесио, ама аз не знам и наче щях да му кажа че има грешка. И влиза тоя и му вика на Алесио - добър вечер търся господин Мукка . А това звучи официално, човека е добре облечен , на години и Алесио мисли че е полицай и си глътна езика. Понеже все има разни проблеми със закона и кара една кола, която на практика е конфискувана и без застраховка и полицията все го преследва за това, ама той все си я кара. И Излиза след малко Алесио целият пребледнял и вика - леле тоя ми изкара акъла :mad:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия