Обща категория > Общи дискусии

Бар "КОШМАР" !

<< < (2/9) > >>

генерал Жеков:
:lol: Mного стойностен разказ,сега ще имам на какво да се смея до края на деня.Браво. :lol:

Мишок:
До къде води кокаина - историята на негъра Самуел Венеция.
Самуел е осиновен и е живял във Венеция поради което се нарича и така.
Преди време изкарвал в старият Бар Кошмар около 3000 евро на седмица и естествено ги влагал в кокаин. И как свършил ? Един път се напушил, защото тогава го пушил и изтрещял яко. В квартирата живеел и българина "Н" , та Самуел се опитал да го наръга с пластмасов нож, оня го пребил, негъра припаднал. Като се свестил излезнал чисто гол през деня по една оживена улица . Влизал в магазини за цигари , в барове, и къде ли не, накрая спрял един трамвай и започнал да онанира, след което припаднал. Към полицията заваляли куп обаждания, дошли 18 патрулни коли, тоя се свестил и се опитал да вземе пистолета на един полицай. Накрая го натоварили в линейката и на задължително лечение за наркомани опасни за обществото. Сега вика че вървял добре и се оправил и вече не пушел кокаина, а само го шмъркал. Викам му - ми ти си направо излекуван вече бе негър ненормален.
Тоя за малко да го бия няколко пъти понеже така се е оправил че мамата си трака. Преди месец една луда го обвиняваше в изнасилване, ама това е друга история.

генерал Жеков:
Вече освен хумор,има и драма.Молодец,развиваш се.Защо не издадеш една книга?

Петкан:

--- Цитат на: генерал Жеков в Юни 04, 2018, 20:22:05 ---Вече освен хумор,има и драма.Молодец,развиваш се.Защо не издадеш една книга?

--- Край на цитат ---
Да, драма има, но тя е във форума и тя се нарича "разнообразието на Мишока". :mad:
Трябва да се попита, какво общо имат преживяванията на една отрепка бар "Кошмар" с българския национализъм и разнообразяването на форума?

генерал Жеков:
Ние с теб не разбираме.Българския национализъм има огромна нужда от истории за наркоманския бар в Милано. :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия