Обща категория > Стари съобщения

Арийската раса

<< < (25/25)

генерал Жеков:
Лъжеш се,дори в болшевишко пропагандния филм за безродника борис,в частта за най-добрия му син Расате-личи развитието на Германите и деградивността на славяните

Семо Мастиката:
Абе, ти на колкото години си? Майка ти знае ли, че висиш пред монитора и още не си си легнал?

генерал Жеков:
Няма да те обиждам,мисля че си по-стар от мен.На 30г. съм

Мишок:

--- Цитат на: Семо Мастиката в Май 17, 2018, 22:17:20 ---Абе, ти на колкото години си? Майка ти знае ли, че висиш пред монитора и още не си си легнал?

--- Край на цитат ---
Лекаря му дали знае, какви ги върши ?

Siegfried:

--- Цитат на: Семо Мастиката в Май 17, 2018, 20:23:06 ---Би ли обяснил какво точно разбираш под арийци? Ако го приемем за синоним на индоевропейци, то славяните са си арийци точно толкова, колкото германите и всички останали индоевропейски групи народи. Даже по-арийци от повечето, тъй като почти не се изселват от индоевропейската прародина (Северното Причерноморие), съответно не се мешат толкова с разни неарийци. За сравнение, пишещите се баш арийци като перси и индоарии са яко омешани с дравиди и сериозно мангализирани.
Ако под арийци разбираме само индоиранските народи, то ние може и да се пишем такива, опирайки се на скито-сарматския произход на древните българи, но пък германците не са никакви арийци в такъв случай. Не повече, отколкото са славяните. Даже по-малко, славяните са по-близкородствени на иранските народи, отколкото германите.
Чичу Ади е имал много достойнства, но безсмислиците му за арийците не са сред тях. :wink-1:

--- Край на цитат ---


Знаеш ли къде възниква Националсоциализма, чУвал ли си за Германската Католическа област/провинция -  БавАРИЯ, на германски - Bayernе ['baɪ.ɐn]  чети : 

Авентин, или БАВАРСКИЯ  Паисий,  който пише за БЪЛГАРСКИЯ ПРОИЗХОД на БАВАРЦИТЕ !!!

http://balkanec.blog.bg/history/2010/11/12/aventin-i-bylgarskiia-proizhod-na-bavarcite.633736

Иначе единствените Царе в света, които могат да се нарекат -  Цар на Арийците,  са само и единствено  - Персийските царе,  сиреч и българските царе !!! 

А настоящето име на Персия - Иран,  произлиза от древноперсийското - Аryanam,  което означава -  земята на Арийците !

PS Относно славяните, славяните НЕ са Арийски народ, и да са в някаква степен индоевропейски народ, което не е доказано и не е факт,  това в никакъв случай не може и няма как да ги прави Арийци !  :laugh-1: Отгоре ясно отбелязах, само кои могат да се наричат Арийци и защо  !!!

Славяните са поместни, автохтонни  циганообразни елементи, или бели - Цигани, това че кожата на голяма част от славяните е бяла , или че имат руса коса и част от тях  сини очи(едно НЕГЪРСКО племе в Етиопия цялото, всички до един от това племе са със сини очи, БЕЗ племето някога да е имало досег с външният свят, и те ли са славяни  :laugh-1:) в НИКАКЪВ случай не ги прави Арийци, (а и кой ви каза, че арийците изглеждат точно по този начин), славяните са незадничеви и елементарни цигани,  или бели цигани, както ги е наричал и А Хитлер и всички от висшият елит на NSDAP ! При идването на българите по тези земи, славяните не са познавали даже и колелото на каруците, да не говорим за колелото на мелницата и тн.. Тези създадния са  изключително прости, елементарни и назадничеви, с една дума -  1-1 днешните руснЯци,  правилно обявяващи се за славяни, сиреч - цигани !!!

Още през 1941г. и най - вече след като окупират голяма част от рАсия, Германският институт - Аненербе излиза с научен доклад, в който оповестява,  че цвета на косата,  кожата и очите не са ДОКАЗАТЕЛСТВО за РАСОВ признак !!! 
Има много Турци, Сирийци , Ливанци, Египтяни , да не говорим за Евреи с руса коса, със сини очи и млечно бяла кожа, и те ли са СЛАВЯНИ !?!?  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия