Кой искате да ни управлява?

Започната от rumena moma, 08 Фев 2011, 14:45:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой  искате да ни управлява ?

Умната мутра - Трактора.
5 (50%)
Простата мутра - Тиквата.
5 (50%)

Общ брой гласове: 9

Гласуването приключено: 10 Мар 2011, 14:45:44

rumena moma

Cadet
*
Senior Member
Публикации: 882
OPS !
Локация: където ми е кеф
Зодия: Leo Leo
Активен
  8-)
Повече опций не са включени , тъй като, всичко  останало ,що се задава,  или пребивава вече в маргиналното и до болка износено  политическо пространство е производна на тези две "КОНСТАНТНИ ВЕЛИЧИНИ".
  Ако евентуално не се чувствате представени от тези два "полюса" на политическият пъзел ,моля да даде предложения и доводи.

Norton

Senior Member
Публикации: 651
Зодия: Taurus Taurus
Активен
Имаш ли възможност да коригираш анкетата? Например да вмъкнеш опция "Никой, който сме видели до сега".

Amenhotep

Pharaoh
Cadet
*
Hero Member
Публикации: 3 517
Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
Локация: Somewhere in time
Зодия: Gemini Gemini
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Защо задължително трябва да ни управлява ченге-мафиот?
Толкова ли сред 7 милиона души няма 1 читав човек?

rumena moma

Cadet
*
Senior Member
OPS !
Активен
 :-)
 Е посочи го де...!  Тоя "читавия " човек .
От 20 год . си ги преизбираме , все същите . Въртим се , сучем се, или се преброяваме от пред - назад , или от зад- напред . Лошото е , че все ни е НАМЕСТЕН . По им се въртим, по кеф им правим !  ;-)

P.S - Абе момци , Наско, Norton и Amenhotep ! Ко * се въртите  само , а не гласувате ?

Norton

Senior Member
Активен
Цитат на: Amenhotep - 08 Фев 2011, 15:51:53
Защо задължително трябва да ни управлява ченге-мафиот?
Толкова ли сред 7 милиона души няма 1 читав човек?

Има бе, човек, как да няма. Но който и да е той, явно не е сред редиците на "Избраните". Защото, както виждаш, каквито и да дойдат, положението на българина е едно и също. И гледай за напред да ти прави впечатление, как докато "се карат", намират време и да се уважават и да се изтърват периодически от къде се знаят, че и от кога другаруват.
Днес го слушам батя ти Бойко как казва, че каквато ни била икономиката, такива ни били и заплатите. Ами да ти е** ****** лелина и ***** ъи убит да е****** смотан т***** долен. Цялата провинция тънат в мизерия и викат хората дайте работа. Днес, в 30 хиляден град, за касиерка на Кауфланд, само за 6 часа са подадени 800 молби за работа. Каквито ни управляват, такава ни икономиката, такива ни и доходите.

Дае**** майка им ****** и убита дае****!

Amenhotep

Pharaoh
Cadet
*
Hero Member
Активен
Абе все някой свестен ще се намери.
Някак си не ми се ще само да сменяме един мафиот с друг мафиот ... то заради това сме и на това дередже.

rumena moma

Cadet
*
Senior Member
OPS !
Активен
ЦитатДнес го слушам батя ти Бойко как казва, че каквато ни била икономиката, такива ни били и заплатите. Ами да ти е** ****** лелина и ***** ъи убит да е****** смотан т***** долен. Цялата провинция тънат в мизерия и викат хората дайте работа. Днес, в 30 хиляден град, за касиерка на Кауфланд, само за 6 часа са подадени 800 молби за работа. Каквито ни управляват, такава ни икономиката, такива ни и доходите.

:-D  :-D  :-D

Norton , не предполагах , че Боко произвежда такъв  ефект у теб !

Norton

Senior Member
Активен
Цитат на: rumena moma - 08 Фев 2011, 16:49:20
ЦитатДнес го слушам батя ти Бойко как казва, че каквато ни била икономиката, такива ни били и заплатите. Ами да ти е** ****** лелина и ***** ъи убит да е****** смотан т***** долен. Цялата провинция тънат в мизерия и викат хората дайте работа. Днес, в 30 хиляден град, за касиерка на Кауфланд, само за 6 часа са подадени 800 молби за работа. Каквито ни управляват, такава ни икономиката, такива ни и доходите.

:-D  :-D  :-D

Norton , не предполагах , че Боко произвежда такъв  ефект у теб !

Всеки цървул който държи две трети от българите в мизерия и недоимък провокира ненавист в мен.

генерал Вазов

Banned
*
Hero Member
Публикации: 1 423
Religion: Atheism Atheism
Politics: None None
Активен
Аз искам да ни управлява Волен Сидеров!

omerzen

Cadet
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Искам да ни управляват такива дето не могат да крадът и да лъжат.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Senior Member
Публикации: 542
Активен
Като гледам как Трактора залага на разни причудливи същества като Яна Янева и Антон Сираков, почвам дълбоко да се съмнявам в умствените му качества.
От двете мутри, по-добре Тиквата.

rumena moma

Cadet
*
Senior Member
OPS !
Активен
Цитат на: omerzen - 08 Фев 2011, 19:08:51
Искам да ни управляват такива дето не могат да крадът и да лъжат.   :-)

(:| Омерзен, тия  още не са се родили .

Amenhotep

Pharaoh
Cadet
*
Hero Member
Активен
Не мога да приема концепцията за управление на Асан Ибримов Омеров (Алексей Петров)!

Ако смяната на Тройната Коалиция с ГЕРБ беше "от трън та на глог", то смяната от ГЕРБ на Асан Омеров ми звучи като "от тигана, та в огъня".

А и концепцията за "Явор Дачков - министър" и "Яне Янев - вицепремиер(ша)" ме плашат!

Преспанец

Senior Member
Публикации: 807
Активен
Цитат на: Amenhotep - 08 Фев 2011, 19:59:20
Ако смяната на Тройната Коалиция с ГЕРБ беше "от трън та на глог", то смяната от ГЕРБ на Асан Омеров ми звучи като "от тигана, та в огъня".
Е, айде стига де, ГЕРБ не са по-лоши от 3:5:8, поне ДПС не управляват.

omerzen

Cadet
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: rumena moma - 08 Фев 2011, 19:39:24
Цитат на: omerzen - 08 Фев 2011, 19:08:51
Искам да ни управляват такива дето не могат да крадът и да лъжат.   :-)

(:| Омерзен, тия  още не са се родили .
Ами Румено моме не ни остава нищо друго освен да чакаме да се пръкне нещо читаво.    :-)
Явно от Атака няма да е.
До като чакаме предлагам нещо друго и много ефикасно. В миналото излъчиха по нашата телевизия един хубав научно-фантастичен сериал. За "Седморката на Блейк" става въпрос.
Сериалите можете да си го изтеглите ето от тук ---> http://www.zamunda.net/catalogue.php?catalog=movies&sort=12&type=desc&comb=no&search=%F1%E5%E4%EC%EE%F0%EA%E0%F2%E0+%ED%E0+%E1%EB%E5%E9%EA
Та в този филм на един от персонажите му вградиха в черепната кутия един чип който не му позволяваше да убива хора. Изобщо самата мисъл за убийство причиняваше на персонажа големи болки.
Та предлагам на нашите политици да им отворим черепните кутии и да им сложим по един чип който не им позволява да крадът и да лъжат. Или само самата мисъл да крадът и да лъжат да им причинява посочените неприятни усещания.
Точно работа за академичните старци от БАН дето бате Бойко им даде няколко милиона да разработят и патентоват съответните чипове.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)