Българският националистически форум

България и българите => Българофобия => Темата е започната от: Русофила в Октомври 28, 2006, 20:03:30

Титла: Слави Трифонов
Публикувано от: Русофила в Октомври 28, 2006, 20:03:30
Ако сте гледали вчера палячото Слави,който за
пореден път опюваше Волен и бълнуваше,колко
лошо щяло да стане ако Волен станел президент,
че той не ставал за водещ и не знам си що.Но
нещо изненадващо ме фрапира.Той пред цяла
България похвали Доган,че казвал истината.
Представяте ли.Големия патриот Слави Трифонов
похвали най-големия българофоб.После се
питайте,защо Слави говори срещу Волен.Явно
защото много симпатизира на Доган.Не случайно
той покани Доган миналата година в своето шоу
именно в най-важния ден преди деня за размисъл.

http://forum.vestnikataka.bg//index.php?topic=3861.0 (http://forum.vestnikataka.bg//index.php?topic=3861.0)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Бранник в Август 26, 2007, 18:33:28
Тарифата на Трифонов за лъскане на имидж по Би Ти Ви била 300 000 марки

"Поли (Пантев) се свърза с нашия стар познайник Слави Трифонов, който гледаше да е в добри отношения с всички (?!) групировки.
С Трифонов се познавахме от дискотека "Алкатрас" още от 1994 г. Тогава той често идваше там, парадираше с измислена слава. Сваляше бедни студентки, както и дианабадските курви, които търсеха поредния балама да му изпразнят джоба. Размотаваше се с един огромен мобифон, който му висеше на бедрото. Една вечер съвсем се беше отплеснал и окрилен от това, че размени няколко думи с Васил Илиев, започна да подкача танцьорката на пилона. Мая, така се казваше красивата мацка, определено не беше от неговия калибър. Тя често обслужваше Поли и Васил Илиев, които бяха съсобственици на дискотеката. Започна да й досажда, докато тя не се съгласи да се снима с него.
След като Васил си замина, Слави се самозабрави, опитвайки се да се прави на джентълмен, целуваше й ръце и накрая клекна в краката й. Очевидно се опитваше да привлече вниманието й.
- Изхвърлете тоя клоун, само не го бийте - нареди тогава Поли. - Не искам утре да ме разнасят по телевизията.
Хванахме го грубо за дрехите и пред погледа на хората в дискотеката го изхвърлихме. Едно от нашите момчета не се стърпя и го удари с длан по гърба. Трифонов се разпени и забълва заплахи, използвайки името на Васил, а ние наредихме на охраната да му хванат такси и да го разкарат.
Още на другия ден бъдещият шоумен поиска среща чрез Васил и се извини на Поли за държанието си.
Сега Поли искаше следната услуга. В собственото си предаване да разкаже за изчезналата чанта и да обяви награда, ако я намерят и предадат. Самият Поли бе обявил награда от 50 000 марки, ако му я намерят. Трифонов свърши работа, само че най-нагло бе заявил на Поли, че тази услуга ще му струва 5 хиляди марки, които Поли плати небрежно, но след това сподели пред нас, раздразнено:
- Боклук, ще ме рекетира мен! И каква стана тя, някакъв си шоумен е по-голям рекетьор от нас!
- С какво се оправда, че ти ги иска?
- Абе, смънка нещо там за отчитане в телевизията, но съм сигурен, че ги е прибрал в джоба си.
- Поли - каза съвсем сериозно Женята - имам едно момче, с него ходим на лов. Той стреля с арбалет. Какво ще кажеш да го пратя да пусне една стрела в гъза на Слави Трифонов.
- Що не пратим направо хора да го натрошат? - изстреля ядно Поли.
- Популярен е, ще стане скандал, а така, като се появи в Пирогов със стрела в гъза, ще падне голям смях. Ще помислят, че някой го е наказал заради женска история.
Поли се поразсмя, но съвсем сериозно отсече:
- Имам си много други ядове в момента, за да се занимавам с тоя боклук. А арбалетът е тежко оръжие, ще вземе да го осакати и тогава ще стане наистина жесток скандал. А аз нямам нужда точно сега от публични изяви..."
Както изглежда, на Слави много му се е искало да се присламчи към силовите структури, но те кой знае защо не го харесвали. Нещо повече, искали да му пуснат стрела от арбалет в задните части. Какъв ужас! Изпросил си бил и някаква жалка сумичка, която според мафиотите едва ли е предал в касата на работодателя си бТВ. Щеше да е наистина дреболия, ако не ставаше дума за човека, чиито концерти и пр. публични изяви "печелят избори". Поне така се говори (и пише) у нас...
"Знаеш ли кой идва миналата седмица? - хилеше се Крейзи - Слави Трифонов! - продължи той! - Абсолютно сам, накарахме го да си премести джипа, не за друго, а да го унижим и той се въртя половин час, докато намери къде да го остави. Аз лично го въведох при шефа. Славчо ме представи като дясната му ръка и ме остави да слушам разговора: "Ще бъда кратък, бате Слави - започна от вратата онзи. - Сашо Дончев, шефът на "Овергаз", ми дава по 40 000 долара на месец, за да пропагандирам за БСП в новото си шоу, ако ти ми дадеш 300 000 марки, ще пропагандирам за СДС".
- И к'во му отговори Славчо? - полюбопитствах аз.
- Славчо се вбеси, но пред него запази спокойствие "Еб... съм го в СДС-то, каза спокойно той. 300 000 марки са много пари, предпочитам да си ги запазя. Моите хора и без тях ще спечелят" - наду се Славчо. "няма проблем - отговори му Трифонов, - аз за всеки случай ти оставям моя телефон, ако поразмислиш! А имам и друга оферта. Срещу 10 000 долара ще те поканя в шоуто и ще ти изчистя напълно името - и без това те плюят, аз не вярвам, а това за скечовете, нали разбираш - просто шоу..." "Добре, ще помисля" - отпрати го набързо Славчо. После пред мен сподели - продължи Крейзи, - че е хубаво да си изчисти името, но отказа да дава 10 000 долара, а и не се доверяваше на дългия мръсник. "Представи си, че му давам все пак парите и отида, и той вместо да ми помогне, да ме орезели напълно?" След което извади касетката изпод бюрото си и ми каза: "Това е запис на целия разговор, пази я, може да ни потрябва". Ако искаш, мога да ти я дам на теб, шефе - тъкмо бяхме се качили в приемната. - Ти по ги разбираш тия неща и ще можеш да смъкнеш пари.
Е, това вече няма нужда от коментар. Някой да се съмнява, че предизборната агитация в родните медии е платена - ако не на масата, то отдолу? Останалата информация - също. http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=35829&format=html (http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=35829&format=html)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Август 26, 2007, 22:52:42
Този изключително неприятен селски дис , Слафчо !Какво може да се очаква от него, гъзолизец на властта!Големият анти-комунист!После Албенка 'що се гаврела с него :-P :-P :-P Не му е мястото тук, че Славе окьопзии Вулева като я обвини в грабеж  :lol: :lol: :lol: :lol:Ама народа нали е прост. :-\
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 28, 2007, 19:17:11
верни са тези неща поне 90% , нямаш ли желание поне да наплюеш славито в муцуната,аз отдавна имам такова.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 29, 2007, 17:22:28
Приятел това не е от жълт вестник-а от издадена книга , има разлика все пак,аз пари за зъболекар нямам ти за жълти вестници ми намекваш!искам да те питам нещо: щом си в този форум предполагам имаш най-малкото симпатии към национализма който отдавна трябваше да бъде възроден в България, и не те ли поне дразнеше и дразни ,че при слави национализма се подиграва от 2005 год и даже кулеков,чиито книги съм купувал преди ,този кулеков излиза като хитлер и се лигави дъртия продажник. на кулеков му писах че преди съм му купувал книгите а СЕГА СИ БЪРшА ЗАДНИКА ВЕчЕ С ТЯХ.славито отдавна парите му взеха ума.бтв не гледам от 2005 г.само им пращам мейли  на сценаристите , НО ТЕ СА ТОЛКОВА "велики" че може би нямат отговор на въпросите ми
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Август 29, 2007, 17:53:14
Важното е че Слафи е боклук!!! :D :D :D да го махат вече , че ми омръзна дилакта по Битак ТВ!Слави на сапун!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: vril в Август 30, 2007, 14:46:21
Приятел това не е от жълт вестник-а от издадена книга , има разлика все пак,аз пари за зъболекар нямам ти за жълти вестници ми намекваш!искам да те питам нещо: щом си в този форум предполагам имаш най-малкото симпатии към национализма който отдавна трябваше да бъде възроден в България, и не те ли поне дразнеше и дразни ,че при слави национализма се подиграва от 2005 год и даже кулеков,чиито книги съм купувал преди ,този кулеков излиза като хитлер и се лигави дъртия продажник. на кулеков му писах че преди съм му купувал книгите а СЕГА СИ БЪРшА ЗАДНИКА ВЕчЕ С ТЯХ.славито отдавна парите му взеха ума.бтв не гледам от 2005 г.само им пращам мейли  на сценаристите , НО ТЕ СА ТОЛКОВА "велики" че може би нямат отговор на въпросите ми

Слави не се подиграва с национализма,точно обратоното - той е много голям патриот,което демонстрира в шоуто.Подиграва се обаче с ненормалниците от АТАКА и изрода Хиттлер (Кулеков),което му прави още по-голяма чест.За нацистите и атакистите това разбира се е дразнещо,но за тях така или иначе на никой не му пука.БТВ като цяло е най-професионалната и добре ръководена телевизия и ако на гореспоменатите хора не им харесва Слави,то не виждам причина пък чак да не гледат изобщо БТВ или поне комедийните сериали и филмите.
Нормално е да защитаваш онази плюнка слави , като се има предвид чифутския ти произход демонстриран ,чрез наглост , примитивизъм и циничнопредизвикателни постове (предвид мястото на което все още си позволяваш или ти позволяват да пишеш-за съжаление).Кое точно му е патриотичното на слави?може би това , че не пропуска да обясни , колко са добри циганите, или когато кани разни чифути и турци да ни поучават и на практика да ни се присмиват от екрана.Или може би върха на патриотизма му е , когато неговите бездарни актьори постоянно се правят на цигани в блудкави и отвратителни скечове.
Всъщност плюнката слави е най-голям патриот , когато усилено пропагандира цигано-комунистическия и анти-културен сурогат наречен чалга.Да слави може и да е патриот , но не български, а цигански, турски, евреиски.
Ако тоя селчо беше голям патриот , то той изобщо нямаше да бъде допуснат до евреиската телевизия бтв .
Но си прав , че бтв е добре ръководена , но добре ръководена по-посока оглупяването , дезинформирането и вмаймуняването на  зрителите и , така че колкото по-малко се гледа тая боклукчава телевизия , толкова по-добре , а най-добре изобщо да не се гледа.
А,  слави беше най-голяма патриот (та чак дрънкаше) когато се беше превърнал в миниатюрно рупорче на руския газпром и квакаше , колко са велики пък ние какви сме жалки пред "всемогъщите " газови олигарси, но както парите нямат мирис , така и малоумника слави няма отечество (patria)и затова е толкова патриот и родлюбец , колкото и скитниците чандала.
Това , че тоя нещастен клоун и чакащите на заплатка при него още по-големи клоуни , като кулеков да речем, осмиват Адолф Хитлер е без значение , това са просто жалките скимтения на едни пигмейски паленца пред титан , чиято величина те даже немогат да си представят, пък и фюрера продължава да пребъде във времето, а за слави и останалите лилипути дали и изобщо някой ще се сети само след 3-4 години.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: vril в Август 30, 2007, 16:13:40
Приятел това не е от жълт вестник-а от издадена книга , има разлика все пак,аз пари за зъболекар нямам ти за жълти вестници ми намекваш!искам да те питам нещо: щом си в този форум предполагам имаш най-малкото симпатии към национализма който отдавна трябваше да бъде възроден в България, и не те ли поне дразнеше и дразни ,че при слави национализма се подиграва от 2005 год и даже кулеков,чиито книги съм купувал преди ,този кулеков излиза като хитлер и се лигави дъртия продажник. на кулеков му писах че преди съм му купувал книгите а СЕГА СИ БЪРшА ЗАДНИКА ВЕчЕ С ТЯХ.славито отдавна парите му взеха ума.бтв не гледам от 2005 г.само им пращам мейли  на сценаристите , НО ТЕ СА ТОЛКОВА "велики" че може би нямат отговор на въпросите ми

Слави не се подиграва с национализма,точно обратоното - той е много голям патриот,което демонстрира в шоуто.Подиграва се обаче с ненормалниците от АТАКА и изрода Хиттлер (Кулеков),което му прави още по-голяма чест.За нацистите и атакистите това разбира се е дразнещо,но за тях така или иначе на никой не му пука.БТВ като цяло е най-професионалната и добре ръководена телевизия и ако на гореспоменатите хора не им харесва Слави,то не виждам причина пък чак да не гледат изобщо БТВ или поне комедийните сериали и филмите.
Нормално е да защитаваш онази плюнка слави , като се има предвид чифутския ти произход демонстриран ,чрез наглост , примитивизъм и циничнопредизвикателни постове (предвид мястото на което все още си позволяваш или ти позволяват да пишеш-за съжаление).Кое точно му е патриотичното на слави?може би това , че не пропуска да обясни , колко са добри циганите, или когато кани разни чифути и турци да ни поучават и на практика да ни се присмиват от екрана.Или може би върха на патриотизма му е , когато неговите бездарни актьори постоянно се правят на цигани в блудкави и отвратителни скечове.
Всъщност плюнката слави е най-голям патриот , когато усилено пропагандира цигано-комунистическия и анти-културен сурогат наречен чалга.Да слави може и да е патриот , но не български, а цигански, турски, евреиски.
Ако тоя селчо беше голям патриот , то той изобщо нямаше да бъде допуснат до евреиската телевизия бтв .
Но си прав , че бтв е добре ръководена , но добре ръководена по-посока оглупяването , дезинформирането и вмаймуняването на  зрителите и , така че колкото по-малко се гледа тая бок...чава телевизия , толкова по-добре , а най-добре изобщо да не се гледа.
А,  слави беше най-голяма патриот (та чак дрънкаше) когато се беше превърнал в миниатюрно рупорче на руския газпром и квакаше , колко са велики пък ние какви сме жалки пред "всемогъщите " газови олигарси, но както парите нямат мирис , така и малоумника слави няма отечество (patria)и затова е толкова патриот и родлюбец , колкото и скитниците чандала.
Това , че тоя нещастен клоун и чакащите на заплатка при него още по-големи клоуни , като кулеков да речем, осмиват Адолф А.Х е без значение , това са просто жалките скимтения на едни пигмейски паленца пред титан , чиято величина те даже немогат да си представят, пък и фюрера продължава да пребъде във времето, а за слави и останалите лилипути дали и изобщо някой ще се сети само след 3-4 години.

Да беше казал от начало какъв си всъщност,нямаше за какво изобщо да спорим.Нацистите са сганта на човешката раса,най-големите дегенерати и анти-християни.Всичките си мислят като лудите,че са някой велик човек и че "ЩЕ ДОЙДЕ ЗАВЕТНИЯ ЧАС!!!!? ;D.Трябва да отворят лудници спецялно за нацисти.Ти ще си първия пациент на доктор "Менгеле 2". :-[
Да ти казвам? от къде ти хрумна , че изобщо ти дължа обяснение евреино!Няма и за какво да споря с теб, защото единствената аргументация , която сте в състояние да схванете не е от вербално или графологично естество.
Виждам , че нервичките ти не са издържали и  си се опитал да плювнеш нещо си , но поради генетично обословеното ти бездарие не си успял.
Явно се засягаш , когато някой , макар и съвсем бегло каже какъв е всъщност "патриота" слави , но не се учудвам нали споделяте с него еднакви "духовни ценности " (цигано-евреиски и чалгаджийско-комунистически).
Продължавай със защитата на духовния си брат -плюнката слави.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 30, 2007, 19:06:53
Владиславе,честно да ти кажа бъркаш здраво-,БТВ е най-манипулативната телевизия в българската история , вероятно приемаш начина им на поднасяне на новините за истина, а това е абсурдно.Търси истината приятел,тя е скъпоценност голяма и много често е скрита. Така че търси я.Лично знам от приятели ,че навремето славито наистина се е въртял около васил илиев и не само него,така че преценявай си сам.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Death angel в Август 30, 2007, 19:23:26
...

Слави не се подиграва с национализма,точно обратоното - той е много голям патриот...
   За много пари патриот ли имаш в предвид?
...
 ...
БТВ като цяло е най-професионалната и добре ръководена телевизия и ако на гореспоменатите хора не им харесва Слави,то не виждам причина пък чак да не гледат изобщо БТВ или поне комедийните сериали и филмите.
     Днес по обяд хванах от повторението на шоуто на онзи п***л Слави . Тоя открито си рекламираше порно канали пред детска аудитория!? Бах ти професионализма!  Преди няколко дни гледах новините в 22ч. . Някаква дрисла съобщаваше за циганските погроми, като с нескрито отвращение произнасяше думата Българи! Изумих се !! ДАНО ГОСПОД Я Е ЧУЛ(нейната м....!!)!!!  И да си разбереме такова животно като шоуто на слави няма.(точка)  Това е шоуто на оня мангал Тодор Колев. Слави му го открадна и сега го имитира, защото онзи поне беше артист.
    Ако някой държи мога да му изредя 100 причини да не се гледа тази еврейска помия.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 30, 2007, 19:28:41
ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО ЗА ШОУТО-ТОЙ ГО ОТКРАДНА ОТ ТОДОР КОЛЕВ И ЗАТОВА ТОДОР КОЛЕВ И НЕ ИСКА ДА ГО ВИДИ-НО СПОРЕД МЕН ПРЕКАЛЕНО ВРЕМЕ ОТДЕЛЯМ НА ТОЗИ СУБЕКТ СЛАВИ ТРИФОНОВ И МИ СЕ ПОВДИГА КАТО ГОВОРЯ ЗА НЕГО
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Death angel в Август 30, 2007, 19:34:16
...
   Лично знам от приятели ,че навремето славито наистина се е въртял около васил илиев и не само него,така че преценявай си сам.


     8) Га утепат некоя мутра и славето пръв до ковчега.  :-P  :-P  :-P
  Лично съм го виждал. А онзи мангал, чието шоу взе се оказа с повече достойнство. Сега го копира и в жестовете и по-старите като го гледат се отвращават.

ТОВА Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО ЗА ШОУТО-ТОЙ ГО ОТКРАДНА ОТ ТОДОР КОЛЕВ И ЗАТОВА ТОДОР КОЛЕВ И НЕ ИСКА ДА ГО ВИДИ-НО СПОРЕД МЕН ПРЕКАЛЕНО ВРЕМЕ ОТДЕЛЯМ НА ТОЗИ СУБЕКТ СЛАВИ ТРИФОНОВ И МИ СЕ ПОВДИГА КАТО ГОВОРЯ ЗА НЕГО
Прав си. Просто като видях как тук го защитава един от нас ми се обърнаха червата и не можах да си мълча!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Kiril Iliev в Септември 03, 2007, 19:29:55
много яка тема сте подхванали ;D бтв била професионална телевизия,хахахахахаха.ми те евреите са си пълни професионалисти щом става въпрос за пари маниполации машинации и изкривяване на общественото мнение,хората който не са разбрали що за хора са в бтв е вече късно да им се помогне щом не виждат очевидното.смях смях смях ;Dза слави няма кво да се каже,псевдо бизнесменнационалистчето вече е сляпо глухо сакато...мале трябва да го сажалим че рейтинга му ще падне рязко,пак те евреите като използват някой и после си го захварлят на бунището на изторията...ще си купят друг послушко ;D.и ко са карате,всеки си има право на мнение,дори и бавноразвиващите се тапаци,аре пийс,хаха 8)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 03, 2008, 09:24:41
Княз Слави и неговия хомосексуален бенд
             
     Царувал някъде, в едно виртуално царство, един княз на име Станислав, по прякор Слави. Една от задачите на княз Слави била да влияе на реалното царство. Срещу това той взимал от цезарите  печати за добруване.

  Вечер, когато настанело 9 часа, малки юди започвали да танцуват дивни танци и да създават настроение за шоу. Вълшебните панове свирели чудни мелодии, които знаели още от пазвата на своя отец и чреслата на своя баща.

   По някое време излизал и самия княз Слави, надъхан и готов да чете сказки на публикума. Ръсел слова на поразия и разменял шегички с възмАжелите хомосексуални ембриони от своя бенд, които тайничко му се присмивали.

   Понякога свитата на княз Слави канела и гости от различни царства-господарства, да погостуват на техния опиянен слуга-господар.

   Илюминациите от сцените в Станиславовото княжество били усърдно записвани от специални писари, за да бъдат показани в цялото царство-государство.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Януари 03, 2008, 10:25:27
браво за материала
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Ванадий в Януари 03, 2008, 11:02:31
Добро  :D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: MAGADAN в Януари 03, 2008, 11:17:29
Предаванията от този тип се финансират отвън и целят деморализацията и духовното опустошение на младите. Сигурно сте забелязали каква публика се кани - ученици. А помните ли високоерудираното предаване на Тодор Колев, чиято схема и стил бе грабната и опустошена от екипа на дългия и преработено да работи против българщината ? И никакви СЕМ-и и серсеми не реагират. И колко са родителите, които обясняват на децата си, че това е вредно като наркотиците ?
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 03, 2008, 11:40:56
Предаванията от този тип се финансират отвън и целят деморализацията и духовното опустошение на младите. Сигурно сте забелязали каква публика се кани - ученици. А помните ли високоерудираното предаване на Тодор Колев, чиято схема и стил бе грабната и опустошена от екипа на дългия и преработено да работи против българщината ? И никакви СЕМ-и и серсеми не реагират. И колко са родителите, които обясняват на децата си, че това е вредно като наркотиците ?

То комай Тодор Колев му даде ключа от бараката.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Януари 03, 2008, 12:13:18
Магадан е прав,дългия злобар открадна шоуто от Тодор Колев,а идеята със слизането му при влизане в шоуто от стълби с балет е открадната от Рей Гонзалес,кубински водещ и шоумен,бил популярен във Варна в средата на 90-те години.Бил ми е колега известно време и ми е разказвал лично,тогавашния измършавял слави бил често гост при него в бинго залите и в шоуто на Рей Гонзалес,така се казваше предаването му.
така,че слави освен всичко друго долно което олицетворява е и КРАДЕЦ И ПЛАГИАТ.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 03, 2008, 13:16:47
Магадан е прав,дългия злобар открадна шоуто от Тодор Колев,а идеята със слизането му при влизане в шоуто от стълби с балет е открадната от Рей Гонзалес,кубински водещ и шоумен,бил популярен във Варна в средата на 90-те години.Бил ми е колега известно време и ми е разказвал лично,тогавашния измършавял слави бил често гост при него в бинго залите и в шоуто на Рей Гонзалес,така се казваше предаването му.
така,че слави освен всичко друго долно което олицетворява е и КРАДЕЦ И ПЛАГИАТ.


Тодор Колев го постави. Слависта и да открадне идея го няма - по тъп е и от Ванката, затова толкова си го обича.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Януари 03, 2008, 13:50:20
Бил съм с класа на негово предаване, миналата година,да ви кажа колко смърди това предаване, Годжи и бенда обясняват как да пляскаме на тъпизмите им!Годжи ни увещаве за да не преебем работата да пляскаме щом веидим аплауз, дори ни се позкара на една от рекламите защо не сме пляскали силно и пак ни прикане!! ;D СЛави сукс на махс
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 03, 2008, 14:40:58
Бил съм с класа на негово предаване, миналата година,да ви кажа колко смърди това предаване, Годжи и бенда обясняват как да пляскаме на тъпизмите им!Годжи ни увещаве за да не преебем работата да пляскаме щом веидим аплауз, дори ни се позкара на една от рекламите защо не сме пляскали силно и пак ни прикане!! ;D СЛави сукс на махс

А в слушалката на Славомир: "...дишай-издишай, дишай-издишай..."
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Януари 04, 2008, 00:01:34
Бил съм с класа на негово предаване, миналата година,да ви кажа колко смърди това предаване, Годжи и бенда обясняват как да пляскаме на тъпизмите им!Годжи ни увещаве за да не преебем работата да пляскаме щом веидим аплауз, дори ни се позкара на една от рекламите защо не сме пляскали силно и пак ни прикане!! ;D СЛави сукс на махс

А в слушалката на Славомир: "...дишай-издишай, дишай-издишай..."

Ванката найстина е бавно-развиващ се идиот, леко изроден дебил.На слафи му бърат темето защото е мега сдух и не може да води никакво предаване :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 04, 2008, 08:07:00
Бил съм с класа на негово предаване, миналата година,да ви кажа колко смърди това предаване, Годжи и бенда обясняват как да пляскаме на тъпизмите им!Годжи ни увещаве за да не преебем работата да пляскаме щом веидим аплауз, дори ни се позкара на една от рекламите защо не сме пляскали силно и пак ни прикане!! ;D СЛави сукс на махс

А в слушалката на Славомир: "...дишай-издишай, дишай-издишай..."

Ванката найстина е бавно-развиващ се идиот, леко изроден дебил.На слафи му бърат темето защото е мега сдух и не може да води никакво предаване :-P

Децата виждат идиотщините - по-добре, отколкото камерата.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Януари 04, 2008, 13:46:03
Бил съм с класа на негово предаване, миналата година,да ви кажа колко смърди това предаване, Годжи и бенда обясняват как да пляскаме на тъпизмите им!Годжи ни увещаве за да не преебем работата да пляскаме щом веидим аплауз, дори ни се позкара на една от рекламите защо не сме пляскали силно и пак ни прикане!! ;D СЛави сукс на махс

А в слушалката на Славомир: "...дишай-издишай, дишай-издишай..."

Ванката найстина е бавно-развиващ се идиот, леко изроден дебил.На слафи му бърат темето защото е мега сдух и не може да води никакво предаване :-P

Децата виждат идиотщините - по-добре, отколкото камерата.

Тагава бехме 9 клас , ако си мислише че сме деца си се обаркАл :lol:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: абв в Януари 04, 2008, 15:24:06
Тагава бехме 9 клас , ако си мислише че сме деца си се обаркАл :lol:

Който, както се чувства!  8)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Януари 04, 2008, 19:34:07
Но най ме дразнеше четките , които си праеха росен наслави и обратно!!! :-PНЕма таквиа педали!!И скапаната пропаганда на живо н евлиза таак яко  :D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Севар Вананд в Май 13, 2008, 22:41:39
"Прима Патриота"за съжаление е един от най-известните хора в България. Много Българи вече са разобличили неговото предаване(което за съжаление все още има някакъв рейтинг) и неговата тенденциозна антибългарска политика. Интересите на кого обаче обслужва тоя?
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Metoman_88 в Май 13, 2008, 22:42:53
Слави е на ХЕРОИН,доказан наркоман е!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Май 13, 2008, 22:46:10
Слави е на ХЕРОИН,доказан наркоман е!
Той от това ослепя....:lol:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Май 13, 2008, 22:53:18
И го прави добре...
Вече не - изтърка се през всичките години....
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Май 13, 2008, 22:55:55
И го прави добре...
Вече не - изтърка се през всичките години....

Още има публика и пари,а друго не му трябва.

Както вика мама :
Педераст,дълъг педераст,ама умен...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Исперих в Май 13, 2008, 23:24:32
Тук всички гласували ще бъдат печеливши! Както по избори. :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Skarlet в Май 14, 2008, 14:33:49
За джоба си!  ;D И го прави добре...

Именно. Ще отиде при този, който му плати повече.  :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Елиан Райков в Май 15, 2008, 03:09:16
Национален боклук
ДПС!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Болгардингезе в Май 15, 2008, 08:51:51
За мен за всички работи тоя нечовек.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Елиан Райков в Май 15, 2008, 11:40:40
ДПС той е скрит резак който се облича като скин
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Генерал Колев в Май 16, 2008, 18:27:35
Слави се превърна в едно отвратително подобие на човек! Толкова е алчен и безскрупулен, че ще продаде и майка си, не само родината си, за пари.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Iron в Май 18, 2008, 02:09:12
Чрез шибаното си предаваме Слави Трофонов манипулира бедните душици, че му пука за България и се прави на голям патриот. Даже съм чувал хора да споменават:"Слави е човекът който се опитва да пробуди народа"... само по себе си това звучи смешно и жалко! Незнам за кой работи, но знам едно- Слави Трифонов е жалко подобие на човек и долна мафиотска подлога!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Mасон в Май 18, 2008, 22:14:06
А защо въобще го коментирате и гледате?
Аз например не го харесвам, намирам шоуто му за пошло и не го гледам.
Сега има плейофи на НХЛ и НБА , които следя с интерес. :)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Болгардингезе в Май 19, 2008, 08:58:04
Той е много тъп,ама не мвоже да го разбере и често става смешен.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: vekil в Май 20, 2008, 19:52:43
Слави е мъж който отстоява своята позиция.Тук присъстващите сигурно забравиха концертите под мостовете и доминацията на изтърсаците на псевдо интелигенцията от псевдостолицата на България.Кого и да хванеш от телевизиите, или бащейко му, или тейко му са били на синекурна длъжност при бай Тошо.Наскоро и на Кеворкян му писна за пореден път и публикува готина снимка на бащата на андрей в жест към публиката може би.А Слави успя. Не с гласа си, не със кауза зад която да застане(то каузите са заети за политическо ползване) а просто със прословутото българско индивидуално(лично) успяване, което май е помогнало повече от религията да се съхраним като нация последните 5,6,7... века.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 20, 2008, 20:01:39
Моето мнение е на 180 градуса,кое е успял,ако е това да има пари успя,не съм бил завистлив никога,вече ако смятаме всяка вечер,че има основно ученици за публика от някъде докарани като избирателите на Доган,Слави се подложи на крайно антибългарската ТВ бтв -това ли е успех според теб?
Откровено слугинско поведение от няколко години поред към престъпното управление,абсолютен манипулатор заедно с Росен Петров,пишещ се за патриот ,а правещ скечове за всичко ценно и скъпо от историята ни.
Слави е едно от най-опротивелите лица на хората обичащи България в този форум. Натрапник по ефира,с повторение на вулгарните простотии с груб език по обедно време без никакви санкции-СЕМ,ХЕМ-пълен въздух...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Севар Вананд в Май 21, 2008, 00:12:45
Слави е мъж който отстоява своята позиция.Тук присъстващите сигурно забравиха концертите под мостовете и доминацията на изтърсаците на псевдо интелигенцията от псевдостолицата на България.Кого и да хванеш от телевизиите, или бащейко му, или тейко му са били на синекурна длъжност при бай Тошо.Наскоро и на Кеворкян му писна за пореден път и публикува готина снимка на бащата на андрей в жест към публиката може би.А Слави успя. Не с гласа си, не със кауза зад която да застане(то каузите са заети за политическо ползване) а просто със прословутото българско индивидуално(лично) успяване, което май е помогнало повече от религията да се съхраним като нация последните 5,6,7... века.
Наркомана е национален предател. Ето ти няколко доказателства, че неговия криворазбран патриотизъм в началто, прерастна в работа по заличаването на България сега:
1. Той е най-големия спонсор на чалгата. Благодарение на него това уродливо сръбско творение достигна такава популярност.
2. Работи в услуга на антибългарската управляваща коалиция. Национализъм в неговото предаване е мръсна дума, а критиката му към оста- "Турчин-Руски гей-Австрийски внук на гей", по скоро им вдига рейтинга, отколкото да ги разобличава.
3. Той и неговите сценаристи никога не пропускат възможността да ни съобщят, че България е "дупка"

А ако си мислиш, че с "индивидуално успяване", българия ще се оправи, значи си в грешка.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Болгардингезе в Май 21, 2008, 09:11:07
Той се подиграва на жълтите вестници ,че пишат ,че е наркоман,а той всъщност тях цитира през цялото си тъпо предаване.Единствено актьорите му бяха добри,но всичко при него се изчерпа,и вече се чуди каква глупост да направи.А Росен Петров НЕ Е НИКАКЪВ НАЦИОНАЛИСТ,един ден говореше за сръбски крал ,колко бил велик,и българите се плашели тогава от велика сърбия.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Димитър Списаревски IYI в Май 30, 2008, 01:31:47
Да живее великия равин на българския шоубизнес ШЛАВИ ТРИФОНБЕРГ!ШААААААААААААААААААААААЛООООООООООООООООООООООООМ!САЛАМАЛЕЙКУМ!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Болгардингезе в Май 30, 2008, 09:02:38
Трябва и той с ъглошлаиф да мине главата си. :-P :kill:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Борисъ в Май 30, 2008, 09:40:18
Слави е една марионетка,която ще направи пропагандата на всеки,който плати най-много.Ако му се дадат достатъчно пари ще започне да проповядва и истински национализъм.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Димитър Списаревски IYI в Май 30, 2008, 11:30:48
Слави е една марионетка,която ще направи пропагандата на всеки,който плати най-много.Ако му се дадат достатъчно пари ще започне да проповядва и истински национализъм.
А защо да му даваме пари да проповядва национализма?
Не може ли просто да го заплашим с масово изнасилване от цигани(които той много обича бай дъ уей)!!
Или просто да го заплашим,че ще ослепее наистина!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Генерал Колев в Май 30, 2008, 13:11:43
Не може ли просто да го заплашим с масово изнасилване от цигани(които той много обича бай дъ уей)!!

Особено мръсната чалгаджийка, миризливата циганка Софи Маринова. :-P :-P :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Борисъ в Май 30, 2008, 13:21:23
Не може ли просто да го заплашим с масово изнасилване от цигани(които той много обича бай дъ уей)!!

Особено мръсната чалгаджийка, миризливата циганка Софи Маринова. :-P :-P :-P

Която се омъжи за бившия си син..
Този,с който е сега,й е бил доведен син от предишния брак.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 30, 2008, 14:24:40
Цигани има много извратени,щом раждат на 12-13 годишна възраст,а комунистите ги стимулират.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Балкани в Юни 01, 2008, 18:19:56
Слави е една марионетка,която ще направи пропагандата на всеки,който плати най-много.Ако му се дадат достатъчно пари ще започне да проповядва и "истински" национализъм.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: ninja в Юни 19, 2008, 14:53:17
Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си. ;)Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Александър в Юни 19, 2008, 15:02:25

Която се омъжи за бившия си син..
Този,с който е сега,й е бил доведен син от предишния брак.

Това е така... Цигани, еврей... се тая - дегенерати!  :-[
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Amenhotep в Юли 01, 2008, 19:10:31
Глави стриганов работи за МАМОНА и ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!  :devil:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Мишок в Юли 12, 2008, 19:00:24
http://www.vbox7.com/play:a3128951
Не само тази хубава песен е изпял има и още.
Според мене сравнен с националистите в националистическото пространство , той е много по и поне е изпял некви песни - докато на другите песента им е изпята.
Трагедия е но какво да се прави - такива са фактите.
Я ми кажете кой и какво е направил в повече от него за България ? Нема по голем от него нали .
Ей за тва ще си седя в Италия и нема да се прибирам. Тука поне не се ядосвам с простаци и паричките си текат.
Между другото много българи тук смятат Слави за голям и истински националист, и имат до някъде право понеже това дето го прави и пее се вижда и чува.
И така този селянин е супернационалист сравнен с другите.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Александър в Юли 12, 2008, 21:12:25
 :-[ :-[ :-[ :kill:
Ти мислиш ли, че тия песни ги пее за "доброто дело". Ясно ли ти е какви кинти прибира от тоя патриотизъм?
Да не говорим кви глупости слушах когато се питаха "ти националисти си" или каквото беше из шоуто му, понякога говорят и умни неща но тогава ме издразниха супер много.
Песните нищо не променят, Слави си прави кинтите и изпълнява политически поръчки. То не беше реклама на ББ и не беше плюене по АТАКА. То е супер национализъм да изпееш една песен за пари.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Болгардингезе в Юли 12, 2008, 21:34:07
Това ,че пее там някаква си песен ,само по себе си не е национализъм.Ако влагаше нещо може малко поне да е партриот , а той - пари ,пари и само пари! :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Севар Вананд в Юли 12, 2008, 21:39:53
Някакъв религиозен фанатик се опитва да ни напътства от Италия. :-[
Слави бил смятан за националист в средите на предалите се емигранти. За тяхното безродничество Слави верно може да е националист(не плюя емигрантите, просто съм на мнение, че повечето не се интересуват много от България, или поне не достатъчно много, че да се опитат да направят нещо).
Като християнски фундаменталист, какво ти е мнението за просташките текстове и голите клипове на чалгите на Слави? Май започна да доказваш, че даже и не си християнин.
Слави е чиста проба национален предател. Слуга на анти-Българските интереси. Това всички интелигентни хора са го разбрали.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Commando Ultra в Юли 13, 2008, 00:51:49
Да си кръстиш албума "Прима патриот" говори повече от всичките тъпашки изпълнения на селяка от село Учин дол, Плевенска околия.  :-[ :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: MAGADAN в Юли 13, 2008, 17:14:58
Той е просто един много, ама много, ама много преуспял циник. Експлоатира национализма, когато предаването му съвсем издиша и му трябва свежа кръв. Кланя се единствено на Златния телец  :devil:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: makebulgar в Юли 13, 2008, 18:16:52
Слави още от времето на Ку-Ку си е шоумен, и въпреки, че прави пари от това не трябва да се забравят и хубавите неща които се получават покрай това!
Той до голяма степен популяризира много български народни песни. Само заради това, че целия стадион пее "Назад, Назад моме Калино" и много други песни, не трябва да се плюе срещу него.

http://uk.youtube.com/watch?v=FX9_Bs98WWw (http://uk.youtube.com/watch?v=FX9_Bs98WWw)
http://uk.youtube.com/watch?v=VI96GjPBqSo (http://uk.youtube.com/watch?v=VI96GjPBqSo)
http://uk.youtube.com/watch?v=-9N9IhCAiu8 (http://uk.youtube.com/watch?v=-9N9IhCAiu8)
http://uk.youtube.com/watch?v=hnJaNUoYBCg&feature=related (http://uk.youtube.com/watch?v=hnJaNUoYBCg&feature=related)
http://uk.youtube.com/watch?v=hhLw3DPQvjc&feature=related (http://uk.youtube.com/watch?v=hhLw3DPQvjc&feature=related)
http://uk.youtube.com/watch?v=TSOy7y6r1cE&feature=related (http://uk.youtube.com/watch?v=TSOy7y6r1cE&feature=related)
http://uk.youtube.com/watch?v=woliV8QJCD8&feature=related (http://uk.youtube.com/watch?v=woliV8QJCD8&feature=related)

За да популяризираш българската музика ти трябват пари, и възможности да го направиш, а не само желание.

Да не говорим за актьорите, които растат покрай него, конкурсите които правят, и не на последно място хората които отделят време за да го гледат.

А относно македония почти всеки път не пропуска да напомни на македонците как стоят нещата, а предаването му го гледат в македония!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Юли 13, 2008, 19:00:26
Не мисля така, Слави и оня черкезин Росен Петров са съгласни българите на много места в страната да могат да си купуват хляб - ЕДИНСТВЕНО -на турски език.
Споменаването на Слави дразни почти всички националисти.Слави подкрепяше и Румен Петков-наркопокровителя на разни бандити,може да се изреждат факти до утре сутрин.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Death angel в Юли 13, 2008, 19:17:28
Славето и турско ще пропее стига Мърдок да му плаща добре.  :devil:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Севар Вананд в Юли 13, 2008, 21:41:29
Маке, на всяко едно хубаво нещо, направено от Слави, отговарят 10 лоши неща, направени от Слави.

Да, той пее патриотични песни. И същевременно е най-големия спонсор на чалгата в България(сам си признава това). Ако не беше той, тази разяждащата обществото ни музика, никога нямаше да придобие подобни размери.

А политиката на предаването му относно Македония е възможно най-грешната и вредна политика. С всяко споменаване на Македония, той по-скоро подпомага това Македония никога да не е отново Българска. Създава напрежение и враждебност в отношенията между Българи и Българи(от Македония). Ние трябва да подържаме добри отношения с тях. И в тона на тези добри отношния, да им обясним какви са. А не да им се подиграваме, да ги обиждаме, и да се радваме на настъпването на шиптерите, защото македонците щели "да видят".

Никога няма да забравя как, в нощта преди последните парламентарни избори, Слави и всичките му сценаристи олигфрени заявиха, че трябва да се гласува за НДСВ, защото другите били разочаровали. По време на цялата предизборна кампания, той агитираше за НДСВ и БСП. И най-вече се занимаваше с това да доказва на Българите, че национализма е вреден и опасен, и никой не бива да гласува за "Атака". Сега някои биха казали, че "Атака" не оправда очакванията им, но тогава нищо не се знаеше. Слави също твърдеше, че имало много Българи, които гласуват за ДПС. Беше го страх да заяви директно, че ДПС са правилната партия(както му е било платено), защото хората щяха много бързо да го разобличат. Но все пак се стараеше да представи турците във възможно най-добрата светлина. Национализма за него беше опасен, защото ще доведе до етническо напрежение. С две думи неговата философия е "по-добре да ме чукат турците отзад, отколкото да има кървища, или някакви вълнения".
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Metoman_88 в Юли 13, 2008, 21:50:57
Тоя боклук за пари и майка си ще продаде!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: logx в Юли 13, 2008, 23:52:03
От край време не го обичам тоя.

Преди време в предаването си казваше "Давам ви възможност на вас - FiveStars - да пеете, защото не искам да станете няк'ви чалгарки и чалгари /тук думите бяха казани така принизително за чалгарите, че буквално искаше да каже УТРЕПКИ, което си е и вярно де ^^/, затова искам да ви дам шанс..." и в същого време какво прави? - Кани чалга-певици, спонсорира, ОЛЕ БОЖЕ !

Слави е педал.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Юли 14, 2008, 00:18:55
Слави е боклук.....
Един дълъг,голям п*д*раст.....

-------------------------------------------------
* = е
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Юли 14, 2008, 10:13:50
Цитат
Преди време в предаването си казваше "Давам ви възможност на вас - FiveStars - да пеете, защото не искам да станете няк'ви чалгарки и чалгари /тук думите бяха казани така принизително за чалгарите, че буквално искаше да каже УТРЕПКИ, което си е и вярно де ^^/, затова искам да ви дам шанс..." и в същого време какво прави? - Кани чалга-певици, спонсорира, ОЛЕ БОЖЕ !

Kато самия той е абсолютен чалгар.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Kapitan bg в Юли 16, 2008, 20:08:18
http://www.vbox7.com/play:a3128951
Не само тази хубава песен е изпял има и още.
Според мене сравнен с националистите в националистическото пространство , той е много по и поне е изпял некви песни - докато на другите песента им е изпята.
Трагедия е но какво да се прави - такива са фактите.
Я ми кажете кой и какво е направил в повече от него за България ? Нема по голем от него нали .
Ей за тва ще си седя в Италия и нема да се прибирам. Тука поне не се ядосвам с простаци и паричките си текат.
Между другото много българи тук смятат Слави за голям и истински националист, и имат до някъде право понеже това дето го прави и пее се вижда и чува.
И така този селянин е супернационалист сравнен с другите.
Това твърдение е направо смешно и темата е глупава и подигравателна.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: krystalnacht_666 в Юли 16, 2008, 20:27:24
Тоя боклук за пари и майка си ще продаде!

Няма да се чудя.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Kuber в Юли 17, 2008, 14:09:26
Че той голата тиква много пъти си го е казвал пряко или заобиколно, че няма нищо лошо в това ДПС да е във властта в България щом моля ви се "българският" народ гласувал за него  :devil:.
Освен това не може човек, който няколко пъти е канил на гости Азис в предаването си и има сума ти дуети с циганската проститутка Софка Маринова да се пише "български" патриот. Неговият патриотизъм е като този на Гоце, Станишев и бандата бездарници и предатели от ръководството на БСП/БКП.
Иначе като шоумен не е лош, но определено предаването му се изчерпа и вече дразни много хора. Добре, че има актьори на място, които наистина са големи и правят много смях, че досега това предаване да беше закрито. Но за патриот или националист и дума не може да става. Само пеенето на български патриотични песни не е достатъчно при положение, че заставаш на страната на политическите врагове на България и българският народ като ДПС и много други  :devil:.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Мишок в Юли 19, 2008, 17:47:01
Че той голата тиква много пъти си го е казвал пряко или заобиколно, че няма нищо лошо в това ДПС да е във властта в България щом моля ви се "българският" народ гласувал за него  :devil:.
Освен това не може човек, който няколко пъти е канил на гости Азис в предаването си и има сума ти дуети с циганската проститутка Софка Маринова да се пише "български" патриот. Неговият патриотизъм е като този на Гоце, Станишев и бандата бездарници и предатели от ръководството на БСП/БКП.
Иначе като шоумен не е лош, но определено предаването му се изчерпа и вече дразни много хора. Добре, че има актьори на място, които наистина са големи и правят много смях, че досега това предаване да беше закрито. Но за патриот или националист и дума не може да става. Само пеенето на български патриотични песни не е достатъчно при положение, че заставаш на страната на политическите врагове на България и българският народ като ДПС и много други  :devil:.
ù
Те и другите са против ДПС ама.......... един харесва исляма и го рекламира..........други уж са против, а все им правят реклама и не казват истината за тях.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Бай Иван в Септември 13, 2008, 10:05:51
Слави Трифонов - лицето на протеста от 90-те години? Лицето което се имаше за институция, лицето, което умело работеше против Костов навремето, патриота, чалгаджията, безнесмена.....си прогони екипа? Защо? Може би защото от предаването от доста време лъха безидейност, бездарност и дори скечовете са просто вулгарни и много рядко смешни. Но аз съм смутен не от това че екипа напуска, явно недоволе от отношение и заплащане. Смутен съм или по-точно съм възмутен от факта, че години наред Трифонов зомбираше от екрана, като се представяше защитник на националните ценности, а на практика продаваше халтура и чалга и продължава да го прави и днес, въпреки доста свилия се рейтинг на предаването му "Шоуто на Слави". Сега "патриота" е измислил нова доза маскарад - да жени двойки пред публика. Това за негово сведение е патент на сектата на Муун. Интересно е дали при него ще влезе и свещенник който да венчава на живо по телевизията, та така да успее да профанира и едно от православните тайнства или ще жени с някакъв граждански обяд. Чу се че щял да допуска и хомосексуални двойки! А и това може да  стане,защото всичко което му носи пари е в стила му. Лошо обаче за тези, които ще си пускат телевизора по време на това "шоу" та да погълнат поредната доза помия!

Коментар:Иван Иванов

http://baiivanforum.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Мамарчев в Септември 13, 2008, 10:24:36
Трифонов вече прекалява. Това не е простащина. Това е нагла подигравка и печалбарство на гърба на българския народ. В това предаване не остана нищо национално. Единственото, заради което все още имам капка уважение към него, но по-скоро към сценаристите, че благодарение на екипа му бе свален бившия ректор на ВТУ проф. Иван Стоянов. Той беше подписал договор със Скопския университет на български и на "македонски" език и то  по времето, когато беше актуален спорът между София и Скопие за съществуването на отделно слово. Тогава студенти от ВТУ и членове на ВМРО се сдобиха с екземпляр от договора, въпреки покриването му, и гафът бе изнесен чрез предаването на Трифонов. Впоследствие стана огромна дискусия в университета, завършила със смяна на ректора. Чест прави тогавашното поведение и на филолозите ни, които най-ожесточено защитиха българската национална кауза.
С течение на времето обаче Трифонов все повече се комерсиализираше и накрая изгуби напълно уважението ми с просташкото си поведение при гостуването на Костадин Костадинов. Тогава дългуча дори не позволи да се представи уникалното издание на алманах "Македония".
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Death angel в Септември 13, 2008, 11:53:28
 Слави е тръгнал до прави точно това, което единствено умее - да свири по свадби.
Само, че аз не знам кой би отишел да го венчае отец Нафърфорий !?
  (Освен може би Азис.)
    :-P :-P :-P :-P :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: МИГ в Септември 13, 2008, 12:30:04
Слави го не бива и на селски сабор да пее, толко е кьопав  ;)Предпочитам некой мангал да ми гали душата с мазни песнички и поп фолчец  :D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Севар Вананд в Септември 15, 2008, 13:28:27
Слави е типичния пример за страхливеца, мислещ се за патриот. Хората трябва да се поучат от него и никога да не правят това, което прави той. Наркомана не спира да обяснява колко обича България, но всяко действие, което би било полезно за Родината, за него е вредно и опасно. Показва на хората как трябвало да се държат "истинските" патриоти и по този начин вреди на България. Убеждавайки хората, че ще се оправим само като стоим и критикуваме някой.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Септември 15, 2008, 14:19:49
Oсновната му публика в студиото са ученици,докарани като избирателите на ДПС, и под команда пляскат и кряскат на свръхтъпотиите му на дългото говедо.
При една нормална про-българска власт,Слави никога няма да види национален ефир.
Желая му го искрено.
Черкезина Росен Петров е малко и по-умен и по-хитър,но е твърд антибългарин,заради което му желая същото като на Слави.
Колко българи изтормозиха тези двама антибългарски досадници и грозници Слави Трифонов и Росен Петров...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Metoman_88 в Октомври 03, 2008, 21:18:26
Номерата на китайката,просто се опитва да наложи монопол върху пазара,голям боклук е този продажник
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Радко в Април 30, 2009, 20:01:40
Слави внесе подписката за референдум в МС, НС и Президентството
(http://www.slavishow.com/files_new/25_11775_image1_slavi3_240.jpg)70 хиляди подкрепиха инициативата за промяна на избирателната система

30 април 2009 г.

Слави Трифонов, Евгени Димитров и колегите сценаристи от Редколегията на шоуто внесоха днес в Народното събрание, Министерския съвет и Президентството 70 000 подписи в подкрепа на искането за национален референдум за промяна на избирателната система от пропорционална към мажоритарна.

В МС подписката беше приета от Соня Божилова - началник на отдел "Приемна". Максималният срок за отговор е три месеца, минималният - два от датата на внасяне, уточни тя пред вносителите.

Oчакваме институциите да обърнат внимание на желанието на хората, защото в конституцията е посочено, че народът е суверен в тази държава, каза Слави Трифонов. По закон властта може да организира референдуми и точно заради това ние внасяме тук тази подписка, допълни още той.

Репортаж, отразяващ внасянето на подписите в трите институции, гледайте довечера в Шоуто на Слави от 20.00 часа.
                                                                                                                     
Браво  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: hammerbg в Април 30, 2009, 23:00:42
Няма да отговорят в очаквания срок, а дори да отговорят за пореден път ще пренебрегнат гласа на народа  >:(
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Сит в Април 30, 2009, 23:14:28
Тоя чалгар, дето внесе тая турска музика в България, се опитва да печели дивиденти >:(
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Mасон в Април 30, 2009, 23:20:21
Я разкажи какви дивиденти печели? ;)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Април 30, 2009, 23:27:18
Каквото и да се опитва да печели,то е за наша полза...
Слави не ми е от любимците,но браво за постъпката...
Ще им е трудно да пренебрегнат това,поради медийното поле за изява на Слави,но все пак ще поживеем,пък ще видим...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Сит в Април 30, 2009, 23:51:42
Я разкажи какви дивиденти печели? ;)
Какви дивиденти може да печели един наркоман ;D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Дашо в Май 01, 2009, 00:45:35
Я разкажи какви дивиденти печели? ;)
Еми пак се опитва да се направи на патриот, ама пак нещата прозират
Такива хора като него са вредни за Отечеството. Хора които без оглед на нищо и на никой се стремят към крайната си цел. Не подбира и сили и средства за да се докопа до това което си науми. Той за мен е символ на бесния селяндурски кариеризъм!Страда от свирепа грандомания, типична за успелия в живота див комплексиран селски,  бек! Няма никакъв свян. В предаването си от време на време, обяснява колко е против афиширането на дарения, но все пак не пропуска да намекне, как той на някой е помогнал или пък така "случайно" да го покани в студиото. Прави опити да пее,а не му се отдава (добре че музикантите са му добри та замазват положението) , написа 2 книги, а няма нищо общо с писателите, абе въобще тоя се върти винаги натам от където може да получи облага. Да не забравяме,че беше поканил в шоуто си, Ахмед Башев, заедно с един отбор облечени в турски носии, дечурлига и по всичко личеше как опитва да оневини това турско мекере! И съм убеден че след известно време този тип ще се опита да влезе в политиката (все пак и за това в една от песните си казваше, че "идва този, който ще изхвърли боклука" - а след като открито не е застанал зад никоя партия или обществено сдружение, явно себе си е визирал). Та в този ред на мисли печели дивиденти. ;)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Hatshepsut в Май 01, 2009, 07:48:37
Моето мнение за Слави Трифонов е крайно отрицателно - той не е никакъв патриот, а е чалгаджия. Неговото шоу промива мозъците на младото поколение с чалга и простотии.
По принцип няма лошо да се организира референдум за избирателната система. Аз лично съм привърженик на пропорционалната система, тъй като при нея изкривяванията са най-малки. Освен това има и друга причина да подкрепям пропорционалната система - при мажоритарния вот националистическите партии са най-губещите.
Ще ви дам за пример Франция, където Националния фронт печели 15% от гласовете на изборите, а няма нито един депутат! Същото е положението и в Румъния  - след промяната на избирателната им система от пропорционална в мажоритарна румънските националисти изгубиха всичките си депутати, въпреки че имат около 10% от гласовете.

Разбира се, от мажоритарния вот у нас най-печеливши от партиите ще са БСП и ДПС. Другите големи печеливши ще бъдат олигарсите и криминалните типове, които могат да си позволят да купуват гласове на едро. Пример за това са братя Галеви, които може би сега ще се кандидатират за мажоритарни кандидати в Дупница. Нека всички привърженици на мажоритарния вот се замислят над тези факти.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Мамарчев в Май 01, 2009, 10:29:11
Евтина реклама на залязващо телевизионно предаване.  :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Krystalnacht в Май 01, 2009, 11:01:08
Явно Славчо иска да поеме волана в свои ръце след време.

Само, че той в никакъв случай не става за премиер или дори за президент.Просто не притежава необходимите качества.

На Бойко Борисов също му липсват необходимите качества. Като спечели изборите съм почти сигурен, че ще последва пълен провал на правителството му.

На този етап, за съжаление единствените партии с традиции и опит са БСП и СДС.
Който и да дойде на власт няма да стане по-хубаво.

Аз лично ще гласувам за Гвардия въпреки, че може да не минат бариерата.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Kiril Iliev в Май 01, 2009, 11:30:57
http://www.blitz.bg/article/11394

може би към това се стреми ;)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 01, 2009, 14:53:19
Слави -стар приятел на мутрите,антинационалист и лъжепатриот,приятел на Румен Петков-не очаквайте от такъв да излезе нещо добро.Мечтая си на Слави да му бъде отнет тв ефир-това ще му е по-зле от присъда.Проблема не е в пропорционалната или мажоритарната система,проблема са личностите,които влизат след изборите.В другите държави всички партии са националистически,едва ли някъде другаде се работи срещу коренното население и основната част от населението на същата държава.Ще чакам аз Слави тъпака да донесе промяна. Леле - мале...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Anneti в Май 01, 2009, 18:24:15
Аз се подписан и дано се получи , но се надявах по-рано да стане всичко.

Според мен просто се опитва да покаже "колко е силен и велик" . Не бих нарекла предаването му  залязващо, аз лично не  го гледам , но за много хора е традиция да го гледат всяка вечер.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Огражден в Май 01, 2009, 23:56:52
Плешивия явно е гушнал прилична пачка от благодетелите си от БСП и тръгна да обикаля университетите с кампанията си "Пролетно почистване". Навсякъде надъхваше младите хора (които е ясно, че няма да гласуват за Партията или ДПС) да не гласуват на тези избори или да гласуват с празна бюлетина. Така Слави се прави на улав и се подиграва на "будната младеж" като ни надъхва сами да свалим избирателната активност - за да могат по-лесно да се възпроизведат на власт неговите "покровители" - Серьожа и Доган.
Показателно е, че на срещата в Универистета тук - на всички конкретни въпроси от студентите, като "Не обслужва ли вашата кампания интересите на управляващите", "Като не гласуваме - не избираме ли отново БСП и ДПС", Плешивеца не отговаряше, а се впускаше в овъртяни излияния за това, колко е важно младите да са активни (като не упражнява правото си на глас явно  :-[ ) и колко е доблестен той, който в тежкото си здравословно състояние се бори за светлото бъдеще на младите българи. Цъ. Не благодаря - от доказан нихилист попечителство не искам. На всички стана ясно, че патриотичният "двигател" на предаването му беше Росен Петров. След като той си тръгна остана само фасадата на патриотизъм и носталгичното настроение на Иван Кулеков, който дори когато говори верни неща  - пак звучи депресирано, отчаяно и ненадъхващо...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 02, 2009, 16:12:16
Може би все още има хора,които не знаят репликата на Росен Петров,че по-добре българите в Кърджали да си купуват хляб на турски,отколкото Атака да влезе в парламента.Това го каза той Росен Петров през 2005.
Един черкезин,както сам той си призна преди 2 години се прави на патриот.Всичко правят със Слави за да насочват българските патриоти в задънената улица-това е.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Сит в Май 02, 2009, 16:41:18
Може би все още има хора,които не знаят репликата на Росен Петров,че по-добре българите в Кърджали да си купуват хляб на турски,отколкото Атака да влезе в парламента.Това го каза той Росен Петров през 2005.
Един черкезин,както сам той си призна преди 2 години се прави на патриот.Всичко правят със Слави за да насочват българските патриоти в задънената улица-това е.
Черкезите са кавказки народ, служили на фесовете през робството.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: BMPO в Май 02, 2009, 19:54:46
Слави е боклук.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: mitko88 в Май 02, 2009, 20:18:58
трифоноф е по-вреден дори и от лекето волен
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 02, 2009, 20:47:40
Дай аргументи,че Волен е леке.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Исперих в Май 03, 2009, 00:17:04
Дай аргументи,че Волен е леке.

Само ако можеше да си представиш колко много ще те е яд!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Радко в Май 05, 2009, 14:23:16
Дай аргументи,че Волен е леке.
А ти дай че не е  :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: mitko88 в Май 05, 2009, 17:38:46
Дай аргументи,че Волен е леке.

1. волен се е снимал гол в женски списания.
2. волен е защитавал доган, циганите и нато във вестник демокрация.
3. волен прикрива наркоманите и педерастите в своята жалка партия.
4. волен взима пари от мутри(слави бинев)
5. волен стреля по болен пенсионер на магистрала Тракия.
6. волен взима депутатска заплата, а в парламента се е явавал горе-долу колкото доган
7. волен очерня българския национализъм.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Радко в Май 05, 2009, 18:08:46
и сина си - дебил,който простоянно излага България там
Забрави да отбележиш, че е и наркоман  :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: elemak в Май 05, 2009, 18:40:17
Волен = олигофрен петнящ национализма
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Death angel в Май 05, 2009, 19:03:31
Дай аргументи,че Волен е леке.

1. волен се е снимал гол в женски списания.
2. волен е защитавал доган, циганите и нато във вестник демокрация.
3. волен прикрива наркоманите и педерастите в своята жалка партия.
4. волен взима пари от мутри(слави бинев)
5. волен стреля по болен пенсионер на магистрала Тракия.
6. волен взима депутатска заплата, а в парламента се е явавал горе-долу колкото доган
7. волен очерня българския национализъм.

8.Волен назначи на ръководни постове в партията и нейните структури не заслужили националисти,а свои близки и приятели като жена си и доведения си син.
9.Воелн прати в Европейския Парламент една мутра (Бинев) и сина си - дебил,който простоянно излага България там,само и само да има кой да носи още повечко пари вкъщи.
10.Волен позволи на свои хора да се обединят с хора на ДПС на местните избори в някой части на страната.
Колко пъти ще ти повтарям към осма точка да не пропускаш втория по влияние в партията - деда(тъста) му, демек на Капка баща и !  :boi:

Дай аргументи,че Волен е леке.

Само ако можеше да си представиш колко много ще те е яд!
Аз обаче вече си представям какви попържни ще сипе после по форумите .  :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Радко в Май 05, 2009, 19:08:45
Аз обаче вече си представям какви попържни ще сипе после по форумите .  :-P
Ами то само това му остава,, след като не може да се защити с аргументи  :down:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: mitko88 в Май 05, 2009, 19:12:23
къде се покриха атакистите, чакаме да оборят твърденията изложени по-горе, доказващи че волен е духовен педераст, страхлива мишка. А май вече и той е започнал да шмърка(няма само митето да тупа бело, а?)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Anneti в Май 13, 2009, 23:18:41
Ето видяхме и резултата Слави издига кандидат ! Какво мислите Варна дали ще гласува за младата девойка - Валерия май беше?
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Дашо в Май 14, 2009, 18:09:59
Ето видяхме и резултата Слави издига кандидат ! Какво мислите Варна дали ще гласува за младата девойка - Валерия май беше?
Еми момичето е симпатично, може и да е кадърно (няма как да разберем), но проблема е че Слави Трифонов ни взе за идиоти. Лично вчера го чух да заявява в предаването си, че той ще и казва какво да пита, ще идва пред него да се "изповядва" и тем подобни щуротии. На мен лично ми изглежда, че този тип иска да вкара свое протеже, една своя креатура, която да го слуша и да прави това което той и каже. И няма как да не бъде така - все пак бъде ли избрана тази млада дама, тя ще се чувства задължена на Слави, защото ще бъде избрана благодарение на него. То на същия принцип действат и партиите, но само че вкарват не 1, а повече депутата.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 15, 2009, 06:19:44
Цитат
къде се покриха атакистите, чакаме да оборят твърденията изложени по-горе, доказващи че волен е духовен педераст, страхлива мишка. А май вече и той е започнал да шмърка(няма само митето да тупа бело, а?)

Ako си на 21 години,както пише в профила ти,не ти отива да говориш така.Много хляб има да изядеш приятелю.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: usaznalse в Май 19, 2009, 18:31:01
Слави Трифонов е антибългарин,лъжепатриот,дупедавец,за петак би продал и майка си.неговото жалко предаване в момента е критично малък рейтинг,но антибългарската телевизия БТВ не го сваля от ефир,защото дългия п....с изпълнява политическа поръчка.този плешивец в негото предаване оплюва собствената си държава и нейните ценности и на почит е чалгата?!? турцизацията на България-това е неговата цел.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: usaznalse в Май 19, 2009, 18:37:33
Може би все още има хора,които не знаят репликата на Росен Петров,че по-добре българите в Кърджали да си купуват хляб на турски,отколкото Атака да влезе в парламента.Това го каза той Росен Петров през 2005.
Един черкезин,както сам той си призна преди 2 години се прави на патриот.Всичко правят със Слави за да насочват българските патриоти в задънената улица-това е.
Росен Петров,говори тези глупости защото той нее българин,в неговите вени не тече българска кръв,той е мелез между черкезин и татарка,затова той няма интерес партията на най-истинските българи да влезне в парламента
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: usaznalse в Май 19, 2009, 18:44:32
къде се покриха атакистите, чакаме да оборят твърденията изложени по-горе, доказващи че волен е духовен педераст, страхлива мишка. А май вече и той е започнал да шмърка(няма само митето да тупа бело, а?)
ей фес,по всичко личи че си мека китка,спри с глупавите си коментари че вече се излагаш...АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА...
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: elemak в Май 20, 2009, 10:31:26
Атака- мангалотурска зган позоряща национализма. Атаката умира :lol:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: mitko88 в Май 20, 2009, 11:05:28
Липсващото звено в еволюцията между маимуната и човека е атакиста!!! Както беше казал самият волен-"все ще се намерят достатъчно олигофрени, които да гласуват за нас"
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Дашо в Май 20, 2009, 19:06:13
Последните няколко мнения са показателни за това, колко разделени са всъщност българските националисти и каква  огромна пречка се явява това, за нашата победа. Сигурен съм, че всички имаме една цел - благоденствието на българите и България, но разни междуличностни борби и ежби пречат на постигането на тази свещена цел. :(
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: OnlyBG в Май 20, 2009, 19:47:02
А бе вие не разбрахте ли ,че този фору не е политически!!!  "БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРУМ - РАТНИЦА ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРЩИНАТА"  Не виждам някъде да се споменава АТАКА или друга политическа тоалетна! За момента единственната ни цел  е да накараме повече хора да изберат по-малкото зло а след това (!)ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗХВЪРЛИМ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ!!! ЯСНО?!?
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Хитлер в Май 20, 2009, 22:24:51
А бе вие не разбрахте ли ,че този фору не е политически!!!  "БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ФОРУМ - РАТНИЦА ЗА НАПРЕДЪКА НА БЪЛГАРЩИНАТА"  Не виждам някъде да се споменава АТАКА или друга политическа тоалетна! За момента единственната ни цел  е да накараме повече хора да изберат по-малкото зло а след това (!)ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ИЗХВЪРЛИМ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ!!! ЯСНО?!?

Казваш ми какво да правя,така ли..... :o
Това е форум и всеки е свободен да изразява мнението си спрямо правилата му....така че хайде без заповеди искаш ли?

Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: OnlyBG в Май 21, 2009, 15:25:58
Цитат
Казваш ми какво да правя,така ли..... шокиран
Това е форум и всеки е свободен да изразява мнението си спрямо правилата му....така че хайде без заповеди искаш ли?

От къде го измисли?
Цитат
искаш ли?
Искам да!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Родолюбец IYI в Май 21, 2009, 17:55:08
Слави Трифонов е един позьор, палячо, простак и популист. Истината за него директно в прав текст.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Радко в Май 22, 2009, 14:39:28
Ето видяхме и резултата Слави издига кандидат ! Какво мислите Варна дали ще гласува за младата девойка - Валерия май беше?
г- н Трифонов иска да си вкара депутат, за да може да му обслужва интересите, а и той каза,
че въпросната г- жа, ще участва в шоуто и ще му вдига рейтинга  :down:

Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Май 22, 2009, 18:35:11
Слави е тъпак,освен всичко друго,което "притежава" в характера си,за да бъде лъжепатриот.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Боритаркан в Май 22, 2009, 22:33:20
Продажника и лъжепатриота сл. тр. отново се саморазкри. Защо този тъпанар не спомена и не попита нищо за бащата на Лаура Чуканова в скапаното си шоу ???? Патриот..........( ех че няма картинка с плюене)!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 22, 2009, 12:29:58
Злобар,завистлив,подъл,селски тъпанар,рядко лайно,крадец-открадна шоуто на Тодор Колев едно към едно.Нанесе вреди на България с крайната си простащина и цинизми по време на идотското си предаване,което се повтаря по обяд.Лъжепатриот и лъженационалист.Нагаждач и приятел на олигарсите.Това е Слави Трифонов.Списъка е много дълъг още.
Всички честни българи трябва да притискат това говедо и един ден тв ефир за него да бъде само спомен.Това ми е мечта.Никакъв ефир за лайното Трифонов,обградил се с разни хюмнета и лакеи-близачи,които са същите като него.Всичко написано се отнася и за черкезина Росен Петров.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Август 22, 2009, 14:22:28
За Доган и ДПС работи тъпия селянин,а преди и за Бойко Борисов,а доста време се подмазваше на Бойко Борисов.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Дашо в Август 22, 2009, 14:44:26
Според мен, плешивеца си върти задника навсякъде, само и само келепир да има (достоен наследник на Бай Ганьо)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Борисъ в Август 22, 2009, 16:05:32
От анкета няма смисъл - Слави работи за този, който дава най-много пари и е безпринципен боклук. Не може в един момент да ми правиш що годе качествени клипове на тема Първа световна война и след това в шоуто да нареждаш:

"О, джипка
три дена хълмове качвам
на втора, на трета"
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Sol Invictus в Август 22, 2009, 17:33:25
Работи за който му подсвирне. Такива хора нямат достатъчно морал да останат лоялни дори към госпордарите си.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Боритаркан в Август 22, 2009, 18:19:32
Цитат
Трифонов,обградил се с разни хюмнета и лакеи-близачи,които са същите като него.Всичко написано се отнася и за черкезина Росен Петров.
   Тук изглежда се престараваш с плюенето, Росен Петров ми изглежда истински патриот, докато Слави наистина е менте.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 22, 2009, 18:24:25
Цитат
Тук изглежда се престараваш с плюенето, Росен Петров ми изглежда истински патриот, докато Слави наистина е менте.

Aвтора на репликата :По-добре българите в Кърджали да не могат да си купуват хляб на български,отколкото АТАКА да влезе в парламента.

Според теб той е патриот?
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: ѣ в Август 22, 2009, 18:47:22
Слави - наркоман, Росен Петров - монголоид  :-P
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: logx в Август 22, 2009, 18:56:51
Стоев го написа - работи за когото му даде пари.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Август 22, 2009, 19:20:08
Вероятно получава пари от кръга около Ирен Кръстева,много близка до Доган.Забелязвате ли колко рядко говори против ДПС.
Когато Доган му гостува в предаването по време на предната кампания даже го поздрави на турски и го черпи с баклава.
сигорно го има качено някаде предаването да се уверите сами какъв е турски ибрик.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: logx в Август 22, 2009, 19:22:35
Това не го знаех, че го е поздравил на турски!!! :devil: Този некадърник още повече ми падна в очите!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Август 22, 2009, 19:37:32
Жалко,че едно време беше свестен и се опитваше да бъде патриот,когато водеше Хъшове.
Преди да се превърне в продажна мастия!
Срам ме е,че преди го харесвах
 :&
Не разбирам как има хора дето още му вярват,я влезте във форума на шоуто му и пробвайте да напишете някаква критика :boi:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Генерал Колев в Август 23, 2009, 14:09:51

я влезте във форума на шоуто му и пробвайте да напишете някаква критика :boi:
А я влезте във форума на атака и се опитайте да напишете нещо критично за фюрера им Волен!
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Август 23, 2009, 14:40:47

я влезте във форума на шоуто му и пробвайте да напишете някаква критика :boi:
А я влезте във форума на атака и се опитайте да напишете нещо критично за фюрера им Волен!
Ако е позитивна критика защо не,всеки се учи от грешките си.Ако е просто заяждане и клевета естествено,че няма да се адмирира.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: killed_by_death в Август 23, 2009, 20:34:14
Псуваше по Атака, не, той всъщност не само плюеше, ами отделяше половината си предаване за да псува по Атака. Но едва ли е псувал партията, защото е прозрял че са псевдо-националисти. Той псуваше по национализма изобщо, нападайки Волен. Всичко това беше преди изборите, когато Атака набираше сила и привърженици. Беше повече от ясно, че прави услуга на някои. Една от причините защо е боклук. Слави е платен клоун, но с много връзки в телевизията и доста подлоги около него, а също и с все още много зрители, които му се радват на тъпизмите. Но факт е, че шоуто замира, гледаемостта намаля и то доста. Все пак в началото, когато шоуто започна, не беше лошо и не залагаше само на цинизми и малоумни шеги, идваха интересни гости, но се изчерпа още след втората година.От тогава до сега-само глупости, с малки изключения покрай актьорите.

Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Sol Invictus в Август 23, 2009, 21:40:44
Псуваше по Атака, не, той всъщност не само плюеше, ами отделяше половината си предаване за да псува по Атака. Но едва ли е псувал партията, защото е прозрял че са псевдо-националисти. Той псуваше по национализма изобщо, нападайки Волен. Всичко това беше преди изборите, когато Атака набираше сила и привърженици. Беше повече от ясно, че прави услуга на някои. Една от причините защо е боклук. Слави е платен клоун, но с много връзки в телевизията и доста подлоги около него, а също и с все още много зрители, които му се радват на тъпизмите. Но факт е, че шоуто замира, гледаемостта намаля и то доста. Все пак в началото, когато шоуто започна, не беше лошо и не залагаше само на цинизми и малоумни шеги, идваха интересни гости, но се изчерпа още след втората година.От тогава до сега-само глупости, с малки изключения покрай актьорите.


Н Че той е този, подкрепяш циганската и турска култура в България. Който го смята за родолюбец трябва да е голям идиот.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Август 25, 2009, 08:49:25
Цитат
Тук изглежда се престараваш с плюенето, Росен Петров ми изглежда истински патриот, докато Слави наистина е менте.

Говоря истината,не плюя.Истината не е плюене.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Август 25, 2009, 12:33:59
Слави неможе да задържи никой до себе си,всички го напуснаха.Дясната му ръка Росен Петров,Евтим Милошев,Любо Нейков и Руслан Мъинов,предните две певици,които беха много по добри от тия двамата сегашни бездарници.
Отрязаха го и като продуцент за мюзик айдъл и сървайвър.
Рийтинга му спада от ден на ден,вече е изпята песен дългуча.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Лефторов в Август 25, 2009, 12:38:52
Слави Трифунов е за никаде

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-rpt7FblBYo#[/youtube]
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Младиястарец в Декември 12, 2010, 10:15:00
По принцип Славито не го харесвам и го смятам за много лош пример, но в случая песента му като смисъл е доста добра и като имаме предвид че той има влияние, може и песента му да има някакво:

Слави - Нема такава държава (http://vbox7.com/play:1359d97d)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: опълченец в Декември 18, 2010, 15:16:19
Това, че казва некои истини, не значи, че не е същия боклук. Слафчо на кой ли не се сложи през годините. По голема проститутка в медииното пространство нема от него.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: omerzen в Декември 18, 2010, 17:17:05
Слави Трифонов още отдавна е поръчков шоумен. Вярно че скъпоплатен, но все пак поръчков.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: орикс в Декември 18, 2010, 20:00:32
Славито и аз  не го харесвам но в случая песента му е на място ,и казва много истини за така наречената българска интелегенция.Които са по лоши и крадливи, и от орда башибозук. Само да не стане както през 14 век че на там са тръгнали :viking: :viking: :viking:
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Авитохол-165 в Декември 19, 2010, 10:30:12
Слави Трифонов: Г-н Доган е изключително мъдър човек

"Господин Доган е един изключително мъдър човек", заявява телевизионният водещ Слави Трифонов в голямо интервю за новия брой на българското издание на списание L'Europeo.
"Познавам го може би от 15 години.
Моето откровено мнение е, че той е единственият политик, който се осмели да каже истината.
Дали това е изиграло роля да активизира една голяма част от българите, които са негативно настроени към това, че той е турчин, а не към това, че той е интелигентен - може би е изиграло такава функция. Не ми харесва освен това цялата тази терминология, че еди кой си е турчин. И Бойко Борисов я прие. Той е турчин и затова е лош. Хе-хе.
Аз не съм нито анти-ДПС, нито за ДПС. Аз съм "анти" за определени личности. Такъв ми е характерът. Нито съм адвокат на Доган, нито нищо. Той казва истината.
Доган е различен политик, той си има неговите добри и лоши страни, аз обаче не мисля, че той е нещо лошо за България. Или пък поне не е по-лошо от това, което представляват останалите.
Не го защитавам. Но по принцип ми е симпатичен. Наистина. Защото съм говорил с него. Всичко, което ви казвам, е на базата на лични контакти. Аз не мога да преодолея личното.
Не знам дали това изречение го е изпуснал, или го е казал нарочно. Като цяло беше извадено от контекста и като извадено от контекста звучеше гнусно.
Според мен
за България е добре да има повече свестни, честни хора,
които да се вълнуват от благоденствието на народа. Такива няма. Вероятно Доган не е такъв политик, но знам, че и другите не са", казва Трифонов.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2366171 (http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2366171)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Атакиста в Декември 19, 2010, 11:40:57
Не се излагайте. Особено ти, "младия старец", ако случайно си онова умно момче "Старец" от форума на в. "Атака".
Нищо "вярно" не казва кретенът с плешива и празна глава.
Нещата, които пелтечи малоумникът от Учин дол, са предварително опилени, изшлайфани и обстъргани в цеховете на Позитано. Ако се вслушате и загледате внимателно, ще "откриете", че мазният селяк пелтечи единствено и само по адрес на ГЕРТ. И може би в някои отрязъци на АТАКА. Аз не видях нито замомент какъвто и да е намек за проституцията, простотията и кретенията на Гоце. Или на Доган. Или даже на цар-вуля.

Кретенът слави е мръсна курветина, при това от най-долнопробния тип - комунистическа курветина.
Курветината на Гоце.

Та кур за трифонов, де.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Авитохол-165 в Декември 19, 2010, 15:42:12
Не се излагайте. Особено ти, "младия старец", ако случайно си онова умно момче "Старец" от форума на в. "Атака".
Не е той.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Петкан в Декември 19, 2010, 19:06:56
Народът добре го е казал за краставите магарета.
Така е при Станислав Трифонов,така е и при г-н Борисов...
Все се съешават с някой си,къде творчески,къде политически..,но България си остава най-бедата държава в ЕС,въпреки фанфарите.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: perfuratorabg в Декември 19, 2010, 23:09:35
  Слави Трифонов е комунистическо мекере което беше кука в предаването "Куку" и имаше задачата да доносничи за участниците в това предаване и да го унищожи по поръчка на комунистите които му възложиха за задача да създаде ужким негово собствено шоу в което той официално да е шефа а във всъщност да изпълнява поръчки на комунистите.Всички до един в екипа му са деца на партийни комунистически лидери от времето на Тодор Живков и до един са закърмени с комунистически идеи.Шоуто на Слави наистина е шоу което се прави пред целият български народ чее демократично ориентирано а във всъщност е много добре прикрита комунистическа медийна организация която е част от плана на комунистите за да имитират демокрация докато ограбват държавата и унищожават нацията ни.Този му клип е поредният отдушник на общественото напрежение и цели да изпусне парата за да не гръмне комунистическият котел в който врим всичко ние под налягане.Всъщност в този клип Трифонов не казва нищо което обикновените хора да не знаят.Просто изказва това което всички ние мислим и по този начин хората се успокояват че най после някой е изказал мислите им и това ги упокоява и успива.Чисто психологически метод който комунистите използват успешно отскорои им върши идеална работа.  (wait)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: conquer в Декември 20, 2010, 03:14:03
И на мен не ми допадат неговите песни принципно, но тази си я бива
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: BulgarianBlood в Декември 21, 2010, 17:44:08
Според мен песента е меко казано отвратителна и с това изпълнение Слави много ми падна в очите.

Първо - адски изтъркано е само да плюеш и да се оплакваш. Това го правят 90% от българите като нещо не им стане както трябва(например, един бивш колега, който бе некадърен в определено отношение, веднага започна да се оплаква в стил "България е виновна" след като го уволниха).

Второ - На Слави определено не му отива много да рапира. Това, разбира се, е моето лично мнение.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Panzerfaust в Декември 21, 2010, 18:34:39
На Слави определено не му отива много да рапира. Това, разбира се, е моето лично мнение.
Не е само твое!  :-D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: орикс в Декември 21, 2010, 22:55:52
Според мен песента е меко казано отвратителна и с това изпълнение Слави много ми падна в очите.

Първо - адски изтъркано е само да плюеш и да се оплакваш. Това го правят 90% от българите като нещо не им стане както трябва(например, един бивш колега, който бе некадърен в определено отношение, веднага започна да се оплаква в стил "България е виновна" след като го уволниха).

Второ - На Слави определено не му отива много да рапира. Това, разбира се, е моето лично мнение.
Прав си само в едно че българите само се оплакват, време е да заиграе калашника по партии, депутати и министри :viking: :viking: :viking:. Иначе за другото Славито е прав управляват ни мъжки курви  :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: omerzen в Декември 21, 2010, 23:47:07
Цитат
Иначе за другото Славито е прав управляват ни мъжки курви  :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Именно от тия управляващи курви пък било то и мъжки, Славчо Трифонов няма нищо против да си пълни гушата. Впрочем огромните мангизи дето ги има Славчо, всичките са получени от управляващите курви.
Българската народна мъдрост е казала че който плаща той и поръчва музиката. Тоест каквото му платят на Славито, това ще пее. Славчо също отдавна е разбрал и другата мъдрост - Парите не миришат. Нищо че до този мъдър извод са достигнали древните римляни. Няма значение дали парите ще ги получиш от мурти, олигарси, престъпници, национални предатели, крадци, мошеници - списъка можем да го подължим до безкрай. В края на краищата парите са си пари и са съвсем истински.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Amenhotep в Февруари 04, 2011, 10:18:39
Слави - масон

Дългия е Велик зидар в ложата на Георги Гергов “Слънце ориент”

(http://www.plovdivmedia.com/i/14418-1.jpg)

Слави Трифонов членува в масонската ложа на пловдивския олигарх Георги Гергов и е сред най-издигнатите свободни зидари, разказали пред столичен седмичник запознати с обществото на родните масони.

Слави бил приет в редиците им още преди пет години, като в масонството го въвел лично туристическият бос и собственик на Пловдивския панаир. Покрай братята зидари на някогашния свинар Гергов шоуменът завъртял крупен бизнес с имоти.

Така си уредил на безценица общински имоти във Варна и София. Такъв бил и случаят с парцела в градинката на столичния квартал “Лозенец”, който Бойко Борисов като кмет на София отказа да узакони и да даде разрешително за строеж на хотел. Тогава Слави намразил Бойко.

По линия на масоните от ложата на Гергов Слави Трифонов атакува Борисов. Вече две години в “Шоуто на Слави” върви кампания срещу премиера, атаките срещу ГЕРБ почнали още преди партията да спечели изборите.

Братството на свободните зидари, в което и Дългия членува, се ръководи от Георги Гергов, който от 10 г. дърпал конците на на Пловдивската ложа “Слънце Ориент”.
Като лидер на масоните Гергов присвоил най-апетитните държавни и общински хапки като ЦУМ, курорта Слънчев бряг, хотел “Санкт Петербург” в Пловдив, най-хубавите къщи в Стария град, станцията на ЦК на БКП и Пловдивски панаир.

В същата ложа, освен Гергов и Слави, членуват куп интересни персони със съмнителен произход на капитала. Сред тях са братя Диневи, заграбили курорта свети Влас и плажната ивица, за да градят яхтено пристанище.
Преди време за зидар бил поканен и тв водещия на “Стани богат” Ники Кънчев, който обаче отказал да стане масон.

Сред най-важните членове в ложата на Гергов за хора от политическия елит като Румен Петков, Славчо Атанасов, Петко Сертов, Богомил Бонев, Евгений Желев, Петър Мутафчиев, Георги Петърнейчев./БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/98649 (http://www.blitz.bg/news/article/98649)
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Индивидуалист в Април 19, 2011, 07:21:16
Сметнете колко са зле ако е вярно всичко това.
Тъпанари като Слави и чобани като Гергов който рязал на свинете ташаците да са някакви фактори там....

велики зидари едва ли са,най-много обикновени тухладжии в тухларната на масонството да са

гергов -велик свинар
слави трифонов- велик тъпанар
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Tiesto в Април 20, 2011, 00:21:18
слави трифонов- велик тъпанар

По-скоро велик продавач на мартеници  :-D
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Tiesto в Февруари 01, 2012, 07:05:51
50 души ще охраняват тайната церемония в хотела на Валентин Златев
Слави Трифонов излъга цяла България, че няма да се жени! Миналата седмица той опроверга в шоуто си информацията, че се е сгодил за приятелката си – балерината от „Магаданс“ Мартина, и че скоро ще минат под венчило. „Всяка година по два пъти пишат, че ще се женя. Дали ще се женя, или не, това си е моя работа. Майка ми и тя все ме пита. Викам й: „Абе, ако тръгна да се женя, ще ти се обадя!“, заяви в ефир Дългия. Разследване на “ШОУ” обаче установи, че сватба ще има. И то съвсем скоро.

 Засекретената сватба ще се състои на 22 октомври в луксозния хотел “Риу Ризорт” в Правец. Той е собственост на петролния бос Валентин Златев. Първоначалната идея е била сватбата да се състои седмица по-рано - на 15 октомври, но тогава целият хотел е бил зает (според нашите информатори - заради сватбата на Валери Божинов и Николета Лозанова), затова събитието е било отложено за седмица по-късно.

На 18-и Слави ще чукне 45 години, а само четири дни след това ще мине под венчило.

 Един от управителите на ресторанта в “Риу Ризорт” вече подготвя персонала за събитието на годината. “ШОУ” разбра, че абсолютно всички служители ще бъдат на линия заради сватбата на Слави и балерината Мартина. “22-ри наближава и ви искам всички на работа”, заявил шефът на служителки в кухнята и ресторанта. Освен това нашият екип научи, че управителят ще събере допълнителен персонал от друго заведение, което също е под негов контрол. Става въпрос за ресторант близо до Ботевград, в който често отсядат актьорите на Слави. Само преди няколко дни във въпросната кръчма е бил Краси Радков със съпругата си. “Да, той често идва при нас и вече станахме приятели. Всички са чудесни хора и няма никакви проблеми, ако ни извикат в Правец, да помогнем, с каквото можем”, разкри служителка пред “ШОУ”.

Охраната също ще бъде многобройна.

 Информатори на Вестника на народа разкриха, че над 50 души ще следят за реда и сигурността преди, по време и след тържеството, което ще се вихри в правешкия хотел. Целият район около “Риу Ризорт” ще бъде отцепен няколко часа по-рано заради ВИП гостите, които се очаква да пристигнат. Той се намира на влизане в малкото градче, но въпреки това охрана ще има почти навсякъде, за да следи движението и преминаването на случайни автомобили. По време на сватбата абсолютно целият хотел ще бъде резервиран от Слави Трифонов и в него

няма да има никакви външни лица.

 Т.е. ако иска някой да почива в “Риу Ризорт”, трябва да избере друг ден, тъй като в събота, 22 октомври, и пиле няма да може да прехвръкне около и в хотела. Това е по настояване на Учиндолеца, който не искал никакви странични хора случайно да присъстват на заветното “да” с Мартина.

 “Моля ви, не пишете нищо за сватбата, защото шефът ще се вбеси и може да ни уволни. А и Слави като види, че е изтекла информация, ще вземе да се откаже или да смени мястото, и тогава направо ще останем без глави”, помолиха нашите информатори. Предвид значимостта на събитието обаче, няма как да се съобразим с това, за което им се извиняваме.

Стоян РАДКОВ

ЖЕНИТЕ НА ДЪЛГИЯ

 • Въпреки че ще се жени за Мартина, голямата любов на Слави си остава варненката Магдалена Ангелова. Двамата се запознават по време на конкурс за красота, на който Трифонов е бил шеф на журито. Кариерата на Маги като модел стартира от състезание между хубавици, организирано от агенция „Визаж“, където тя се класира трета. Тогава тя е едва на 18 години и не приема на сериозно ухажванията на легендарния хъш. Но с течение на времето той й доказва, че може да бъде и сериозен, като двамата остават заедно до 2000 г. Маги не се справя лесно с характера на водещия, който и той самият определя като труден, и взема смелото решение да зареже най-желания ерген в държавата, въпреки че той на няколко пъти й предлага брак. Днес Маги работи по специалността си като психолог в частен консултативен кабинет, спонсориран от Слави. Двамата се опитаха да възобновят връзката си през изминалата година, като бяха засечени на няколко пъти заедно, но се оказа, че втората искра е припламнала за кратко. Скоро след това тя роди дете от друг.

• След Маги на хоризонта изгря беквокалистката на „Ку-ку бенд“ Алекс Раева. Харизматичната чаровница дълго време царува в сърцето му, разкриват запознати. И двамата обаче до днес упорито отричат слуховете, че са били обвързани, и дори че имат дете, което Алекс родила тайно в частна болница в Сърбия.

 • Още две дами бяха спрягани за любовници на Дългия - македонската певица Каролина Гочева и мулатката Моника Бабикер. Каролина бе нарочена за негова слабост от хора от екипа му, а кръшната Моника привлече вниманието на Трифонов по време на продуцирания от него конкурс „Танцувай с мен“.

 • Първото му гадже, когато идва в София от Плевен, е актрисата Силвия Лулчева. Двамата изкарват заедно повече от година, но той я зарязва, след като натрупва популярност, пари и фенки. Звездата от “Столичани в повече” обаче твърди, че и до днес си остават приятели.

 • “ШОУ” пръв засече Слави и Маги навръх Великден миналата година. Тогава наш папарак ги засне да вечерят в ресторанта на хотел “Лиани” в Ловеч. Дългия дори безпрецедентно беше освободил гардовете си, за да се отдаде спокойно на интимния момент.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: JKL в Февруари 01, 2012, 07:42:32
Е и?
Дали изобщо някой го интересува какво прави тоя. Крайно време е да се свали от ефир и да бъде публично игнориран. Аз например нямам никакво желание да гледам преекспонираната му крива глава. Сигурен съм, че и голяма част от народа е на това мнение. Но въпреки всичко продължават да ни го набутват пред очите, да ни застяват да го гледаме и да се интересуваме от жалкия му животец.

На този и простото му предаване - пълен бойкот. Дано тогава се усети, че  е крайно време да ни освободи от мизерното си екранно съществуване  и да ходи да лиже обувките на масонските си другарчета. Прочее точно те го държат да не изчезне с помпането на изкуствен рейтинг и някаква "голяма" гледаемост.

Единственото тъжно нещо в статията е тая Мартина. Ако това е истина мога само да я съжалявам, че така се е орезелила. Тежко и горко. На черен ден се е родила.
Титла: Re: Слави Трифонов
Публикувано от: Tiesto в Февруари 13, 2012, 17:35:27
След продажбата на БТВ, бъдещето на Слави Трифонов и екипа му е доста несигурно. Сред колегите му от телевизията усилено се шушука, че царството на Дългия скоро ще рухне. Незадоволителния рейтинг и изтърканите теми може да принудят новите собственици да изхвърлят предаването от ефир.

Договорът на Слави с медията трябва да се преразгледа след няколко месеца. Напъните на учиндолецът да го удължи преди продажбата на БТВ претърпяха крах. По този начин заплахата за сваляне от екран на шоуто стават съвсем реална.

 В опит да направи добро впечатление на новите шефове от СМЕ, Трифонов рязко намали анти-Бойко скечовете. Въпреки това, скандалът от преди седмици между шоумена и премиера все още е доста обсъждана тема. Заяждането между бившите приятели силно понижи рейтинга на предаването и опетни репутацията на водещия му. Това може да се окаже голям проблем за бъдещето на Слави и компания в БТВ.

 Говори се, че новите собственици няма да толерират създадената от Дългия медия в медията. Според "vip-bg.info" Трифонов ще е човекът, който ще се заеме с новия сезон на "Big Brother" и най-вероятно именно за това предаване става дума. /Lifestyle.bg