България и българите > ВМРО-БНД

Национална женска организация на ВМРО

<< < (2/3) > >>

Мамарчев:
Националната женска организация на ВМРО с две акции преди празничните дати

Във връзка с Баба Марта и в навечерието на националния празник 3-ти март Националната женска организация на ВМРО с председател д-р Султанка Петрова подема две акции в полза на деца и възрастни хора.

Днес дамите във ВМРО ще изразят солидарността си към децата на загиналите служители на реда, като раздадат подаръци на завършващия днес благотворителен футболен турнир, организиран синдикалните организации на служителите от МВР. „Подбрали сме подаръци, които ще бъдат полезни за личностното развитие на децата и ще им помогнат да растат като истински родолюбиви българи”, заявява д-р Султанка Петрова.

Утре пък представителки на Националната женска организация на ВМРО ще посетят дома за възрастни хора в софийския квартал „Зона Б-5”. Ще бъдат дарени сладкиши, мартенички, книги и календари.

Мамарчев:
ВМРО подарява играчки на деца от ОДЗ в Белица 

 
Утре, 2 април, в 11.30 ч. Националната женска организация на ВМРО ще направи дарение на обединено детско заведение в гр. Белица, обл. Благоевград.

Дарението се връчва, в навечерието на най-светлия християнски празник - Великден и ще зарадва малките обитатели на детската градина. Пухени играчки, кегли, игри за забавление ще получи ОДЗ – Белица от Националната женска организация на ВМРО.

Дарението ще бъде връчено от Султанка Петрова - председател на организацията,  в присъствието на кмета на гр. Банско Александър Краваров и Георги Васев – член на Изпълнителния комитет на ВМРО.
 
http://vmro.bg/modules.php?name=News&file=article&sid=580

Мамарчев:
Дамски клуб "Вратица" ще дари средства за балната вечер на абитурент от дом "Асен Златаров"  

Благотворителната инициатива е поредното начинание, което ще реализират дамите от клуб „Вратица” към ВМРО-Враца.

На 4 май, пред читалище “Развитие”, те ще организират кулинарна изложба на домашно приготвени сладкиши. Събраните средства от нея ще дарят на абитуриент, който живее в дом «Асен Златаров» във Враца.

„Ще помогнем на момчето да си купи дрехи, с които да отиде на бал”, каза председателят на клуба Мариела Лилова.

02.05.2010 г.
 
http://vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=194:-qq-q-q&catid=6:actual&Itemid=25

Мамарчев:
                    Дамите от клуб "Вратица" събраха 375 лв. в помощ на абитурент
 
Благотворителна кулинарна изложба - базар подредиха в центъра на Враца дамите от клуб „Вратица“.

Десетки врачани се включиха в инициативата. Общинските съветници от ВМРО също подкрепиха благородното начинание.

Със събраните средства от продадените сладкиши в размер на 375 лева, ще бъде облечен за абитуриентския бал възпитаник на дома за деца лишени от родителски грижи във Враца.
 
http://vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=220:-qq-375-&catid=1:latestnews

Мамарчев:
                                                        ВМРО със свои абитуриенти  

Трима младежи от столичния дом за сираци „Петко Славейков” ще тръгнат към своя абитуриентски бал от централата на ВМРО.  Ще ги изпратят представители на Националната женска организация на ВМРО.

Тържеството е в петък, 14 май, от 18.00 ч. Председателят на Националната женска организация на ВМРО Султанка Петрова е поканила на събитието дами от дипломатическия корпус у нас. Тоалетите на момичето и двете момчета са осигурени чрез спонсорство.

Вече седма година Националната женска организация на ВМРО подпомага деца в неравностойно положение от домовете, като им осигурява всичко необходимо за едно запомнящо се преживяване на абитуриентските празници.
 
http://vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=258:2010-05-13-10-50-22&catid=1:latestnews

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия