България и българите > Политическа партия АТАКА

Гемията "Атака" потъва

<< < (227/227)

rumena moma:
 :Azn:  Болното възкръсна !


--- Цитат ---Волен към Радев: Ново име за Мусала, референдум за базите
Сидеров настоява и за въвеждане на вероучение в училищеЛидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска три инициативи от новия президент Румен Радев – да смени името на връх Мусала, да проведе референдум за американските бази у нас и да помогне за въвеждането на вероучение в българските училища.

"Г-н Радев да смени турско-арабското име на най-високия връх на Балканите Мусала с това на Св. Иван Рилски. Това е светецът, който е избрал Рила за своето отшелничество и е небесният покровител на България", каза Сидеров малко след като новият президент се закле в парламента.

Лидерът на "Атака" припомни, че идеята на Патриотите за преименуването на Мусала отлежава в деловодството на президентството още от февруари 2014 г., но Плевнелиев така и не предприел нищо за смяната.

"Новоизбраният президент може да го направи в рамките на дни, тъй като това е в неговите правомощия", смята Сидеров.

Той поиска от Радев и да инициира референдум с въпроса: "Трябва ли в България да има четири военни бази на САЩ?". Сидеров натърти на това, че базите са на САЩ, а не НАТО и Щатите ги ползват вече 11 години абсолютно безплатно.

"Радев да инициира референдум и народът да се изкаже: ДА или НЕ на базите. И ако каже НЕ – да ги затвори", призова лидерът на "Атака".

Волен Сидеров поиска от новия президент и да изпълни предизборното си обещание, че ще работи за въвеждане на вероучението в българските училища.

"Да си спомни думите и да започне да работи. От "Атака" ще го подкрепяме с две ръце по тази тема, тъй като това е наша кауза вече 11 години", каза още Сидеров.

Според него тези три неща ще са достатъчни за начало, за да докажат дали наистина делата са по-важни, както се изрази самият Радев в речта си в Народното събрание.

"Нашите предложения не изискват нещо специално. С тях държавният глава ще покаже, че има отношение към важните въпроси", смята Сидеров.

"Плевнелиев буквално искаше да ни вкара във война с Русия. Надявам се Радев да е по-балансиран в това отношение", каза още лидерът на "Атака".
--- Край на цитат ---
http://www.dnes.bg/politika/2017/01/19/volen-kym-radev-novo-ime-za-musala-referendum-za-bazite.329291


Редактирано от администратор: Добавен текста на материала от цитирания източник.

Siegfried:
Интересно, защо руският националист Волен, не сети да поиска, преименуване на МЮСЮЛМАНСКОТО име, на най - големият православен храм в България,  с име на БЪЛГАРСКИ светец - ХРИСТЯНИН ?
Премиерът Радославов „изгонва“ от България светеца мюсюлманин Александър Невски:
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiqnuqT3NrRAhXhDpoKHaCUC5oQFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.faktor.bg%2Fpolitika%2Fna-vseki-kilometar%2F57689-premierat-radoslavov-izgonva-ot-balgariya-ruskiya-svetetzmyusyulmanin-aleksandar-nevski.html%257D&usg=AFQjCNH-fOP4g95m0yc4rT8jOzoOLvfA1w

Защо руският националист Волен не поиска от Резидента на Кремъл Радев, да разруши СРАМНИТЕ за всеки българин паметници на руската ОКУПАЦИОННА армия, а те в България са НАД 1 500( ХИЛЯДА и ПЕТСТОТИН) в София само има над 10 паметника на руската окупационна армия, като 3 (ТРИ) от тях за МЕГАЛОМАНСКИ  !

Защо руският националист Волен не поиска от Резидента на Кремъл Радев, да махне СРАМНИЯТ за всеки БЪЛГАРИН паметник на РУСКИ ВЛАДЕТЕЛ, който НАГЛО и ЦИНИЧНО седи пред БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ !

PS БългАРИ, замисляли ли сте се, пред кой друг парламент в света има паметник на ЧУЖД владетел, а не на владетел от съответната държава ! Точно така, само и единствено пред парламента ***, има паметник на РУСКИ, а НЕ на български владетел !!!
Това ако не е национално предателство и ПОЗОР, за всеки българин,  здраве му кажи !!!


Редактирано от администратор: Премахнати българофобски квалификации.

FELDMARSCHALL:
И аз мисля че няма друга държава където в близост да има едновременно паметник на руската царска армия и паметник на съветската армия, при положение че те са се били една срещу друга по време на гражданската война в Русия 1917-1920г. Това си е просто шизофрения. :mad:

rumena moma:
 :mad: Мислех, че се е приключило с кошмарът, натресен от  главния циник на българския патриотизъм, но се оказа, че можело още !
Ето ме тук след години, принудена да спомена с омерзение името му. Добре, че времето го разграничи от известни понятия, като чест, вярност, принципи и т.н.
Волен Сидеров е така нареченият УДОБЕН националист. Удобен най-вече за него си. Което  го прави адски неприемлив, независимо от превъплащенията и мутациите на лъжите му.
Волен Сидеров не е луд. Това е първа точка, която трябва да бъде осъзната, за да има някакъв отпор.
Не е психически нестабилен. Не е хаотичен. Не си изпуска нервите. Волен Сидеров не е дори импулсивен. Напротив, той е чуствително предприемчив в ситуациите, продажно зависим и последователен.Всичко това са добре отработени роли в името на личните каузи и персонални победи. Той е поредният инструмент за умопомрачение на цялото общество. Работещ инструмент.
Волен Сидеров има добре планирано поведение, изчислено и употребявано със замисъл. Кога, като ''златен пръст'', кога като ''патерица'', му стига да продължи зарибеното. Важното е да бъде във власта по всякакъв начин и на всяка цена. Този тип предатели са най-опасни, защото дори предателството им е поврътливо и не се разбира на кой цар служат. Нали всеки господар за тях е предпоследен.
Волен самият е   римейк на себе си, проектиран в политическия живот на страната. Изживяващ се в различни окраски
Домораслия финал на "Новият Левски". Ретро автомобили, смокинги, скъпарски ресторанти, НСО охрана, политическият елит сбран на едно да плюска, милионер до милионера. Прегърнат с една тлъста мутра. До там я докара глашатая на бедните и недоволни, че и собствения му изпаднал в потрс елеторат не можа за пореден път да се одтърве от него.  Жалка история !
Тумурът Сидеров се очертава бонус във всяко следващо управление за ползване от властващите, в ущръб на народа. Лошото е, че тези който не го щът' са и от двете страни на барикадата, но са принудени да го плащат.
Дано поне Господ ни прост и пожали !

Panzerfaust:
Интересно е, че доста тъпаци още му вярват след всички безпринципни помиярщини, които направи през годините.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия