България и българите > Политическа партия АТАКА

Гемията "Атака" потъва

<< < (2/227) > >>

Франкист:
Интересно взе да става,само искам да наблегна на следното нещо:

Борисов не се притеснявал от евентуално скъсване на отношенията със Сидеров, защото преди две седмици с декларация отцепилите се от РЗС и СДС шестима депутати декларираха, че ще подкрепят управлението. По този начин ГЕРБ си запазва мнозинството.

Как стана така,че вече ГЕРБ могат да се оправят и без АТАКА.Едните замениха другите,и всичко това стана доста едновременно....Ех..."политици"....Ясно защо Волен нещо наистина е нервен напоследък - просто партията му не е нужна вече на пожарникаря.

rumena moma:
 :-) Е то оня за това и трепери . Вижда ,че е на финала и започна да подритва серещу ръжена . Постепенно се надява да надене старата маска на народен трибун , за да спасява неспасяемото .
 Както казва Недялко Йорданов : “Никой не може в собственната си държава пророк да стане“ .

Amenhotep:
Трима напуснаха "Атака"

Трима депутати напуснаха партия „Атака". Това обявиха самите те на брифинг в парламента. Националистите, които напускат Волен Сидеров, са Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев.Депутатите категорично се разграничиха от действията на националистите от последните седмици.

Валентин Николов обясни, че са недопустими акциите на „Атака", на които обществото стана свидетел на Великден, случая с Атонския манастир, станалото в Батак и скандала с посланика на САЩ.

Върхът на сладоледа беше ескалацията в центъра на София с турската джамия, подчерта той. Депутатите признаха, че дълго време са обмисляли решението да напуснат „Атака".

С това напускане Парламентарната група на Атака става 17 души, като все още няма заплаха от разпускането й, защото  за да се стигне до там ПГ трябва да остане с 9 души.

http://news.ibox.bg/material/id_2047204103/#clist

omerzen:
Колко ли ще им струва на тези тримата напускането на парламентарната група на Атака?
И дали не е почнал разпад на групата предизвикан от щурите изпълнения на лидера (все още) Волен Сидеров?
Дали напусналите парламентарната група на Атака ще се навият да представят новата националистическа партия на телевизия СКАТ - Национален Фронт за спасението на България? Стига да има оферти от там и какви ще да са те?
Все въпроси въпроси ........    :-k

Amenhotep:

--- Цитат на: omerzen в Май 25, 2011, 16:28:45 ---Колко ли ще им струва на тези тримата напускането на парламентарната група на Атака?

--- Край на цитат ---

На тях нищо няма да им струва, дори и да има записна заповед, това, което им дават от герберската Парламентарна Група "Поп Кръстю" ще покрие разходите, та ще остане и отгоре.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия