България и българите > ВМРО-БНД

ВМРО - педерасти!

(1/1)

razoblichitel:
Общинар от Сандански поиска узаконяване на гей браковете

Автор: Екип на Марица
01.06.2013

Председателя на Общинския съвет-Сандански, Атанас Стоянов (Мравката) поиска да се узаконят еднополовите бракове и в България. Той изпратил писмо до председателя на Народното събрание, Михаил Миков с молба новият състав на парламента да подготви и приеме закон за легализиране на гей браковете в страната ни.Атанас Стоянов живее повече от половин година с годеника си от ромски произход, Асан Мюмюнов и нееднократно е заявявал, че ще лобира усилено за прокарване на такъв закон, който да позволи на хората от еднакъв пол да регулират семейните си отношения, с възможност за осиновяване и отглеждане на деца, пише БЛИЦ.

Стоянов е обявил, че ако бъде приет закона, той ще бъде първият, сключил граждански брак. “Ще вдигнем голяма и пищна сватба”, обещава Мравката.

http://marica.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%83%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-news110700.html

Само едно нещо е пропуснато да се каже в материала, а именно че въпросния Атанас Стоянов (Мравката) е общински координатор на ВМРО за Сандански!

Лека полека ще започне да се разкрива педерастката същност на МВРО, не само на въпросния палавник Мравката, но и на някои доста видни активисти на партията в София!


Редактирано от модератор: Коригирах заглавието на темата, защото беше изписано само с главни букви.

Radikal88:
Председателят на Общински съвет, Сандански, Атанас Стоянов: Авторите на гнусните клевети много скоро ще бъдат подведени под съдебна отговорност
 
Днес той сезира правоохранителните органи с искане за търсене на наказателна отговорност.

Председателят на ОбС Атанас Стоянов заяви пред Sandanski1.com, че е предприел всички необходими правни и фактически действия относно подвеждане под наказателна отговорност на лицата и медиите, позволили си да публикуват гусни и лъжливи твърдения за него.
"Имам уверението, след подадения сигнал до правоохранителните органи, в лицето на полицията и прокуратурата в Сандански, че в максимално кратък срок ще бъдат повдигнати съдебни производства срещу клеветниците", съобщи Стоянов. Той каза още, че освен държавното обвинение, в лично качество ще заведе дела срещу накърняването на достойнството и доброто му име в обществото.

http://sandanski1.com/sandanski1.php?subaction=showfull&id=1370270140&archive&start_from&ucat=16


Редактирано от модератор: Добавен текста на материала от цитирания източник.

Atack_Attackoff:
Изпедерастяването, педофилията, лесбийството и други подобни сексуални пермутации, продължават да избуяват в България, което ще сложи край на нашата държава и краят е близо.  :rolleyes-1:

Infidel:

--- Цитат на: Atack_Attackoff в Септември 06, 2013, 18:56:45 ---Изпедерастяването, педофилията, лесбийството и други подобни сексуални пермутации, продължават да избуяват в България, което ще сложи край на нашата държава и краят е близо.  :rolleyes-1:

--- Край на цитат ---
Краят на държава ще дойде не заради това кой с кого се е*е, а заради продажните ни политици-предатели, на които им е по-удобно да си стоим разединени и да се делим на такива и онакива. Ако вие (националистите) това още не сте го осъзнали, то държавата ни вече е загубена.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия