Автор Тема: В Холандия масово отнемат български деца от родителите им  (Прочетена 6138 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HatshepsutTopic starter

 • Perfectionist
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 7,077
 • Пол: Мъж
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
 • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
В Холандия масово отнемат български деца от родителите им


Българите готвят протест в Хага, някои деца са иззети защото нямали детска стая, баща им закъснял да ги вземе от училище и подобни неадекватни причини за наложената мярка

Социалните служби в Холандия и най-вече в Ротердам са поддели кампания, вече 10 деца са иззети от родителите им – български емигранти, препитаващи се и живеещи в Холандия.

Някои от причините са меко казано странни – детето нямало детска стая и било отнето от баща му – Свилен Русев в Ротердам. Велико Димитров допълва, че в града има много турци и мароканци, на които не са им отнети децата. Според него това е „много гаден начин” българите в Холандия да бъдат изгонени.

Вече десетки деца са отнети от българските си родители, а държавата ни въобще не показва интерес към случващото се. Как и да очакваме такова нещо, след като две българчета бяха брутално изтръгнати от ръцете на баща си преди няколко години от социалните служби, за да ги пратят в Полша при алкохолизираната им полска майка и на всичкото отгоре бащата получи право да ги вижда веднъж месечно, но за да ги види трябва да отиде в Полша.

После коментираме демографския срив! Сами се сриваме!

За това ли Левски и Ботев умряха! За Вас ли станаха „курбан“ боклуци сребролюбиви! Този геноцид над българската жена и децата е престъпление срещу нацията, срещу основните човешки права. Вие и само вие сте виновни за всичко, което се случва, за това че хората бягат от тази скапана държава, която можеше да е „чиста и свята република“, за която Апостола умря. Турци, евреи, комунисти….майка ви мръсна!!!! И не, не съм скапан журналист, за това ще си позволя да кажа всичко, както си е!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5jKgTbOjAeo[/youtube]
16 apr. 2013 00_20 Холандия краде Децата на родни емигранти

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTWL1FjhZmg[/youtube]
Terrible drama

http://alterinformation.wordpress.com/2013/05/03/89252622/
 

Неактивен Liubo1

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 23
Това се нарича ювенална юстиция. И не че някой е против българи, а просто всички бели хора подлежат на унищожение или поне на съкращение на броя им, а тези, които останат трябва да са като животни, лесни за управление. (виж Николай Левашов, например книга "Русия в кривите огледала", която е забранена в Русия като екстремистки материал)
Не отнемат деца на циганите, а български, руски и др. Тези деца имат добри гени и при правилно възпитание ще са много интелигентни деца. А някои деца възпитавай, не възпитавай - все не става. А интелигентни, образовани хора трудно се управляват. Те, виждаш ли, МИСЛЯТ. Затова от потенциално добри деца правят еничари. Дават им задължително сексуално образование, хомосексуално образование. И така от тях израстват едни добичета, търсещи само удоволствия, без корени, без родина - духОвни - с духа на Овните. Просто за съжаление, в България ни промиват мозъци, че щастието е някъде там, а тук е байганьовщина + специално е създадена беднотия (предприятията са спрени, работа няма). Хората бягат за пари в чужбина, а там е пълна деградация. Обратните не раждат деца, но осиновяват чужди, защото държавата + биологичните родители ПЛАЩАТ за тях. А обратните още и ги развращават от малки. Жалко, че хората, които са заминали на Запад мълчат. Дълго мислих - защо правят така? Единствено обяснение, което имам, че ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ПРИЗНАЯТ ГРЕШКАТА СИ пред другите. Та нали са заложили всичко и още много ги вълнува "какво ще кажат хората", а и не знаят къде да отидат. Вие сте първи, който говори за това. Поне аз не срещах такива хора. Един познат на работа се е хвалил на глас за дъщеря си и внуците си, които живеят във Франция. И аз му казах: "Хайде, хайде. Я кажи нещо за ювеналната юстиция във Франция." Той сниши гласа, за да не го чуят колегите и занарежда: "Мале, мале...." 

« Последна редакция: Януари 27, 2014, 02:04:33 от Liubo1 »
 

Неактивен Liubo1

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 23
Аз писах за деградация на така наречените "цивилизовани" страни в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760043.0
но темата е била заключена. Хората пък и не искат да знаят истина.

Сега ще дам и тук това, което писах, за да стана ясно, че "цивилизовани страни" вече се превръща в нарицателно понятие.
0. «Стандарт сексуального воспитания в Европе» (Стандарт за сексуално възпитание на деца в Европа), преведен е на руски език. Виж стр.45/85 - Матрица, Възрастова група 0-4; 4-6; 6-9; 9-12; 12-15; 15 и по-големи
На стр.47 четем:
"Сексуалност – възраст 0-4 години:
• усещане на радости и удоволствие от докосвания до собственото си тяло, мастурбация в ранна възраст;
• изследване на собственото тяло и половите органи;
• наслаждението от физическата близост е нормална част от живота на всекиго;
• нежност и физическа близост като израз на любов и привързаност.

http://rodkom.org/ftp/oficial/standart_sex.pdf
същия стандарт на английски
http://www.bzga-whocc.de/?uid=e8de562d1962967a4bc971082d439a1e&id=Seite4489


1. Насоките на СЗО за сексуално образование промотират мастурбацията, аборта и хомосексуалността пред децата: родителите възмутени
http://www.homeschoolingbg.com/index.php?id=223#.UtTeh1PcMRQ

2. Защо ЕС развращава децата ни!?

http://aliya.blog.bg/politika/2013/04/19/zashto-es-razvrashtava-decata-ni.1102252

".....Брошури на тема''Любов,тяло и как да играем на чичо Доктор'' поощряват родителите сексуално да масажират децата си от една до три годишна възраст (цитирам дословно с искрено възмущение срещу педофилското съдържание на този документ: "''Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на техните дъщери.... Детето докосва всички части на тялото на баща си и понякога го възбужда,бащата трябва да направи същото''!!! ) Канадският автор и публицист О'Брайън алармира за това изключително тревожно явление - проява на упадъчната и израждаща се култура на запада!...."

3. Плюшевая порнография для швейцарских детей (Порнографски меки играчки за швейцарски деца)/ Sex-box pour les enfants
Людмила Клот, Базель, 24.05.2011

Източник: http://www.nashagazeta.ch/news/11800

4. Лагер в САЩ, предназначен за деца от 6 до 16 години:

"...НА ТЕЗИ СНИМКИ СА МОМЧЕТА. Не се учудвайте на дългите им коси - прекрасните им родители, които сами имат сексуални отклонения или приемните им родители - еднополови двойки, разрешават на своите деца - момчета на 3-годишна възраст и по-големи не само ежедневно да се гримират и да се обличат като проститутки, но и да пускат дълги коси...."

http://communitarian.ru/novosti/obrazovanie/genocid_po_polovomu_priznaku_kak_iz_malchikov_delayut_devochek_kak_degeneraty_ubivayut_ameriku_svobodoy_gendernogo_vybora_02082013/5. В затвора за отказ от секспросвета-2
Тук намерих доказателство, че секспросвета  в Германия започва да се преподава от 1годишна възраст:


http://www.wikimannia.org/images/13660100-cr.pdf

Заглавието на тази брошюра "Ein Ratgeber für Eltern zur kindlichen Sexualentwicklung vom 1. bis zum 3. Lebensjahr" – се превежда като "Съвети за родители за сексуално развитие на деца на възраст от 1 до 3 години". Издава се под егида на Федералния Център на санитарната просвета (Die Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung (BZgA). Автор - Ина Мария Филипс (Ina-Maria Philipps).

Във въведението на брошурата е написано, че бебетата имат сексуалност, че възгледи, че децата са сексуално "невинни" е лъжовен и че дори в съвременния свят все още властват вредните "табу". Написано е, че деца получават сексуално удоволствие от някои докосвания до определени места на тялото им. Авторът, който е дал линка (мъж, руснак) пише, че не иска да превежда по-нататък, защото му се гади от написаното в тази брошура. Който иска обаче може да я използва като важно доказателство на думите си пред съмняващи се в думите им.


Предполагам (не знам немски, макар че винаги може да се провери чрез гугъл-преводач), че това е въпросната брошура, която е била цитирана в статия, която давах по-рано "Защо ЕС развращава децата ни!?
http://aliya.blog.bg/politika/2013/04/19/zashto-es-razvrashtava-decata-ni.1102252
, където се споменава за ужасната препоръка за бащите. ("...цитирам дословно с искрено възмущение срещу педофилското съдържание на този документ: "''Бащите не отделят достатъчно внимание на клитора и влагалището на техните дъщери.... Детето докосва всички части на тялото на баща си и понякога го възбужда,бащата трябва да направи същото''!!!..." )

6. С уроков секспросвета в Европе детей увозят на «скорой» (От уроците за секспросвета в Европа децата биват откарвани в бърза помощ)
http://srn.kharkov.ua/ru/journalism/45-novosti/1027-hsrn.html

7. Видео, Новини, 1-ви канал на руската телевизия: В Германии разгорается скандал вокруг уроков полового воспитания (В Германия се надига скандал около уроци за половото възпитание)

[youtube]aMqi1NgHFNo[/youtube]

8. Фекалията и струята на урина в Швеция са вместо руските герои от “Лека нощ, деца” - Хрюша и Степашка

http://www.kramola.info/vesti/metody-genocida/fekalija-i-struja-mochi-v-shvecii-zamenili-hrjushu-i-stepashku

Внимание. Наблюдава се деградация в така наречените “цивилизовани” страни.
В Швеция има аналог на руското детско «Лека нощ, деца», което водят фекалия и струя на урина. При тях на гости идват различни части на тялото (дупе например), с което те обсъждат физиологични процеси.Предаването се казва «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина . То върви по много популярен в Швеция детски телевизионен канал «Barnkanalen», страница «Biss & Kajs» на сайта на канала – http://www.svt.se/barnkanalen/biss-och-kajs/.
Формално целта на предаването е да разкаже на децата за физиологията им, но това, фактически води до ДЕГРАДАЦИЯ! Всеки неангажиран (и вменяем) детски психолог ще потвърди, че подобно циклене на екскрементите и, още повече- изграждане на техния култ* – абсолютно негативно се отразява на развитието и психиката на деца, по същество, превръща ги от хора в животни.

http://www.newsfiber.com/thumb/20131130-2A8F1FA09D07B284-0-0-B3A71797-12AD8A7B289ABEE1.jpeg

* "Героите" на това шоу може да се купят като играчки.

«Biss & Kajs» – това не е скандално шоу, а част от шведската (ако гледаме по мащабно – част от ювенална-западна) система на възпитание на бъдещето поколение. Сексуално възпитание на децата в Швеция започва още от детската градина – децата на възраст 5-6 години получават ПЪЛНА информация (в това число и за еднополия секс) за това, какво представляват сексуалните отношения. При това съгласието на родителите не само не се изисква, но и опитите на родителите да попречат на сексуалната просвета на децата им се наказва административно и даже углавно.


P.S. Видеото на едната от сериите на «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина (в края на видеото добре се вижда, как человек може да деградира и да се държи по-зле от животно):

[youtube][/youtube]

В Швеция дори правят торти за деца с героите на популарното в Швеция детско шоу «Biss & Kajs» - Фекалия и струя на урина
Ето го сайта http://katarinaninnajohansson.blogg.se/category/tartor-barntartor.html9. И накрая, специално за Холандия!
В тази държава има легална организация "Martijn foundation", която се бори за узаконяване на педофилия и леки наркотици за деца.

Хората трябва да узнаят, че за сега в България е рай. Трябва само да се направят работни места.
« Последна редакция: Август 13, 2017, 23:07:42 от Hatshepsut »
 

Неактивен Liubo1

 • Junior Member
 • *
 • Публикации: 23
ГЛАСУВАЙ ПРОТИВ ХОМОСЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЦАТА НИ!
Прочети повече тук на форума
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28242.0

Вече е имало опит да се направи подобно сексуално образование тук в България. Родителите са излезли на протест.


1. Детско порно в учебно помагало
Ролеви игри карат петокласници да се правят на гейове и лесбийки

http://www.monitor.bg/article?id=403154

"...В жалбата се посочват няколко скандални теми и занимания, които включва учебникът. Заниманието за сексуални фантазии е предназначено за деца от шести клас, които трябва със затворени очи да слушат музика и

да си представят еротични ситуации

След това всеки споделя фантазиите си с избран партньор. Друга скандална тема, поместена в помагалото, се нарича „Моята личност”. Там се изисква от водещия занятието да прочете на децата „Приказката за момичето и корабния дърводелец”. В нея се разказва как дърводелецът поискал от момичето да преспи с него. В замяна той щял да є оправи лодката и така девойката да стигне до годеника си на съседен остров. Момичето изпълнява желанието на дърводелеца, след което годеникът є не иска да я види повече. В друго занимание пък водещият трябвало да раздаде на децата материали за алтернативната сексуалност и те да влезнат в ролите на гей, който крие ориентацията си от родителите си, и на 30-годишна лесбийка с нещастен брак. Обучението предвиждало и други роли – на малолетна проститутка, на семеен бисексуален мъж, на транссексуален, който се облича като жена и обмисля хирургическа промяна на пола си...."

Този учебник може да се изтегли оттук
http://www.hristiqni.com/media/docs/azbuka_za_teb_i_men.pdf


2. Килърката на Ботев е автор в скандалния СЕКС-учебник
http://www.bnews.bg/article-88596

3. Видео: Децата ни да не избират между гей и майка лесбийка!
http://www.bnews.bg/article-90124
 

Неактивен sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 3,934
 • Пол: Жена
 • А.Х.Т. sekirata cekupama11.08 15:05 - Откъде да си вземем детенце, ако сме гей-двойка?

Автор: freeoldmen


http://epicenter.bg/article/Balgarski-politsay--Holandiya-ne-iska-da-varne-sina-mi--dali-sa-go-na-gey-dvoyka/133563/3/74


Е как откъде, от България!

 "В средата на юли тази година бащата на Атила е получил известие от холандската закрила на детето, че синът му е даден на ново приемно семейство – гей двойка, тъй като са загубили доверие в Дора. А в Холандия еднополовите бракове са законни и те имат правото да бъдат приемни родители."

Целият случай: тук

 Това в случай, че широко скроен либераст
ви упрекне, че си екстраполирате и
преувеличавате опасността от непознати
....ли да отгледат детето ви.Повече от 3 години Николай Карбанов се бори да върне сина си Атила, изведен от страната без неговото съгласие от своята майка Веселина в Холандия. Житейската драма на 46-годишния униформен служител от столичното 4-то Районно полицейско управление е удивителна, показа разследване на Силвия Прибиловска.

 

"Предполагам, чe на 27.10.2013г. синът ми бе незаконно изведен през границата от своята майка Веселина, без мое разрешение. Още тогава той бе обявен за издирване от Интерпол. Шест месеца по-късно бе открит от полицията с майка си в Холандия.", разказа бащата за Vesti.bg.

 

Всичко започва, когато в средата на 2013 г. родителите на малкия Атила - Николай Карбанов и Веселина Георгиева се разделят и започват да водят дело за попечителство над детето. В същия период майката е започнала процес по „Закона за защита от домашно насилие“. След редица проверки на социалните институции, съдът установява, че няма данни за проява на насилие от страна на Николай спрямо сина му и Веселина.

 

От доклади на социалните служби включени в съдебни доументи става ясно, че майката на Атила системно не се е явявала на съдебните дела и е отказвала всякакво съдействие на социалните работници, като дори често е сменяла адресите си. На 17 октомври 2014 г. Софийският районен съд (СРС) дава попечителството над детето на неговия баща.

 

По време на съдебната сага малчуганът е при майка си в Холандия. Въпреки решението на магистратите, Николай така и не успява да се свърже със сина си и майка му по никакъв начин. Затова сигнализира родните и холандските власти за неговото изчезване. Шест месеца по-късно „Интерпол“ информират Карбанов, че са открили Атила и Веселина в Холандия.

 

„При пристигането си в Холандия, Веселина се е обърнала към органите за закрила на детето и е заявила, че системно съм бил упражнявал насилие срещу нея и детето.“, споделя Николай. Майката е била категорична, че не иска бащата на детето й да знае къде са.

 

Веднага, чрез правосъдното министерство, Николай завежда дело в Холандия за връщане на детето в България по Хагската конвенция за гражданските аспекти на международното отвличане на деца. "Холандия насрочи първото дело близо 8 месеца след подаване на молбата ми, погазвайки брутално конвенцията. Въпреки че по тази конвенция основанията за отказ за връщане на дете са много малки, холандският съд, позовавайки се на това, че българската закрила на детето не дава ясен план за защитата на сина ми. Така на 18 март 2015 г. отказа да върне сина ми в България. Погазвайки решението на Софийския районен съд, който беше предоставил родителските права над Атила на мен", казва Николай.

 

Съдебните спорове с Веселина за Атила съвсем не са единственият проблем, който се стоварва върху главата на бащата. На 29.10.2015 Николай Карбанов е уведомен от служители на МВР, че се готви неговото убийство. "В края на 2015 г. майката на Атила - Веселина Георгиева, в съучастие с нейна приятелка, организират от Холандия убийството ми. Това наложи с цел запазване на живота ми да бъда скрит в тайна квартира за 29 дни от служители на полицията", разкрива убийствения план на двете жени Николай.

 

Полицейският служител разполага с официално удостоверение от Софийската районна прокуратура, в което е описан кървавият замисъл. Карбанов продължава със съдебните битки, но едно разтърсващо събитие променя още повече живота на неговия син. В последните дни на 2015 г. Веселина пристигна сама в България, за да отпразнува новогодишните празници с приятели. На 3 януари тя претърпява тежка катастрофа на пътя между Ямбол и Сливен. Приета е в критично състояние в сливенската болница.

 

Четири дни е в кома и на 7 януари издъхва. „Синът ми Атила през това време е в Холандия при приятелката на майка му – Дора Кондакова. След смъртта на Веселина холандската закрила на детето, без да ме уведоми, започва съдебна процедура и предава сина ми на Дора като приемна майка. Независимо от предоставените ми родителски права от български съд", разкрива неочаквания ход на съда притесненият родител.

 

До 18 май 2016 г. Николай не вижда, не чува и не получава, каквато и да е информация за детенцето му от никой. Включително и от холандската служба за закрила на детето.

 

"Целта бе синът ми да се отчужди от мен. Въпреки че по делата, които водя след смъртта на майка му срещу холандската закрила на детето, представих документи от Софийската районна прокуратура, холандската закрила на детето продължава да оставя сина ми при Дора. Отказва да ми го предадат с мотива, че той не иска да се връща в България. Като баща съм длъжен да направя и ще направя всичко възможно да върна сина си в България - неговата родина, при неговите близки.“, споделя Николай.

 

Карбанов се е обърнал към омбудсмана, президента, външното министерство и Министерството на правосъдието с молба за съдействия. Подал е жалба и към Европейската комисия и очаква отговор от дирекция „Правосъдие и потребители“. Отговорът от Министерството на външните работи е, че то не притежава компетентност и не разполага с правомощия за решаване на въпроси, свързани с родителска отговорност и връщане на деца по Хагската конвенция.

 

Зам. омбудсманът Диана Ковачева сподели детайли по случая с Атила. „Ние сме се ангажирали още от миналата година с този казус, по жалба на бащата на Атила. Още тогава се обърнахме към холандския омбудсман, но той ни обясни, че не може да се намеси в решенията на други институции в Холандия.“, обясни Ковачева.

 

Според нея е напълно възможно детето да е изведено от страната ни с фалшива декларация и в тези случаи граничните власти не могат да проверят дали действително им е представен истински документ. „В последно време са зачестили случаите на родителски отвличания, тъй като граничните власти могат да проверяват декларациите само по външни белези и така не могат да установят дали са автентични предоставените им документи. Предлагаме да се изгради система, която да направи връзка между системата на граничните власти и регистъра на нотариусите с тези декларации, за да може да се проверява в реално време дали информацията от документа е реална.“

 

Диана Ковачева обясни още, че холандският съд на практика нарушава европейския регламент „Брюксел IIа“, според който взаимно автоматично се признават решения от съда в държава членка на ЕС. Въпреки това холандският съд по някаква причина, вероятно заради сигнали за домашно насилие от майката,  отказва автоматично да признае българското решение и преценява самостоятелно дали да върне детето в родината му. „За нас е необяснимо, защо при условие, че има регламент с автоматично действие за признаване на чужди съдебни решения, той не се изпълнява.

 

Най-малко може да усъмним в решението на българския съд.“, допълни зам. Омбудсманът. Поради дългия процес все повече се намаляват и шансовете детето да сподели, че иска да се върне в България при баща си. То се отчуждава, защото е било много малко, когато е изведено незаконно.

 

За 4 години Атила се е виждал едва два пъти с баща си, тъй като нидерландските служби възпрепятстват срещите. „Ние смятаме, че ако има жив родител, той е хиляди пъти по-добър вариант от приемната грижа. Трагедия е за един баща, както и за детето да се случва подобно нещо. Ние полагаме максимални усилия и изчакваме какво ще реши холандският съд. Остават и възможности по отношение на централните органи. Ако откажат детето да се върне, Министерството на правосъдието е институцията, която трябва да остане изцяло ангажирана със случая.“, поясни Ковачева.

 

От февруари 2014 г. след подадена молба от Николай Карбанов Министерството на правосъдието също се включва в нелепия случай с Атила. Началникът на отдел „Международна правна закрила на детето“ е юрист Елина Георгиева. Тя търси съдействие от холандското правосъдно министерство, но отговорите се забавяли изключително много. „В Холандия не приложиха международните и европейски норми в съответствие с тяхното съдържание и целите за приемането им от прилагащите ги държави.

 

До ден днешен не сме наясно с пълните мотиви какви са пречките Атила да бъде върнат в България при положение, че има биологичен родител, който оказва пълно съдействие на холандските служби и се участва по всички възможни правни процедури, започнати в Холандия.“, заяви Елина Георгиева. Георгиева поясни, че Карбанов е изчерпал вътрешните и международните процедури за защита на правото на упражняване на родителските си права и може да се направи консултация, дали по неговия случай Холандия може да бъде съдена в Европейския съд за правата на човека.

 

„Случаят отдавна е надхвърлил правната проблематика. Последна надежда за щастлив край е, ако въпросът се отнесе в касационния съд на Холандия и Карбанов напълно основателно може да го направи. Холандските служби използваха система, чрез която формално се опитаха да покажат, че спазват правилата, но всъщност не ги приложиха на практика.“, посочи юристът.

 

Тя споделя, че има десетки случаи на проблеми с упражняването на родителски права за деца с български произход в други държави като Великобритания, Германия, Швеция. Процедурите пред съдилищата и социалните служби в тези държави са изключително сложни и трудни.

 

В средата на юли тази година бащата на Атила е получил известие от холандската закрила на детето, че синът му е даден на ново приемно семейство – гей двойка, тъй като са загубили доверие в Дора. А в Холандия еднополовите бракове са законни и те имат правото да бъдат приемни родители.

 

На 17 юли съдът в Ротердам отново излиза с решение за отказ да върне детето в родината му.

Част от мотивите, които посочва са, че за тези три години, които Атила е в Холандия, той вече е било пуснало корени там и това е станало обичайното му място за пребиваване. Този мотив е изключително несъответстващ с действителността, тъй като детето е заведено в тази страна по воля на майка му и след като 4 години не се е връщало в родната си страна, няма кое друго място да е обичайно за него.

 

Тази история би трябвало да достигне до високите върхове на държавата и да накара институциите, да се заемат сериозно с разрешаването на подобни заплетени казуси в името на справедливостта. „Ще продължа да се боря за сина си Атила, вярвам, че детето не ме е забравило и имам надеждата, че с помощта на българското правителство и правосъдие, той ще се върне в България.“, категоричен е Николай Карбанов.
А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Неактивен sekirata

 • А.Х.Т. sekirata cekupama
 • Writer
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 3,934
 • Пол: Жена
 • А.Х.Т. sekirata cekupama
От интернета -за Еропейщината- демокрацията-наси......ята- и. т. н

Защо изпитвам все по силна любов към демокрацията......ммммм!
Ако това ви харесва, значи вече сте завършен демократ. Честито и на теб-шарли-apostapostoloff!


А.Х.Т.
sekirata cekupama
 

Tags:
   

  "Български турци"

  Започната от Nordwave

  Отговора: 1
  Прегледи: 1235
  Последна публикация Юли 01, 2007, 20:30:54
  от Инжинер Донев
  Български гурбетчии живеят като животни

  Започната от Nordwave

  Отговора: 5
  Прегледи: 1098
  Последна публикация Септември 22, 2009, 18:38:04
  от Ivo_the_MOnsTer
  Защо българите не осиновяват цигански деца

  Започната от Иван Д.

  Отговора: 13
  Прегледи: 2636
  Последна публикация Януари 13, 2011, 22:16:18
  от Veskou
  Мартин Заимов отрече българския език

  Започната от Индивидуалист

  Отговора: 6
  Прегледи: 1546
  Последна публикация Октомври 26, 2007, 13:11:05
  от kossta
  Гърция масово глобява наши тираджии на Промахон

  Започната от Nordwave

  Отговора: 3
  Прегледи: 1020
  Последна публикация Февруари 22, 2009, 16:42:46
  от logx