Обща категория > Чужбина

Доналд Тръмп

<< < (7/7)

HighVoltage:
Измина една година от събитията в Шарлотсвил :

Събития по повод годишнината са планирани за днес/12.08.18/ и в Шарлотсвил, и във Вашингтон, където Джейсън Кеслър, главният организатор на акцията от миналото лято, е получил разрешение за "митинг за граждански права на белите".
----------------------------------
Факт е, че при друг президент на САЩ подобен митинг не би могъл да бъде осъществен!

генерал Жеков:
Добра идея е правенето на такива митинги-така е.Също е правилно,че освен Тръмп-няма друг президент на САЩ,позволил нещо такова.Лошо е,обаче,че предците на тези хора водеха война срещу Германия,позволиха гоненията на различни националсоциалисти,а днес-внуците им се обявяват за такива и гордо разнасят НАШИТЕ символи.Излиза,че дядото на тоя със свастиката е убил ПОНЕ един Германец,верен на националсоциализма,а днес неговия внук се разхожда със свастика.Доста са странни тези хора,дори си позволяват да изкривяват идеологията на Фюрера и да си добавят каквото ги е ударило по главите...Не съм против такива шествия,на със сигурност,ако би било възможно-едно такова шествие би си било на мястото само в Европа

HighVoltage:
Да не бъдем егоисти  :laugh-1: .... честно казано американското общество твърде често е много далече от американската политика, за това и на Холивуд се налага да полага много усилия, за да поддържа психозата му.
Въпроса винаги е в това кой държи властта, а в Америка обикновено отговора - .............. Въпреки че Тръмп също е техен човек той е първият, който ще прави и това което си иска, не само каквото искат те.

генерал Жеков:
Идеята е такава,че в един момент в африкански катун също може да дойде някакъв шизофреник,помислил се за Фюрера.Тогава,ние ще трябва ли да благославяме неговото шествие със свастики  :lol:
Права си за всичко друго-наистина влиянието на някой народи няма как да бъде изкоренено от САЩ-то е там много отпреди Тръмп,а със сигурност ще остане и след него

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version