България и българите > Български националисти

Националистически организации и партии

<< < (2/6) > >>

генерал Жеков:
БИЗНЕСМЕНА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ от СКАТ няма нито ума,нито качествата да бъде политик.Той се представя за националист,а се НАДУПИ на боко.Той само окарикатурява национализма.Относно типа затворени организации-мисля,че вече не си заслужават усилието.Не са от типа конспиративни,както беше при Елтимир или при Кавхана.Най-вероятно са палячовци от рода на квартални скинари и подобни.Тези също са срам за идеята-чупят,бият старци,пият и друсат редовно.Ако Хитлер беше жив,щеше лично да ги бие с пръчка  :laugh-1:

Франкист:

--- Цитат на: генерал Жеков в Юли 05, 2018, 15:55:14 ---БИЗНЕСМЕНА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ от СКАТ няма нито ума,нито качествата да бъде политик.Той се представя за националист,а се НАДУПИ на боко.Той само окарикатурява национализма.Относно типа затворени организации-мисля,че вече не си заслужават усилието.Не са от типа конспиративни,както беше при Елтимир или при Кавхана.Най-вероятно са палячовци от рода на квартални скинари и подобни.Тези също са срам за идеята-чупят,бият старци,пият и друсат редовно.Ако Хитлер беше жив,щеше лично да ги бие с пръчка  :laugh-1:

--- Край на цитат ---

Доста мога да кажа по въпроса, но не знам дали е добре да плюя и по себе си, защото бях в ръководството на нфсб.
Факт е, че това се оказа поредната партия-балон. Факт е, че имаше много националисти в нея, но всички се махнахме още през 2014, когато се черкезкото лайненце се одупи на боко, а разпада тръгна още от слави бинев и прегръдката с МВРО. В Софийската организация имаше 550 членове на всякаква възраст, сега може и да има 15 човека...ама само от персонала на скат. та от тогава си ми остана обица на ухото с политика да не се занимавам щото ми е останал само вкус  на лайна в устата.

генерал Жеков:
Всичко се знае в тези среди,няма как.Сигурен съм,че имаш доста да кажеш и за НС,но там работата е друга.Моето мнение за тях го написах вече-харесвам инициативите и идеологията,но не харесвам лидера им.За мен този човек е просто поредния дивак в тези среди.За скат смятам въпроса за затворен,дори незнам дали в момента имат дейност извън партийния секс с боко,който за пореден път им свърши на гърба,а те си мислят,че някой им се връзва на глупостите.

ГордАриец:
Става въпрос не за болни амбиции и издигане в някаква партия. Аз съм българин и живея в България. Това е моята държава и на всички българи. Просто не искам да ни управлявт ДПС и комунистите. Без да бъдем по активни политически и икономически не виждам как ще стане. Ако вие знаете как споделете. Защото ако не започнем да работим заедно за общите си интереси пак ще робуваме.

генерал Жеков:
Hикой не иска да бъде управляван от турчеещите се ибрикчии на ердоган.Писаното преди теб,предполагам,нямаше за цел да те провокира по никакъв начин,но реакцията ти е обяснима.Политическите интереси на националистите,обаче,все още не са обединени и точно затова трябва да се направи разграничението,за което става дума по-назад в мненията.Директния отговор към въпроса ти е:Не,към момента няма такава организация или партия,в която да има смисъл от участието на ИСТИНСКИ националист,който няма за цел да превърне политическите си пристрастия в бизнес.За такива хора-има партии колкото искаш,но те НЯМАТ ПРАВО да се наричат НАЦИОНАЛИСТИ,наричат се мекерета,ибрикчии и продажници.Избора какъв иска да бъде даден човек,зависи само и единствено от него и това дали е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ или политически педераст,готов да продаде своя народ и неговите интереси на първите срещнати боклуци

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия