Обща категория > Чужбина

Стив Банън ще обединява националистите в Европа

(1/2) > >>

генерал Жеков:
Бившият съветник на Тръмп изиграва една доста хитра игра.В момента той се прави на неутрален по отношение на Тръмп,но не е тайна,че той все още играе в неговия отбор.Смяната на съветника на Тръмп бе само началото на тази игра,като на мястото на Банън дойде Кисинджър-един от най-опитните дипломати и анализатори на световно ниво.Идеята на Стив Банън е чрез този съюз на националистите да атакува "Меркелова" Европа,която вече се задъхва на върха на ЕС.Изритването на Меркел от европейската политика ще доведе до промени в цялостната политика на Съюза,като новата политическа линия ще се оповава на защитата на националните интереси,ще бъде против обезличаването на европейските народи и нации,всичко това което Меркел и слугите и не искат да стане,както и самия Путин,на който Меркел му е изгодна да му купува газта и да му пълни бюджета,особено сега, когато рублата се срива спрямо долара.Стив Банън работи с новото правителството в Италия,с каталонците от Барселона и с полските националисти.Неговата фондация "Движение“ има за цел да създаде една нова Европа,която не е Европа на олигархията,а Европа на нациите.От тези факти,ние можем да си направим извода,че единствената изгодна позиция за българския национализъм е създаването на нова партия,която да се присъедини към това движение,защото Атака, ВМРО и НФСБ отдавна загубиха доверието на народа.

HighVoltage:
Истинските им мотиви са само антируски. Другото звучи логично от човешка гл.т., ама в политиката няма човечност по принцип. Което не значи, че умните лидери няма да извлекат ползи от тази нова вълна в американската политика.

генерал Жеков:
Вероятно има и такавя насоченост в действията им.Важния въпрос за нас е не какви са мотивите им,а дали ще посанят ОП за участие?Също важно е,ако те получат такава покана(в соето се съмнявам),как те ще отговорят на нея и какво ще последва от отговора им

HighVoltage:
Специално Атака и ВМРО ще ги поканят само на изследователска мисия до Марс.
Най - голямата грешка на Меркел е политиката за миграцията с това най - много вреди на всички нас, но това което тях ги дразни в нея е, че дърпа чергата яко под задника на Германия. Всъщност финансовия интерес на държавата си тя го е преосигурила, така мисля.

генерал Жеков:
Чрез купуването на руски газ-тя е предприела мисията да осигури финансово и населението на друга държава.С тази разлика,че пари ще останат само за хората около Путин,но в никакъв случай за народаНещо като т.нар "закон за преебушката" но зя руския народ  :laugh-1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия