България и българите > ВМРО-БНД

Потомци на Комити: ВМРО Няма Общо с Истинската, Създадена от Дедите Ни!

<< < (2/2)

Петкан:

--- Цитат ---"3. Защо все още не е направен пълен финансов одит на управляваните от частната Фондация „ВМРО“ имоти в цяла България?

4. Докога управляващите в България ще пазят позорния „неутралитет“ по отношение създаването на фалшификата на историческата ВМРО и подкрепата на нейните лидери, които нямат нищо общо с каузата на нашите прадеди и деди? "
--- Край на цитат ---
...
...
ВМРО-"ИВАН" е необходима на посткомунистическата върхушка, която управлява България в продължение на двадесет и седем години. защото "стои на правилни партийни позиции по националния въпрос ".
http://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-25-16-51-37/177-2014-12-12-13-49-48
Два пъти Каракачанов участва като партньор в управлението на СДС в 38-то Народно събрание и като партньор в управлението на ГЕРБ в 43-то Народно събрание.
"ИВАН" е незаменим, защото упраляващите България политически субекти в продължение на почти тридесет години са неизменните посткомунистически формации на БКП, независимо от названието им.
Заради това няма да има пълен финансов одит на имотите на ВМРО-"ИВАН"  и заради това ще се фалшифцира историята истинската ВМРО.
Що се отнася до външния вид на истинските войводи от ВМРО, бих могъл да кажа, че НИКОГА не съм видял на старите снимки такъв охранен "войвода" като Красимир Каракачанов.

Rakovski:
Да се сравнява сегашната партия ВМРО  със старата ,автентична партия със същото име,е неуместно.Защо не заявят на българското население,че е под американска окупация и да поведат истинска революционна борба?Нима се надяват така да освободят България? Кой беше казал,че вълкът няма да пусне кокала от зъбите си ,докато здраво не го халосаш.А това не е като да се изнасят речи и да се води политическа дейност.

Siegfried:

--- Цитат на: Раковски в Ноември 21, 2016, 20:59:06 ---Да се сравнява сегашната партия ВМРО  със старата ,автентична партия със същото име,е неуместно.Защо не заявят на българското население,че е под американска окупация и да поведат истинска революционна борба?Нима се надяват така да освободят България? Кой беше казал,че вълкът няма да пусне кокала от зъбите си ,докато здраво не го халосаш.А това не е като да се изнасят речи и да се води политическа дейност.

--- Край на цитат ---

Ходил ли си скоро на преглед, а ? Бих ти препоръчал преглед при Психиатър, защото вече си прескочил времето психолог да може да ти помогне. Я пак си помисли, под какво РОБСТВО е Славяния, имаш ли представа , че в задунайската губерния все още над 1 500 РУСКИ ПАМЕТНИКА(които в огромната си част са МЕГАЛОМАНСКИ), пред ПАРЛАМЕНТА на задунайската губерния, съвсем резонно има паметник на руския ОКУПАТОР, или паметник на РУСКИ, а НЕ на български Владетел ! Я сега пак си помисли, под какво робство сме, а руско националисте ?

Ето ти и една новина в подкрепа на твърдението ми:
Ненчев обвинен, че нарушил интересите на руската фирма РСК МиГ ?
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/87429-povdignaha-obvinenie-nao-nikolay-nenchev-za-sdelkata-s-mig29.html

Ако ти мурзилке, беше просто БЪЛГАРИН, щеше попиташ, а какъв е проблема да нарушиш руските интереси, ако по този начин защитаваш българските ? Прокуратурата да не е на щат към Кремъл ?


Hatshepsut:
Наследник на македонски войвода:
Перверзия е да се веят знамена на ВМРО с флагове на Русия и Атака


Борис Тодев е роден през 1975 г. във Велинград. Потомък е на воеводата Радон Тодев(виж снимки в галерия, б.р.). Завършил е Немска гимназия в Пловдив и Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. От 2004 г. работи и живее в Канада.

Интервю на Стойко Стоянов

- Г-н Тодев, вие сте правнук на воеводата Радон Тодев, днес живеете в Канада, жива ли е тръпката „Македония“?

- Да, разбира се. Винаги е била и ще бъде. Кръвта вода не става.

- Но защо сякаш все повече ни е страх ясно да посочим, че Македония е българска кауза, вкарвайки проблема в клишетата „приятелство“, „добросъседство“ и т.н.?

- Първо искам да уточним нещо. Темата Македония и държавата Република Македония са две различни неща, макар да са свързани в голяма степен. Македония е българска кауза - поне на истинските българи. Друг е въпросът , че в безвремието, в което живеем има едно размиване на ценностите, което за съжаление не подминава и този въпрос. Миналото не може да се върне и ние трябва трезво да гледаме реалността, но и да си зададем въпроса - Какво може да направим днес, за да се коригират нещата? “Приятелството” и “добросъседството” са по принцип хубави неща, но те не трябва да се избутват на първи план за сметка на истината. А истината винаги излиза наяве - понякога след много време, но винаги……

- Познавате историята на македонските движения, какво е общото между ВМРО-БНД на Красимир Каракачонов и историческата организация ВМРО, създадена от дедите ви?

- Нищо! По заповед на Москва и в изпълнение на съветската тогава политика за Балканите - в лицето на Тито , Георги Димитров, Лев Главинчев и други национални предатели - ВМРО се подлага на тотално, нечовешко и жестоко изтребление. На първо място се разкъсва самата Македония, като всички знаем, че Титова Югославия и Гърция откъсват по-голямата и част. Започва един тотален геноцид и преследване на хората с българско самосъзнание. С тази задача са натоварени службите за сигурност на съответните държави, които доста добре си свършват работата. Резултатът е налице - виден е днес. В България картината не е по-различна. Активистите на ВМРО са подложени на жестоки репресии от Държавна Сигурност - избивани, изпращани в лагери, разселвани, семействата репресирани, лишаване от основни всякакви човешки права - като например правото да се следва в Университет и т.н. И това не е еднократен акт, а комплексен и продължителен процес, който има за цел пълното унищожаване на най-българската Организация ВМРО.

И понеже този процес е измислен и реализиран от хора професионалисти - школувани в лабораториите на КГБ - нещата не спират до тук. Те ясно осъзнават, че един ден ще дойде промяна и рано или късно ВМРО ще възкръсне - затова , за да продължат да контролират нещата те подготвят този свой проект - на бутафорна , фалшива организация, която да е копие, макар и грозно, фалшиво на автентичната ВМРО. В началото на т.нар. “промени” - след 1989 хората бяха доста наивни, добронамерени, лековерни и с открито сърце приемаха този фалшификат. В това число включвам и себе си. От 1994 година бях член на Студентското дружество “ Христо Силянов” на ВМРО - към ЮЗУ “Н.Рилски” Благоевград.

Много умело, чрез своите агенти - Красимир Каракачанов, Евгени Еков, Николай Кънчев и други , Държавна сигурност успя да контролира тази бутафорна Организация. Един по един, последователно и систематично бяха отстранявани неудобните им хора. Ще спомена като пример само младежката организация на ВМРО София, както и много други. Слагаха се марионетки, които да следват сляпо волята на вожда - Каракачанов, който постепенно узурпира цялата власт в Организацията чрез поредица от манипулации и интриги. Произведоха се удобни човечета като Джамбазки, например .Използваха се и се използват лица с авторитет - потомци на Легендарни дейци на ВМРО, за да се прикрива истинската и грозна фасада на структурата на Каракачанов.

През 1997 година ВМРО имаше доста солидна членска маса, която от тогава до днес прогресивно намалява. За да оцелее политически Каракачанов се включваше в много безпринципни политически обединения, използвайки името ВМРО за извличане на чисто материален и финансов бонус за себе си и за кръга около него. За да се стигне до днешното срамно и унизително положение, в което флаговете на ВМРО се веят заедно с руските и с тези на финансирата от Путин фашистка организация “Атака”.

Структурите са на обидно ниско равнище. Хората са разочаровани и обезкуражени. За мен това е дъното и определено най-ниското ниво на ВМРО през цялата ни славна история!

- Защо наричате структурата на Каракачанов „фалшификат“?

- Ами защото е точно това. Няма нищо общо с идеала и целите на автентичната ВМРО. Не се прави нищо за подобряване положението на нашите братя в РМакедония и в Гърция. Няма структура, няма живот, няма идеали. Един фалшификат има относително кратък живот.

- Какви интереси стоят зад „фалшификата“, кой го използва като политически инструмент, прозира ли дългата ръка на мутиралата БКП?

- Абсолютно. По-горе обясних ясно за какво става дума. ВМРО на Каракачанов е една интегрална част от машината за Измами и манипулации на Държавна сигурност, чиято жертва днес е българският народ. Ако мога да направя паралел - Каракачанов е огледален образ на един друг руски агент - Ахмед Доган. Разликата е, че двамата работят по различни направления - турско и македонско. Но ръката, която ги води е една и съща - комунистическата Държавна сигурност!

- Но това не е ли политическа перверзия – комунистическият режим унищожи елита на ВМРО, разграби имуществото й, а днес манипулира обществото с македонската кауза и подставени лица?

- Цялата им същност, делата им, манталитетът им, начинът им на мислене и действие може да се характеризира относително добре с тази думичка - ПЕРВЕРЗИЯ….

- Дори и да загърбим чисто историческите различия, не ви ли притеснява фактът, че ВМРО на Каракачанов скачат срещу бежанци, цигани и турци, но мълчат когато Русия засяга интересите ни? Това ли е автентичното родолюбие и патриотизъм?

- Ама разбира се. Те за това са създадени. В крайна сметка да служат на руските интереси. Все пак нека не забравяме, че самото ДС е създадено от окупационната Съветска власт в България след 1944 година.

Сегашното ВМРО няма нищо общо нито с истинското Родолюбие, нито с истинския Патриотизъм! Именно затова те в крайна сметка се подредиха до себеподобните си структури - тези на финансираната от Кремъл псевдопатриотична организация “Атака”.

- Опасно ли е „кръвосмешението“ с проруската и националистическа партия на Волен Сидеров?

- Опасно е за тези, които вярват на Каракачанов. Всеки, който познава историята на автентичната ВМРО знае, че ВМРО никога не е била фашистка или расистка организация. Като пример само ще посоча четите на ВМРО от Западнородопския край - Чеча, съставени изцяло от патриоти - българомохамедани. Отделно албанците, които рамо до рамо с нашите братя са проливали кръвта си за Македония.

- Потомците на автентичното ВМРО настоявате за пълен финансов одит на управляваните от частната Фондация „ВМРО“ имоти в цяла България, какво очаквате да излезе от подобна ревизия?

- Познавайки т. нар. “Правосъдна система” в България - големи очаквания нямам, но това е по-скоро един морален акт, който всеки достоен човек би подкрепил.

- Как приемате успеха на Каракачанов на президентските избори?

- Бих казал по-скоро - частичен успех, защото в края на краищата той дори не достигна и балотаж.

Все пак - отдавам го на няколко фактора - първо - обединение на т.нар. “ патриотически формации” в единна структура. Второ - за тези избори Държавна сигурност умишлено отдръпна на заден план дразнещата хората фигура на Сидеров и избута напред сладкодумния Каракачанов. Трето - конюнктурата в България и в Югоизточна Европа в момента - наводнена от бежанци, които неминуемо предизвикват един конфликт на култури, религии, ценности и прочие. Това неизбежно създава страх, недоверие и напрежение. Процесът не е само в България, а в цяла Европа. Мисля, че се досещате кой има интерес от подобна среда…

- Наследниците на македонските войводи и комити имате ли идея да възстановите автентичната организация?

- Определено. Действаме, но с огромно внимание, защото искаме да се предпазим от проникване и компрометиране от самото начало. Каракачанов и хората от ДС, които са зад гърба му, много добре осъзнават на какво е способна автентичната ВМРО и от тук идва огромният им страх.

Подготвени сме за всякакви провокации, удари под пояса, лъжи, манипулации. Това е тяхното кредо.

Ние ще им покажем какво значи истински патриотизъм , какво значи просвещение, чест и достойнство, какво значи кураж и мъжество!

Ние сме ВМРО и там където е текло - пак ще тече !

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/93394-naslednik-na-makedonski-voyvoda-perverziya-e-da-se-veyat-znamena-na-vmro-s-flagove-na-rusiya-i-ataka.html

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия