България и българите > Българофобия

Не ни трябват бежанци!

(1/27) > >>

Nordwave:
Автор www.bgrod.org 
вторник, 05 юни 2007
Арабски имигранти пълнят България. Огромен наплив от незаконни имигранти от арабските страни се наблюдава през последните месеци у нас. В момента в центъра за временно настаняване на чужденци в Любимец са регистрирани 58 души главно от Ирак, Палестина и Тунис. Арабите влизат нелегално у нас, тъй като в България много по-лесно получават статут за временно пребиваване. След като се сдобият с временните документи, те започват да планират нови нелегални маршрути към крайната си дестинация - Западна Европа.
Само преди два дни гранични полицаи от Свиленград задържаха група от 12 нелегални имигранти, водени от иракски каналджия. Най-опитната немска овчарка Вико надушила имигрантите южно от село Капитан Андреево. Групата била водена 24-годишния иракчанин Ахмед, който живее в Турция. Въпреки че Ахмед не е задържан досега, за него вече има оперативна разработка за каналджийство.

Горд Българин:
Само да не се застояват тук :)

Инжинер Донев:

--- Цитат на: Горд Българин в Юни 08, 2007, 23:58:26 ---Само да не се застояват тук :)

--- Край на цитат ---
щом само минават - не са проблем.

Тонев:

--- Цитат на: ташко-фадромата в Юни 09, 2007, 20:40:24 ---
--- Цитат на: Горд Българин в Юни 08, 2007, 23:58:26 ---Само да не се застояват тук :)

--- Край на цитат ---
щом само минават - не са проблем.

--- Край на цитат ---
уви има проблем. не съм възторен да ме ползват като магистрала по която се движат бомби и хероин.

Nordwave:
Автор www.bgrod.org

Близо 3000 шиити и сунити от различни провинции в Ирак, както и 70 афганистанци са се преселили у нас през август тази година, сочи доклад на Националната разузнавателна служба (НРС), пише електронното издание Frognews.bg.
По брой на бежанците в страната ни следват арменци, нигерийци и иранци.
Афганистан обаче е лидер на бежанците у нас, като за последните 15 г. около 5500 граждани са намерили убежище в страната ни.
Останалите страни от ЕС обаче ни притискат да не пропускаме иракчани и афганистанци към Западна Европа. В ЕС се страхуват панически, че сред бежанците може да има хора на "Ал Кайда", които да организират терористични акции на Стария континент. В същото време китайците у нас са намалели от 6000 за 2002 г. до 3500 - сега. Масово сега те се преселват към Румъния, където броят им е окло 20 000, или Сърбия - 8000. Според експерти това ставало заради липсата на условия за бизнес.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия