България и българите > България

Вчера, комунягите от БСП, за пореден път, като ДОКАЗАНИ РОДООТСТЪПНИЦИ.........

(1/3) > >>

Siegfried:
Вчера, комунягите от БСП, за пореден път, като ДОКАЗАНИ РОДООТСТЪПНИЦИ поднасяха цветя на паметника на болшевишките/РУСКИ ОКУПАТОРИ, но носеха и някакви листчета на които пишеше - НИЕ помним !?  :what: :what: :what:   

1) БСП помнят, че в Царска България НЕ е имало на власт, НИТО Фашистко, нито националсоциалистическо правителство !?
2) БСП помнят, че ЕДИНСТВЕНАТА страна в Европа, която СПАСИ евреите си е ПРАВИТЕЛСТВОТО на Царска България !?
3) БСП помнят, че единствено в(цяла Европа) Царска България НЕ е имало холокост(над евреите) !?

Та въпросът ми към БСП е, всичко това толкова ли е лошо г-да комунисти, че трябва толкова настоятелно с тия листчета да ни обяснявате, че го помните !?
Да, ПОМНЕТЕ комуняги, помнете, че Царска България и правителството на Царска България спаси евреите и комунягите си, но същите след 09.09.44г.(евреи и комунияги) само за месец ИЗБИХТЕ над 35 000 от тези които, преди 09.09.44г. ви спасиха от сигурна смърт, а за 45 години същите СПАСЕНИ избихте над 322 000 българи, от същите тези, които преди 09.09.44г. ви спасиха от т. нар. "нацистките "концлагери на смъртта !
Това наистина г-да комунияги не е лошо да да го помните, ПОМНЕТЕ и никога да не го забравяйте, но дали това имаха предвид комунягите , с клоунските си представления на 27 Януари, които е изключително цинично да правите точно тук в България, след като целият свят знае и е ДОКАЗАНО, че царска България и правителството на царска България са ЕДИНСТВЕНИТЕ в Европа, които НЕ са изпратили и един евреин към т. нар."нацистки" концлагери !!!
4), или БСП помнят стотиците хиляди избити и милионите ограбени български семейства след 09.09.44г. (след окупацията на България от съветска рАсия) от мракобесната им крадлива руска/комунистическа партия(на която БСП е правоприемник) !?

Интересното обаче е и къде за поредна година са т. нар. десни формации и партии(не говоря за ГЕРБ, те не са дясна партия) и защо отново спят ? След като за поредна година представителите на мракобесната и престъпната комунистическа партия - БСП, за поредна година цинично манипулират българския народ, за някакъв холокост в България и за някакви си рАски освободители на България от ФашизЪмА😳😄, който както отбелязахме и отгоре, а е известно и от историческата наука - никога НЕ е УПРАВЛЯВАЛ преди 09.09.44г. царство България !!!
Тоест комунистите за пореден път манипулират на гърба на холокоста, за да се прекланят пред любимите си РУСКИ ОКУПАТОРИ, като последното е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, или пък е гордост да се прекланяш пред окупаотрите на страната ти, вие направете заключенията !

г-да деЗни , ДОКОГА ще позволявате на червените русороби и комунистическите безродници да лъжат и манипулират, като се опитват да трупат дивидинти на гърба на холокоста, който НИКОГА НЕ е СЪЩЕСТВУВАЛ в царска България, докога ?
г-да деЗни наистина ли не виждате, че на безродните комунисти МНОГО им се ИСКА да го ИМА холокоста в България, за да имат поводи да манипулират българският народ, че в царска България имало "фашизъм" и славянските им братя руснЯците освободили България от този НЕСЪЩСТВУВАЩ в България преди 09.09.44г. Фашизъм и Фашистко управление !?
г-да деЗни от над 29 години е известно, че в България преди 09.09.44 год, не имало нито Фашистко, най - малко пък Национал-социалистическо управление и това се доказва и от НЕОСПОРИМИЯТ ФАКТ, че България е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА в Европа, която спасява и няма и един изпратен към т. нар. лагери евреин, тогава за какъв холкост продължават да манипулират комунистите, и какво нямало да забравят комунистите !?
НЯМА да забравят, че Царска България СПАСИ евреите си, това ли НЕ искат и няма да забравят комунистите !? , или БСП няма да забравят, че ЕДИНСТВЕНАТА държава в която НЕ е имало холокост е Царска България и Царска България не уби и не изпрати и един евреин към т. нар. "Фашистки" концлагери !?
Защо продължавате да мълчите г-да деЗни, защо 29 години мълчите, като комунист на разпит и неглижирате комунистическите манипулации и лъжи за Фашистко управление и холкост в Царска България, ЗАЩО ???
Очевидно нямате желание, или сметка да сложите край на този невъобразим комунистически ЦИНИЗЪМ, палячовщини и мнипулации, а трябваше още преди 29 години решително и категорично - вие, ако наистина сте десни, да се сложи точка на този невъобразим ляв АНТИбългарски цинизъм !!!

....

генерал Жеков:
E,каква е тази социалистическа,лява и про-руска партия,щом надписите са на английски език.Не е ли това "западен и деградирал език"??

Индивидуалист:
Псевдо демократите са още по-големи родоотстъпници.
Социализма уродлив - демокрацията дваж и триж повече уродлива.

генерал Жеков:
Комунизма и социализма донякъде са еврейски творения.Демокрацията,обаче,не е никак добра като тяхна алтернатива когато говорим за държава с население над 10хиляди човека.Тя може да работи относително добре само във гръцки полис с малка площ и малко население,което да познава добре управляващите.Така стигаме до извода,че и двете системи са еднакво вредни за съществуването на арийските народи и родовите им особености и единствената система,която стимулира развитието на споменатите особености е НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА,който неслучайно е забраняван и анатемосван от единствения народ,облагодетелствал се от ВСВ и то без да води нито една честна битка

HighVoltage:
   По-скоро демокрацията е за много големите държави, а не за 6мил. като нас, където всеки на всеки е ту кум, ту сват. И никой освен властимащите и близките им не може да е напълно спокоен, че ще се възползва от демокрацията.
   Иначе не може да се отрече на Нинова и тази журналистката, че са смели. В държавата останаха точно 6-ма мафиоти, които не просто са живи, но нямат никакви проблеми със закона, защото........ така и те двете се опитват да им се пречкат. За съжаление обаче и те двете явно са компрометирани понеже не нападат истински, а само вдигат пушиляк с тъпотии като тези 700хил.
Ако някой вярва, че тези двете ще докарат мечтания социализъм може още днеска да се хвърли от Аспаруховия мост в морето. Защото по-младите за да си спомним социализма си спомняме само управлението на тройната коалиция, циганите, ДПС и Пеевски, сигурно пропускам нещо от модерния български социализъм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия