Българска култура и духовност > История

Втора Световна Война (1939-1945)

<< < (2/23) > >>

samvoin:
Войната със СССР е избежна според мен и тя е една от най - големите грешки на големия държавник, политик и водач Адолф Хитлер, както и най - вече онази част от грешката му в която не срина и не превърна в руйни Великобритания, както англичаните направиха по - късно в Дрезден, София, Враца ... когато можеше.
Това обърна според мен нещата във вреда на Германия.

Red Rose:
Ако Германия беше спечелила Втората Световна Война?Алтернативна история: Как би изглеждала Европа ако Германия беше спечелила Втората Световна Война На Балканите Сърбия не съществува. Тя е поделена между Румъния, Хърватско и България. Словакия е независима държава, а Чехия остава в границите на Третия Райх. Гърция е три пъти по-малка от България, а Албания също е получила гръцки територии. Североизточна Африка е италианска. Сирия е наезависима държава. Франция губи територии на Изток за сметка на Италия и Германия, но запазва Северо-западна Африка, Алжир и Мароко. Великобритания е германски протекторат разделена на три комисариата. Финландия получава територии от СССР, Норвегия е райхкомисариат, Швеция също. Испания получава африканската част на Гибралтар и контролира входа в Средиземно море.

СССР продължава да съществува зад Урал в Азия.


Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.

Мишок:
Според мене нещата са били предварително нагласени и Германия не е имала шанс да спечели войната.
Кога ционистите щяха да пуснат фъндък на Хитлер, ако предварително не му беха скроили шапката.

Генерал Колев:
А трябваше да я спечели! За благото на целия цивилизован свят трябваше немските войници да спечелят, за да може да се живее нормално и спокойно в този доминиран от джедаите свят!

Мишок:

--- Цитат на: Генерал Колев в 24 Яну 2010, 20:59:23 ---А трябваше да я спечели! За благото на целия цивилизован свят трябваше немските войници да спечелят, за да може да се живее нормално и спокойно в този доминиран от джедаите свят!

--- Край на цитат ---
не вярвам да можеше да се живее нормално и спокойно с Хитлер, понеже му хлопаше дъската и си беше окултист.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия