Poll

Какво ви е мнението за евреите?

Харесвам ги тия хора!
2 (6.9%)
Не ги харесвам много!
8 (27.6%)
Мразя ги тея чифути!
18 (62.1%)
Нямам мнение по въпроса!
1 (3.4%)

Total Members Voted: 25

Author Topic: Какво ви е мнението за евреите?  (Read 35380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Re: Какво ви е мнението за евреите?
« Reply #150 on: 09 Sep 2012, 14:19:56 »
всъщност, не ми е интересно ти в какво вярваш или не... или мислиш за"глупост"
а по сериозни аргументи за това дали са митове или не.
няма нужда от аргумвнти - гледай документални филми и чети такива книги, има ги достатъчно.
Винаги ме е впечатлявало как световното еврейство с лека ръка жертва самите евреи.

Offline Стоян Войвода

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Зодия: Taurus Taurus
« Reply #151 on: 19 Sep 2012, 15:48:46 »
няма нужда от аргумвнти - гледай документални филми и чети такива книги, има ги достатъчно.
Винаги ме е впечатлявало как световното еврейство с лека ръка жертва самите евреи.

А ти, като най-умен сред умните, можеш ли да ни светнеш, защо го прави?!  :mad:
Смърт за турци, цигани и предатели

Offline P!nk fan

• Forum Member
  • **
« Reply #152 on: 29 Jun 2013, 14:36:21 »
А ти колко евреи позваш, за да формулираш подобни изводи, или просто си плямпаш наизуст?  :Azn: :Azn: :Azn:
« Last Edit: 31 Aug 2017, 13:05:42 by Hatshepsut »

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #153 on: 29 Jun 2013, 18:00:16 »
Съвременник съм на Соломон Паси, а лично познавам проф.Греди Асса.
Двамата са съвсем  различни хора.
Плюсовете са за Греди.
Ad honores

Offline P!nk fan

• Forum Member
  • **
« Reply #154 on: 29 Jun 2013, 19:23:10 »
Да, съгласен съм с теб, Петкане! Моето мнение е, че във всяко стадо си има мърша, но това не означава, че цялото стадо трябва да бъде приравнявано с нея. Конкретно, аз съм имал съученици от еврейски произход и мога да кажа, че никога не съм имал проблеми с тях и по никакъв повод у мен не се е формирали усещания, че те са като вампири и т.н. Иначе, аз също ненавиждам Соломон Паси, но пък за сметка на това харесвам Пинк :Azn:

« Last Edit: 29 Jun 2013, 19:43:53 by P!nk fan »

Offline rado84

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Компютърен маниак
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
« Reply #155 on: 22 Jun 2015, 18:35:23 »
Като се има предвид, че именно масони евреи диктуват коя държава с коя да е във война и докарват света до икономическа криза, за да си напълнят алчните гуши - как мислите, дали ги "обичам", а? ;)

Offline Hatshepsut

• Perfectionist
  • Administrator
  • Veteran
  • *
    • Български Националисти
  • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
  • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Reply #156 on: 15 Apr 2018, 08:07:20 »
Преди години се възприемах като антисемит, четях книгите на Никола Николов, също и "Моята борба" на Адолф Хитлер и вярвах в еврейските конспирации. Но това беше отдавна и към днешна дата не е актуално.
И така, аз се разграничавам от антисемитизма, с някои забележки:

- на първо място, за добрите взаимоотношения между народите е нужна реципрочност. Аз не смятам, че евреите са нещо повече от нас българите и отричам че са богоизбран народ. Така че ако искат адекватно отношение, да не ни смятат за второ, трето или пето качество
- не ми допада натрапването на еврейската Библия за "книга на книгите", едва ли не като универсален учебник по космология и обща история. Също така не приемам преувеличаването на ролята на еврейското царство в историята на древния Изток
- по отношение на държавата Израел не съм предубеден, но не приемам израелското посолство да ни дава инструкции и да ни командва. В тази сфера също е нужна реципрочност. Давам пример с искането за забрана на Луковмарш, протеста срещу преименуването в София на улица на името на проф.Богдан Филов и т.н. Това са си наши, български работи и ние сами трябва да си ги решаваме. Така както ние не се месим във вътрешните работи на Израел, така и те не трябва да се месят в нашите
- не приемам да ни се натрапва чувство за вина за депортацията на евреите от Македония и Тракия по време на втората световна война, каквито опити има напоследък
- не ми допадат и някои представители на еврейската общност в България с техните българомразки изказвания и проповядването на толерастия, примерно Емил Коен и Леа Коен

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
« Reply #157 on: 15 Apr 2018, 13:02:39 »
Евреите са тъпанари и то големи.
Да имат хора в определени страни на управлението, но тези са от една тяхна секта, различна от обикновеният евреин.
Глупости ако дете не е талмудист не им пука, освен вероятно на родителите.
Не вярвам в кулите близнаци да не е имало евреи.
На техните ръководители не им пука грам че някой евреин ще бъде пожертван, даже с кеф ги жертват и после печелят от това.

И аз понякога трудно си фокусирам мислите и ги обличам в думи, но поне като пускам тема се старая да има някаква ясна семантика в написаното.
     Естествено че всеки разумен човек отличава дали говорим за обикновени хора евреи или за сектанти, които всячески се стремят за узурпират света като завладяват всички ключови отрасли – добив на природни ресурси, преработка на природни ресурсни, банков сектор, владеене на най – важните патенти касаещи технически прогрес, управление на най – важните информационни структури и корпорации, собственост върху ключови фармацевтични компании, производство на медицинска техника, управление на всички международни организации и колкото е възможно управление чрез лобита във всяка една национална държава, която съществува. За последните какво заключение да направим освен, че са мозъчно увредени рептили и именно вампири.
     Тази сутрин имаше представяне на новото книжле на Леа Коен по BulgariaOnAir в някакво предаване на някаква Джуджи  :grin-1: /пропадняшка история/ там тази еврейска простачка определи спасяването на българските евреи като „крайна идеализация на този акт”. Личното ми мнение е че тя е живото доказателство за безсмислените действие на българските духовни лица, политици и интелектуалци и за това колко е бил прав макар и сам действията си нашия Цар.
Хубаво е написала тя това книжленце за Рафаел Арие /който може и да е бил хубав човек, но ето в каква пропаганда ще участва/, за да покаже цитирам:”чистата българска история”, но същата тази история изисква да се напише книга за нея и нейния баща Пепо Менохем Коен, който е един от убийците от Народния съд, член на БКП, който гордо е поставял фундамента на „псевдоправната основа от 1944г. насам” и последвалата „продължителна катастрофа”.

За благодарност тази наша хрантутеница, която няма един ден трудов стаж в живота си, а все сме я издържали ние докато се прави на демократка и наша посланичка в Швейцария благодарение на СДС, вече е представила книгата си в Париж. А сега както знаете с помощта на „Българската асоциация на оцелелите от Холокоста и техните деца”, "Алто комюникейшънс енд пъблишинг" ООД и със срамното участие на Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” утре /16.04./ ще бъде представена и у нас.
Датата не е случайна тя ще е ден след 15.04.1945г. – речта на Царя и мисля, че самия 16.04. е деня на обесването на този човек, за което персонална вина трябва да се вменява на мен, на вас, на децата ни.
Те такива свини са този сорт евреи – диви горски свини за отстрел.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
« Reply #158 on: 15 Apr 2018, 14:04:30 »
     И аз понякога трудно си фокусирам мислите и ги обличам в думи, но поне като пускам тема се старая да има някаква ясна семантика в написаното.

Не се сърди, ама не знам, какво значи семантика ? Вероятно е някаква западна дума ! Колкото до фокусирането на мислите - то си е твоя работа.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
« Reply #159 on: 15 Apr 2018, 14:10:19 »
Преди години се възприемах като антисемит, четях книгите на Никола Николов, също и "Моята борба" на Адолф Хитлер и вярвах в еврейските конспирации. Но това беше отдавна и към днешна дата не е актуално.
И така, аз се разграничавам от антисемитизма, с някои забележки:
Тука съм съгласен с тебе. Не евреите седят зад т.н. световна конспирация, а откровени сатанисти без вяра освен в Сатаната. Естествено и доста евреи, но не всички. По начало евреите са податливи на сатанизъм, ама това не значи да се затварят до един в лагери и убиват.

- не ми допадат и някои представители на еврейската общност в България с техните българомразки изказвания и проповядването на толерастия, примерно Емил Коен и Леа Коен
Ле-ле, как може така та за това някои хора веднага ще те нарекат русофил и путинист. Зигфрид къде си ?

Какво? Това е Марс, така ли?

Started by SSK

Replies: 30
Views: 9393
Last post 10 Feb 2013, 08:39:40
by Петкан