Registration Agreement

Условия и правила за ползване!

I. Използване на сайта

1. Регистрация

Всеки потребител на Български Националисти. трябва да се регистрира, като попълни регистрационната форма, в която оставя посоченият тип информация. При своята регистрация Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и непълна информация, Вие заявявате че сте напълно отговорен. Веднъж регистрирани Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията. Чрез регистрационната форма събираме следният тип информация:

 Персонална: възраст, пол, интереси на регистрирания и др.
 не персонална: браузърът който ползвате, URL и др.

Използваме тази информация, за да Ви предоставим нашите услуги, като в никакъв случай ние няма да я предадем на трета страна, с изключение на случаите, в които законът ни задължава. Част от тази информация се публикува с вашето съгласие в профилът Ви, който е изложен публично на Български Националисти. При регистрирането Вие въвеждате потребителско име и парола, като сте изцяло отговорен за тяхното ползване, както и поемате отговорност, ако ги предоставите на трета страна. Ако има съмнения за това, че вашият акаунт се използва от трета страна без ваше разрешение вие може да промените паролата за достъп. Вие сте отговорен за поддържането на конфиденциалност на вашето потребителско име и парола и за всички действия произтичащи от вашата регистрация.

2. Вашата информация

Информацията, която ни предоставяте е надеждно защитена. Ние събираме информация, която се съхранява на компютър. Чрез това изявление вие изразявате вашето желание да ни дадете тази информация, за да попълните вашият личен профил. Вие се съгласявате да поддържате съдържанието на вашият профил в съответствие с условията в този сайт. IP адресът Ви и вашият емейл адрес никога не се показват на трети лица.

3. Права и задължения на страните

Като потребител на нашите услуги с Вашата регистрация се съгласявате, че:

3.1. Сте отговорен за съдържанието на информацията, която публикувате за себе си или предоставяте от свое име на другите членове на Български Националисти.
3.2. Няма да предавате информация, която е обидна, неприлична, сексуално ориентирана, заплашителна, нападателна, комунистически ориентирана, незаконни материали или всякакви материали, които съдържат елементи на насилие към другата страна. Моля, уведомете ни ако установите нарушаване на тези условия.
3.3. Ще използвате услугите ни по начин, който отговаря на законите в нашата страна. Заявявате, че няма да поставяте във вашият профил, никакви адреси, телефони, имена, сексуални референции или каквито и да били сексуални предложения към трета страна и че няма да изпращате снимки и фотографии или други изображения, които са порнографски материали както и няма да изнасяте персонална информация.
3.4. Вие няма да се представяте за друго лице
3.5. Вие няма да изпращате спам на останалите членове.
3.6. Няма да събирате лична информация за останалите членове без тяхното изрично съгласие.
3.7. Вие няма да изпращате, дистрибутирате каквито и да било материали защитени от авторско право, търговски марки и друга такава информация без изричното съгласие от притежателят на тези материали.
3.8. Вие няма да се намесвате и разрушавате услугите предоставяни от Български Националисти. или сървъра или мрежата свързана със сървъра или сайта.
3.9. Вие няма да изпращате пренасяте или дистрибутирате каквито и да били материали които съдържат софтуерен вирус или други компютърни кодове, файлове, програми настроени да проникват, разрушават или ограничават функционирането на компютърният софтуер или хардуер. Моля уведомете ни, ако сте свидетел на такива противозаконни действия.
3.10. Няма да преправяте заглавия, няма да обработвате каквато и да била част от Български Националисти. без нашето изрично съгласие.
3.11. Вие лично сте отговорен за своите взаимоотношения с останалите членове на страницата. Български Националисти. не е и не може да бъде намесен в комуникацията и действията между отделните потребители и в случай, на възникване на конфликт с друг потребител на сайта Вие от изложеното до тук ни освобождавате от каквато и да е отговорност за искане, жалба или щета /пряка и косвена/ от каквото и да е естество. Български Националисти. си запазва правото, но не и задължение да наблюдава разговорите между вас и останалите членове.
3.12. Вие се задължавате да се защитавате и да ни държите информирани за всички загуби, щети, отговорности които възникват директно или недиректно от или извън това споразумение. Давате съгласие, че няма да изпращате на нас и на други членове материали нарушаващи авторските права, търговски марки, търговски тайни или други форми на интелектуалната собственост или други права на трети страни.

Ние заявяваме че:

1. Всички изявления от Ваша страна са без наша подкрепа! 2. Ние не сме отговорни за щети или нараняване, в следствие на информацията, която ние и вие помествате в нашият сайт
3. Български Националисти. си запазва правото, но не и задължението да наблюдава материалите изпращани чрез сървъра. Български Националисти. има правото, но не и задължението да премахва материали считани, че представляват форма на насилие срещу някои от членовете.
4. Български Националисти. си запазва правото да контролира времето на съхранение на съобщенията.
5. Български Националисти. може във всеки един момент да се откаже от предоставянето на всички или някои от услугите без никакви задължения към потребителите.
6. Ние не гарантираме за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в Български Националисти. както и няма да носим отговорност за щети и вреди в резултат на това, че някой от потребителите ни се е доверил на тази информация или друго съдържание поставено на сайта или предадена от друга страна
7. Възможно е някои от членовете и не-членове на Български Националисти. да превеждат някакви материали на сървъра и вие да бъдете намесени без ваше желание. Възможно е да се получи информация за вас чрез използването на сървъра и тя да се използва срещу вас. За това Български Националисти. не е отговорен за използването на личната информация, която вие избирате да разкриете. Моля внимателно избирайте какъв тип информация поставяте на сървъра.

4. Връзки с трети страни

Български Националисти. може да съдържа линкове към други страници извън сайта или Интернет ресурси. Ние не контролираме съдържанието им, както и не сме отговорни за съдържанието, продуктите, услугите или информацията намираща се в тези линкове.

5. Авторски права

Логото, съдържанието и oстаналите елементи на сайта са изключителна собственост на Български Националисти. Вие се задължавате да не копирате, модифицирате, публикувате, предавате, изнасяте, продавате каквато и да била информация обект на авторско право.

6. Ограничение на отговорност

Български Националисти. няма да е отговорен за случайни събития, последици или недиректни щети (вкл. Но не и ограничаващо вреди от загуба на информация, и др.)

7. Промени на сайта

Всички промени които извършваме ще бъдат оповестявани чрез публикуване на сайта или предоставяне на електронна поща. Ние запазваме правото си да:

7.1. Променяме съдържанието и условията на това изявление по всяко време и без предварително предупреждение.
7.2. Да променяме съдържанието на сайта.
7.3. Да премахваме линкове без предварително предупреждение.

II. Използване на форумите

1.Общи положения

1.1 Форумът на Български Националисти. има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, на българофобска агитация и др. подобни.

2. Теми и постове (коментари/отговори)

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително! Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата ѝ е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора ѝ (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата.

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция само, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер.

2.11 Забранено е прикачването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и публикуването на подобни линкове без предупреждение за съдържанието. Категорично се забранява предоставянето на линкове към страници с детска порнография. Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм, както и текстове, включващи реалистично описание на принудителен секс, изнасилване и секс с малолетни.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към класова и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи българофобски  идеи.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

2.14 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му.

2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни).

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

2.17 Желателно е да се въздържате от обширни цитати на друг език, освен българския. Ако смятате, че информацията, съдържаща се в чуждоезичен цитат е ценна за потребителите на форума, добре е да го преведете.

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администратора или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването ѝ.

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

3. Профили, аватари, подписи

3.1 Потребителският профил съдържа лична информация за притежателя си. Данните, които публикувате тук, няма да бъдат използвани от трети страни, доколкото това зависи от администрацията на форума. Нито едно поле в профила Ви, видимо за останалите потребители, не е задължително за попълване. В случай, че решите да предоставите някаква информация, то няма ограничение за нейното съдържание и характер.

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на Български Националисти. не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

3.4 Подписът е кратък текст или изображение, съпровождащи всеки потребителски коментар (намират се под него).
а) Текстът в подписа не бива да надвишава осем реда при нормален размер на шрифта, като за него важат точка 2.10, 2.11 и 2.12 от правилата.
б) Забранява се ползването на прекалено голям размер на шрифта при по-дълги текстове.
в) Забранява се публикуването в подписа на изображения със българофобско съдържание.
г) Линкове и банери са разрешени.
д) Включването (рекламираното) на конкурентни сайтове или форуми в подписите и аватарите на потребителите може да става само след одобрение от страна на екипа на форума. Подписи, които не са одобрени ще бъдат изтривани или редактирани.

3.5 Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Всякакви теми с подобни молби и съдържание ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

4. Заключителни разпоредби

4.1 Спазването на правилата, изложени тук, е необходимо и единствено условие за регистрация във форума, както и за ползването му. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя-нарушител.

4.2 Видът наказание, който ще бъде приложен на нарушител, се определя от администратора и/или модератор/ите, а именно:
а) Включване на функция "Предварителен изглед" – публикуваните от потребителя постове не са видими докато не бъдат прегледани и одобрени от модератор и/или администратор.
б) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта - като санкция администратора може да ви отнеме правата за публикуване във форума или да ви замрази акаунта.
в) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.

"Когато ние, като отделни индивиди, се подчиняваме на законите, които ни наставляват да постъпваме по един или друг начин с оглед на благото на общността като цяло, с това косвено помагаме да се увеличи щастието на всички български граждани."                                                                                                                                                                           Българският националистически форум.

Privacy Policy

This privacy policy sets out how Българският националистически форум uses and protects any information that you give Българският националистически форум when you use this website.
Българският националистически форум is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement.
Българският националистически форум may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes. This policy is effective from December 20, 2019, 5:53 am.


What information we collect about you

We may collect the following information when you use our website:
-Username
-Email Address
-Date of Birth
-IP Address
-Other data collected that could directly or indirectly identify you.

Cookies and other tracking scripts
A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyze web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.
We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyze data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.
Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us.
You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.


If at any time you have questions about our privacy practices or any of your rights described below, you may reach us at office@bg-nacionalisti.org


How we use information we collect
We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:
-Internal record keeping including service optimization, website stats.
-We may use the information to improve our products and services.
-We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.  

Sharing with trusted third parties.
We may share your personal data with third parties with which we have partnered to allow you to integrate their services into our own Services, and with trusted third party service providers as necessary for them to perform services on our behalf, such as:
-Serving advertisements
-Performing analysis of our Services and customers demographics

Data about Usage of Services
Is automatically collected when you use and interact with our Services, including metadata, log files, cookie/device IDs and location information. This information includes specific data about your interactions with the features, content and links (including those of third-parties, such as social media plugins) contained within the Services, Internet Protocol (IP) address, browser type and settings, the date and time the Services were used, information about browser configuration and plugins, language preferences and cookie data, information about devices accessing the Services, including type of device, what operating system is used, device settings, application IDs, unique device identifiers and error data, and some of this data collected might be capable of and be used to approximate your location.

How we store and secure information we collect
We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard.and secure the information we collect online.

While we implement safeguards designed to protect your information, no security system is impenetrable and due to the inherent nature of the Internet, we cannot guarantee that data, during transmission through the Internet or while stored on our systems or otherwise in our care, is absolutely safe from intrusion by others.


Compliance with legal, regulatory and law enforcement requests.
We cooperate with government and law enforcement officials and private parties to enforce and comply with the law. We will disclose any information about you to government or law enforcement officials or private parties as we, in our sole discretion, believe necessary or appropriate to respond to claims and legal process (such as subpoena requests), to protect our property and rights or the property and rights of a third party, to protect the safety of the public or any person, or to prevent or stop activity we consider to be illegal or unethical.

Communicating with you.
We may contact you directly such as necessary to deliver transactional or website related communications.
We may also contact you with offers for additional services we think you'll find valuable if you give us consent, or where allowed based upon legitimate interests.
These contacts may include:
-Email

You may also update your subscription preferences with respect to receiving communications from us and/or our partners by signing into your account and visiting your Profile -> Notifications page.


Transfer of personal data abroad.  
If you utilize our Services from a country other than the country where our servers are located, your communications with us may result in transferring your personal data across international borders

Links to other websites
Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.


Controlling your personal information
We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.
You may request details of personal information which we hold about you under by visiting your profile and clicking export data.
If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please email us at office@bg-nacionalisti.org as soon as possible. We will promptly correct any information found to be incorrect.