България и българите > Българофобия
Плюсовете на враговете ни
Amenhotep:
Опознай врага си, за да го победиш!
До сега най-вече обсъждахме нашите правини и вражеските кривини. Дойде ми такава идея, да вземем да видим каде ни превъзхождат врагоете ни, с какво са по-добри от нас и как можем да се поучим от тях и да ги победим.
Най-крайните ще кажат, ние сме перфектни, по-дори от нас, няма. Но ако беше така защо сме на това дередже.
Ето няколко примера за някои превъзходства на враговете ни...
-Сплотеността на мангалите.
-Хитростта и богатството на евреите.
-Фанатизмът на мюсюлманите.
-Военната машина на американците.
-Ресурсите на Русия.
-Многобройността на китайците.
Ако се сетите, още някой техен плюс, моля споделете го ...
В темата също могат да се вмъкнат и нашите си, български кривини, катонапример ...
-Не е важно на мен да ми е добре, важното е на вуте да му е зле.
-Разединеността, несплотеността на българине.
-Овчедушието, дотовността да прекланя глава пред тирана (далеч не всички но има много такива)
-Нихилъзмът, отчаянието, мисълтта "от мен нищо не зависи"
Ако се сетите, още някой наш минус, моля споделете го ...
Когато успеем да насочим техните плюсове срещо тях и да премахнем нашите, що победим във всяко начинание!
Skarlet:
--- Quote ---В темата също могат да се вмъкнат и нашите си, български кривини, катонапример ...
-Не е важно на мен да ми е добре, важното е на вуте да му е зле.
-Разединеността, несплотеността на българине.
-Овчедушието, дотовността да прекланя глава пред тирана (далеч не всички но има много такива)
-Нихилъзмът, отчаянието, мисълтта "от мен нищо не зависи"
--- End quote ---
Така е, но въпреки горе изброеното, винаги сме оцелявали през вековете, затова, да не губим надежда. :icon_wink:
Amenhotep:
--- Quote ---„За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно.“
--- End quote ---
Васил Иванов Кунчев - Левски - Апостол на българската свобода!
Една Българка:
Темата е интересна O:) Навремето, дръгливия мишок, преди шизофренията да го беше обсебила в такива размери, беше пуснал нещо подобно и се получиха интересни резултати.
Да видим....
Аз бих започнала от това, че за да ги победим ни трябват много повече ресурси, от това скромно списъче.
--- Quote --- -Сплотеността на мангалите.
--- End quote ---
Това, формулирано така- е огромна грешка! Трябва много добре да се разбере, че мангалите не са "сплотени"! Те са страхлива, подла и злобна сган, която действа, като животиска глутница, но не бих си позволила да обидя, което и да е живтно или насекомо и да ги сравня с тях. Действията им само на пръв поглед изглежда"сплотени", а истината е, че те нападат, като безразборна, хаотична и смрадлива маса, защото съзнават отлично, че по единично -са едно голямо нищо. Нямат нито интелект, нито смелост, нито идея, какво точно извършват. Досущ зомбита-мършояди...
Страшното тук е, че чифутите пишат законите срещу нас, обезсилвайки всяко наше действие срещу тях. Мангалите по нашиите земи в момента, не са нищо друго, освен демогравска и икономическа бомба със закаснител, поставена ни тук от избраните дегенерати, с която те да действат-според ситуацията. Това трябва много добре да се осъзнае от националистите! Ако на българите им се дате истинска възможност-за изчезването на тези гниди са потребни няколко дни. Едно време, дядовците ни са ги изхвърляли с каруцата на барата, само, ако се доближат до бустаните им! Толкова за тези нечовеци...
--- Quote --- -Хитростта и богатството на евреите
--- End quote ---
С това на този етап- няма как да се преборим. Причините са неизброими. Всички народи в момента са под чифутския ботуш. Пропукването е започнало, но е едва забележимо, защото всяка значима медия на тази планета, е тяхна собственост и контрола упражняван от там е неописуем с прости думи. Второто действие за изобличаването им е, допускането на ревизионистите до широк публичен дебат. Нещо, като световна "кръгла маса", подкрепена от най-влиятелните световни организации и преразглеждането на казуса- Холокост, без участието на нито един ционист в него.
Последното, но не по значение и важност, щом се прави това сравнение, е да се направи паралел между това, как еврейската синагогга потдържа своите общности. Там всичко решава равинът, той е с недосегаема власт и всеки провинил се отговаря и плаща на пълно основание. Тук е точно противоположното. Българинът не влиза в черквата, и досега битуват марксиските понятия за "опиума", без никой да си дава сметка, че като си включи телевизора, отровния опиум се влива директно в кръвта и мозъка му и го обезсилва до степен да не може да си завърже сам обувките. Успоредно с всичко това, тече постоянната пропаганда, че свещенниците са ченгета, кръвопийци, алчни и продажни изедници, уронва се името и авторитета им, всеки ден, час и минута. И всичко това, с еднич ката цел- да отклонят българина от Пътя и Истината....
На тоя етап е много трудно да се предприеме нещо съществено, пак поради гореизброените причини.
--- Quote ----Фанатизмът на мюсюлманите.
--- End quote ---
Това пак опира до горния въпрос. Семитите са си фанатици по природа. Дали ще си удрят канчетата по пет пъти на ден, призовавайки аллаха, или мамона е дребна подробност. Всичко е въпрос на Вяра.... Тя е страшна сила, но ние сме я загубили и не ни се дава възможност да я намерим, вменявайки ни се, че тя служи за обслужване на елитите. Истинските средства за обслужване на елитите- ни се спестяват удобно и целеустремено!
--- Quote --- -Военната машина на американците.
--- End quote ---
Тя съществува благодарение на американските и страните членки на НАТО данакопладци. Вече и българина работи с пълна сила за нея, без да осъзнава, че с всяко свое "пазарно" действие я захранва мощно. В момента на практика, ни лишиха от елементарни здравни услуги и ги вляха в машината на СЕЩ. Демек, всеки лев одръжка-я хрантути здраво. Как да се бориш с това?
--- Quote --- -Ресурсите на Русия
--- End quote ---
Всики умен български политик, би трябвало да се съобрази с това и да провежда национална отговорна линия в посока- геополитическо разположение, пазар, енергийни постъпления . Но, не! Имаме овчари, които искат, хем да запълнят всичките си отверстия- хем душата в Рая.
--- Quote ----Многобройността на китайците.
--- End quote ---
Термити....Българина никога не е търсил масата, а моторът!! Едни такива хунвейбини, рано или късно ще си изплюскат и малкото ресурси, които природата им е отпуснала и колкото повече- толкова по-силно ще се усетят глада.
И все пак, нека всеки си зададе сам въпроса- "колко качествени деца на България е родил, отгледал, възпитал", докато пропилява младините си по кафета, студенски банки и безцелни действия!
--- Quote --- -Не е важно на мен да ми е добре, важното е на вуте да му е зле
--- End quote ---
Това може да се промени много лесно, ако всеки проумее, че по единично не се създава силна и независима нация, а се оцелява в жалка заблуда-ден за ден, от което в края на краищата всеки губи. Вече се доказа, че завистта е причина за много от психосоматичните заболявания- алергий, астми, че дори и някой видове рак. Да помогнеш на ближния не те прави по-тъп, наивен или лузър! Когато човек дава, той е полезен и значим и това го издига и в собствените му очи.
--- Quote ----Разединеността, несплотеността на българине.
--- End quote ---
--- Quote --- -Нихилъзмът, отчаянието, мисълтта "от мен нищо не зависи"
--- End quote ---
Това, че сънародниците ни са такива е следствие от чифутския постулат- "Разделяй и владей!" и теориите на Дарвин, Ницше и Кашел Мордохой. Пак опираме да вярата...Ако я имаше, щеше да се знае, че "Господ дава, но в кошара не вкарва"! За това да виним и хулим българският народ е много несправедливо и непочтенно... Той не е виновен! Такъв го направиха от Синедриона и прилежащите му масонски ложи!
Amenhotep:
Мангалите, сами към себе си, не са сплотени - делят се на семейства, родове, стада и т.н.
Когато обаче, въпросът засяга всички мангали и въпросът е повдигнат от българите, изведнъж мангалите забравят междуплеменните си различия и тръгват като един да си търсят правата.
За половин година работа в комбината Кремиковци, забелязах едно - когато се забавят заплатите на нормалните работници - българи - всеки псува тихичко. За 6 месеца направиха само 1 стачка.
Друг е въпроса с така наречените "терейци" - мингяни от Кърджали, трънско, силистренско и т.н., които се използват като груба работна ръка - най-често за чистене и копаене (тежка физическа работа) - ако заплатите на тези "терейци" закъснеят, дори с един ден, не можете да си представите какво става - събират се 200-300 човека пред централната сграда, палят кофи, налитат на бой на обикновенните работници, на охраната и на полицаите, на които е разпоредено да пазят реда! Дори викат и телевизии да снимат. И докато не им изплатят парите, не се кротват - нещо което българите не правят (или поне не много често).
Вижте също и хилядите случаи , когато някой отива да спре тока на циганите - може да се мразят помежду си в гетото, но засегнати ли са общите им интереси всички скачат заедно!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version