Обща категория > Чужбина

Венецуела - новини

(1/6) > >>

Skarlet:
Правителството на Венецуела е заинтересовано от развитието на ядрената енергетика.

Това е заявил президентът на страната Уго Чавес по време на международна конференция, провеждаща се в Хавана.

„Новости" коментира, че за подобно намерение неведнъж са заявявали и президентите на Аржентина и Бразилия.

Венецуелското правителство смята, че Иран има напълно законово право да развива ядрените технологии за мирни цели и го подкрепя, е подчертал Чавес.

Коментирайки демократизирането на структурите на ООН той е предложил щаб-квартирата на международната организация да бъде преместена от Ню Йорк "в Сирия, Бразилия или в някоя друга столица от развиващия се свят, например в Хавана или Каракас".

"Щаб-квартирата на ООН не може да остава в най-големия град на империята, която се характеризира с безотговорност на своята външна политика", коментира венецуелският президент.

news.bg
--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_


Става весело, не мислите ли? ;D ;D ;D

Родолюбецъ:
Интересно, интересно... на американците май започна яко да им пари под опашката!

Sky:
В 3 часът след полунощ, неделя вечерта часовниците във Венецуела бяха върнати с 30 минути назад по заповед на диктатора Учо Чавес, предаде Би Би Си Уърлд.
Тъй като часът във Венецуела ставал един и същ с омразната САЩ, президентът издал нареждане неговата държава да бъде въведена в собствен часови пояс!

Пред медиите Уго Чавес обяви решението си като помощ за децата да не стават по тъмно за училище, но за всеки е ясно, че това безумие се върши от диктатора, заради навлизането в една часова зона с кръвния враг САЩ.

Часовото време във Венецуела стана 4 часът и половина по Гринуч. Такова време не съществува никъде по света, уточнява Би Би Си.

Metoman_88:
Евала на Чавес  :-P  Винаги прави контра на СЕЩ  :-P Сигорен съм,че ако можеше щеше да заличи СЕЩ от картата  :-P

Skarlet:
И мен ме кефи Чавес. Вярно, клоун е и не особено интелигентен, но пък е като трън в задника на Буш, не го оставя да спи спокойно. Няма да забравя, как на някаква международна среща, в която Чавес трябваше да се изказва след Буш, той излезе на трибуната, подуши въздуха и каза: Мирише ми на сяра, дяволът (явно визирайки Буш) е бил тук.
А това с времето, не е негова измислица, има и други държави със собствено време, Тибет например, след едно скарване с Индия сменя времето, за да не е в един час с враговете, и сега е с разлика от 15 минути, от времето в Индия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия