Обща категория > Чужбина

Как бежанската криза ще се превърне в Балканска криза

(1/2) > >>

HighVoltage:
Както знаете в германския град Кемниц продължават ожесточените протести срещу расистките престъпления на мигранти. Самите протести бяха предизвикани от поредното убийство при което беше заклан млад германец, който се е притекъл на помощ на млада жена, тормозена от иракчанин и сириец.

Моля обърнете внимание на това как западната преса обяснява подобни протести:

Germany's cabinet has approved a new asylum law aimed at reducing the number of migrants arriving from the Balkans.
https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-34392080

Подобни внушения, че бежанците са дошли от Балканите, дори и като виждане, че това е първата европейска територия на която са стъпили е много опасно за нас. А честно казано за незаинтересования западен читател това направо си звучи все едно, че тези маймуни са родени на Балканите.
Нашите политици трябва винаги с повод и без повод да подчертава, че ние нямаме вина за така възникналата бежанска вълна, както и това, че никога не сме ги канили и че няма никакъв начин ние да приемаме на наш територия тези бежанци.

HighVoltage:
Нов протест заради убийството на млад мъж в Кемниц (Видео)
Днес на 01.09.2018 отново протести в Кемниц
------------------------------

!!! Иракчанинът, заподозрян за убийството в Кемниц , което предизвика протестите в Германия първо е поискал убежище в България, съобщава в-к "Ди Велт"!!!
Това е много лоша новина и 'отново камъни в нашата градина' на нея трябва да се отговори с припва, че Меркел си ги канеше и ние не сме длъжни да даваме убежище на когото и да е.
Сега е ясно, че всички, които превозваха бежанци нелегално са герои.

HighVoltage:
Германските органи на реда задържаха най-малко 300 души по време на вчерашните протести в град Кемниц, предаде ТАСС, цитирайки сайта на местната полиция.


Полицията съобщи и нови данни за броя на участниците в двата протеста /протеста и контрапротеста/ в града, които се оценяват на около 9500. По-рано беше съобщено за общ брой от около 8000 участници.-------------------------

И в "демократична" Германия полицията е срещу народа като не само не му помага, но му пречи всячески да се защити !


генерал Жеков:
В тези снимки ясно може да се види,че протестиращите не са скинари,нито някакви престъпници или пияници,каквито бяха представени от "независимите" медии.Това тихо съгласие с разрушителния нрав на "бежанците" ще се окаже пагубно за цялата сегашна политическа система.Много ще е интепесно да чуем мненията по въпроса на т.нар "правозащитници" и техните организации.

HighVoltage:
То се чу мнението на 'правозащитниците' в Германия и Франция, определят протестиращите като фашисти и тази е една от причинете протеста да не е още по-голям. Сигурна съм, че протестите се подкрепят от милиони, но не смеят да се присъединят. В действителност на германците яко им набиват чувство за вина от ВСВ, това си им е бутона, с които ги държат на каишка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия