Българска култура и духовност > Православие

"Религията пречи на секса, атеистите са най-добре"

(1/3) > >>

BulgarianBlood:
Ето тази статия ме ядоса искрено. Не съм религиозен, но държа на Православието като съществено важно при образуването на народа ни и най-вече при запазването ни от асимилация през турското робство.

Ето и самата помия от известен български сайт:

http://www.tialoto.bg/a/4-sekslaif/14705-religiiata-prechi-na-seksa.html

Религията пречи на секса
Атеистите са най-добре


--- Quote ---Изследване на американския психолог Даръл Рей установи, че атеистите се радват на по-добър сексуален живот, защото за разлика от вярващите, те са освободени от чувството за вина при извършване на любовния акт.

Авторът на проучването, който израснал в силно религиозно католическо семейство в гр.Топика, щата Канзас, значително подобрил сексуалните си постижения, след като се отрекъл от църквата през 70-те години на миналия век.

Даръл Рей полюбопитствал дали загърбването на религията действа по същия начин и на останалите негови съграждани и провел мащабно онлайн
проучване сред 14 500 души.

Половината от анкетираните констатирали значително подобрение в сексуалните си отношения след напускането на църквата, 29, 6 на сто не открили промяна, а 2,2 на сто
установили влошаване на постиженията си в интимния живот.

Тези, които изповядвали най-консервативните вероизповедания, почувствали най-драстични подобрения в половия си живот, след като станали атеисти. Даръл Рей свързал лошия секс с чувството
за вина, което изпитвали вярващите при половото общуване.

Най-голямо било то при мормоните - 8,19 по десетобалната система, следвани от Свидетелите на Йехова и баптистите. При католиците чувството за вина било оценено на 6,34 точки, а на протестантите - 5,88. С най-ниски оценки се оказали атеистите - 4,71.
--- End quote ---

Статията е абсолютна бозица и единствената причина да бъде силно разпространена е, защото удря по Християнството.

Преспанец:
Християнството не забранява половия акт, а го поставя в определени разумни граници - в брака.

Атеизмът пречи на Спасението - Християните сме най-добре.  :-)

varnab:
Атеизъмът върви заедно с комунизъмът ,а от там до педерастията е една ръка разтояние :-D

Щурмовак:
Ако си такъв бастун че по време на секс да си мислиш за религия, и това да станеш атеист няма да ти помогне  :-D

Николай:
Много добре,само че какъв смисълът от този "по-добър сексуален живот" като от него не излиза нищо.Виждаме  атеистите по колко деца имат 1-2 максимум,ако имат.При тях няма"ние" при тях е само "АЗ".А едно религиозно(независимо от коя религия)  и патриахално семейство има поне 3-4 и на горе.
Незнам само,защо се обръща внимание на американски учен,който надали знае за какво говори,а и да знае,то си е ясно,че самото изследване е платено,за да направи от хората роботи без души.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version