Българска култура и духовност > Наука и образование

88% от учениците пият алкохол, а 2/3 пушат

(1/15) > >>

BORISS_IYI:
Пияни ученици от езиковата гимназия в Сливен се разхождаха тази сутрин по главната улица на града, четирима са в болница след алкохолно натравяне от употреба на значително количество алкохол.

Учениците, които са в осми клас, празнували рожден ден на своя съученичка, близо до училището. От сутринта започнали да пият водка, бира и текила. След това тръгнали по главната улица, някои „мъртво” пияни, подпирани от свои съученици. След като едно от момичетата припаднало, случайни минувачи повикали екип на „Спешна помощ”, който прибрал момичето. На помощ на лекарите се притекли и служители на полицията.

С полицейска кола в болницата са закарани още три деца- едно момиче и две момчета. „Четиримата са пили много, включени са на системи и ще бъдат приети в детското отделение за наблюдение”, каза пред Дарик дежурният лекар в спешното отделение на сливенската болница, доктор Даниела Паунова”. Според нея може би всеки от тях е изпил около 300-400 грама, децата не са закусвали и това е утежнило положението им.

Доктор Паунова допълни, че често се случва лекарите да оказват първа помощ на пияни ученици, но досега четирима наведнъж не са приемали.

"Учениците са в състояние на алкохолно опиянение и ще останат под наблюдение поне 48 часа", каза за Дарик доктор Люба Бъчварова-завеждащ детското отделение на сливенската болница.

https://dariknews.bg/regioni/sliven/chetirima-uchenici-v-bolnica-sled-alkoholno-natravqne-117913

Sol Invictus:
Това е нищо. В девети клас една съученичка повръща в час по химия :-P

BORISS_IYI:
 А въпросната девойка, от статията, я познавам, гадже на мой приятел е...

SSK:

--- Quote from: Борис |Y| on 09 Feb 2007, 18:22:30 --- А въпросната девойка, от статията, я познавам, гадже на мой приятел е...

--- End quote ---

Много ниско пада приятеля ти Борисе.

Като не може да пие да не се прави че може да пие девойката.

Бай Иван:
По скоро изобщо да не пие. По-гадно нещо от пияна жена няма. Още повече става дума за непълнолетно момиче. За мене е редно на родители допуснали това да се налагат глоби.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version