Обща категория > Конспирация

Стратегията на III световна война

(1/109) > >>

april_z:
 англичаните и сащ имат следния проблем. финансово и двете държави са фалирали. но за да не го обявят официално се мъчат да фалират останалия свят барабар с европейския съюз, заради това и великобритания иска да бяга от ЕС.

 новата парола е че трябва да се води войни срещу Resource-Nationalism държави.

 демек трябва на арабите да им зсе вземат находищата на газ и нефт да се лишат тези държави от чужди и западни инвестиции (зарадитова бяха и изтрепани всички чужденци на газовото находище в алжир.)

 след като нямат тези държави приходи от тези находища се обявява скрита война срещу тези държави, наречена арабска пролет. целта е на сащ да фалират тези държави както го направиха в афганистан, ирак, сирия, либия и сега се готвят да то сторят в алжир.


Редактирано от модератор: Премахване на невалиден линк.

april_z:
 да продължаваме. щото ситуацията сложна

 войната при арабите е сътворена от англия и сащ с цел да се разпадне ЕС. това не е в интерес нито на израел нито на русия. в интерес на англия е да има война и на балканите ето един мотив за разпалване на етнически размирици тук и по подобие на 1 световна война да тръгне от тук.
 (зарадитова смешния атентат срещу доган)

 от друга страна франция иска да си върте колониите в африка, заради това войната в мали и алжир.( но не върви на добре и този план)

 това обаче не устройва англия. освен това разпаденето на арабите и иран е в интерес на англия. но трябва да стане бърже. а израел иска това да стане бавно. при бавен разпад на арабите на израел им е мирно на главите, тогава обаче арабите ще имат проблеми с парите и ще си дръпнат инвестициите от лондон. това вече е недопостимо.

 така че сега виждаме разпад на нато, разпад на ес. ако спечели англия.
 досега беше сащ към израел. сега обаче отива май към великобритания. и това обърква кашата още повече.

 и заради това от источна европа всички пак бягат към русия. украйна се присъедини към тях. дянков и той се моли там да иди вече. щото играта стана напечена.
 значи русия украйна българия и израел сега са в един отбор.

 а англия е против франция а германците се чудят към русия ли да идат или към франция.
 сащ не искат да се занимават с никого повече.

 пълна каша. и при такива обстоятелства ще има ли някой да инвестира някъде. аз невярвам.

и ако мислите че аз съм единствената откачалка дет мисли за 3тата световна ето още един.

 Jean-Claude Juncker

http://www.theintelligence.de/index.php/politik/international-int/5116-euro-gruppen-chef-juncker-warnt-vor-einem-dritten-weltkrieg.html

april_z:
the New World Disorder

това е стратегията на 3 световна война. стратегията е че демокрацията е много скъпо удоволствие. и най спретнантата форма е диктатура. ето защо в цялата северна африка се олесняват въвеждането на диткатури. по евтини са за поддръжка и колкото по диви толкоз по енергииноефективни.

новата идеология е да живеем като обикновенния беден иранец. или афганистанец. сащ се отдърпват като световен регулатор. и оставят кашата зад себе си да става квото ще.

и какво ще стане? имигранти от цяла африка ще залее европа.

икономиката се връща от глобална пак към местна и регионална. демек връзките ни с турция гърция русия ще са по важни от тез с далечни държави.

ес се разпада както и нато. няма кинти за да се финансира европейския ред.

april_z:
глобалната картина се развива. проблема на сащ в близкия изток е, че държавите се оттърсват от заговорите и размириците посяни от сащ и израел в тях. стават независими от сащ. и това удивява сащ.
турция също удивява.
израел също.
но иран египет и другите които търсят връзка с иран се еманципират и им ръсте самочуствието с всеки изминал ден. виж асад в сирия. сащ губи възможноста си да сее хаос. това е истинския проблем. това е свързано и с възможноста на иран да произвежда атомни бомби но не иска да ги произвежда за да не бъде злепоставена че нарушава международни договори за неразпространяването на атомни бомби.

ей ес не иска да танцува по свирката на сащ и да обяви хисбола за терористи. демек сащ губи и силата си в ес. това е катастофално за имиджа на сащ по света щото почнат ли все повече държави да смеят да покажат кви изроди са политиците и техните политики на сащ са тогава е свършено със световната доминация на сащ.

корейците не са така интелегентни като иранците. те се фукат че имат атомни бомби и ги гърмят. това е някаква игра вероятно да предизвикат отговора на сащ. иранците не ги гърмят само казват че във всеки един момент могат да направят своите бомби. това е оръжието за независимоста на иран.

Петкан:
Драги колега april_z ,концепцията за за Третата световна война е интересна,но имам един въпрос,който ако бъде разгледан,би могъл да разшири обема на размишленията по тази стратегия и се отнася до това,какво е възможното отражение на една такава война върху видовете,които са на изчезване?
Например за намаляващия български народ в мирни условия.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version