Обща категория > Конспирация

Стратегията на III световна война

<< < (3/109) > >>

april_z:
кво стаа сега? гърците са пак фалирали икономиката им се свила и пак имат 310мрд евро държавен борч. както 2010 год. всички помощи нищо не помогнаха. безработица и прочие. целия ес е в задънена улица.
в конфликта в сирия и там се осраха. щото самото сирииско население видя че ако терористите спечелят войната в сирия няма да настъпе мир ами терористите ще почнат да се трепят един други за територии и за техните шефове които седят в катар едните а шефовете на другите са в саудитска арабия а на третите са кой знае къде. и заради това сирииците се обедениха че асад е най добре да въведе ред и сега ще издадат всичики терористи къде се крият и с тях е свършено.

ако запада спре подкрепата за терористите с войната е свършено. няма война. и тогава кво праиме?

това е въпроса. щото сегашния западняк гледа съде колко ще му е пенсията за в бъдеще. тез дет ходят на гурбет и те съде смятат каква пенсия ще получат.това е духът на нашето време.

никой неще войни да се бори за революции ами банковата си сметка гледа. и с такова боклучево и егоистично население революция нестаа.

така че хитлер ще остане прав. това ще са изводите след края на тези фабрицирани войни за ес и за сащ.  не стаа водене на война от компютара с дрони с платени терористи нестаа. твърде скъпо и неуспешно начинание. а че война трябва да се води и е жизнено необходимо за запада е очевидно поради икономическите провали.

за устойчево развитие на държавите както при солаков говорят първа предпоставка е водене на война. хитлер кат нападна русия целта не му беше германския народ да мързелува и да живее на пенсия ами да завземе руските земи и да ги обработва . а сега кво праят? дават пари на гърци да развиват икономика ама те съде плюскат и неискат да си връщат борчовете. и така че нестаа на работа , тряя немеца да си завладее земите и да бачка щото останалата цивилизационна сган неще да бачка. това е проблема. и без да им се отнемат земите чрез война няма как немеца да накара мързеливата сган да работи.

и поради тази причина и ес е обречен на фалит. пенсионерския начин на мислене фалира ес. и това е фаталната грешка за водачите на запада. без война ти неможеш да прекараш своите граждани да бачкат . войната е основното оръжие на властта да принуди своето мързеливо и протестиращо население да бачка. тази протестираща сган не се ли леши от пенсии и придобивки няма да бачка и да мре за родината си както всички националисти искат.
така че са нужни нови концентрационни лагери вместо протестираща работническа класа и фабрики до дупка.
това е положението. хитлер се оказа прав. държава без национализъм нестаа.

идеята трябва да бъде не пенсия. ами след като се жертваш за своята държава следващите поколения да могат в тази по голяма държава те да ползват природните ресурси за да оживеят. това е идеята на държавата завоевания до дупка. а не пенсии.

april_z:
тая вечер при енчев беше един еврейн дет защитаваше България повече от израел. това е необичайно.
по принцип еврейте не се интересуват да възхвалят чужди нации. това само значи че самите еврей виждат че с израел е свършено и правят политика да се изселят извън израел. голямото бягство от израел зяапочва. аз така го виждам.

проблема на израел е че неуспяха да изфабрикуват новия хитлер. това е огромен проблем. нападнах комай целия арабски свят и неуспяха да намерят новия хитлер. нападнаха сирия с асад и пак съде ливанския насрала се осмели да тръгне на бой с врагът. нито иран нито египет не се нае да поеме битката с израел и сащ и ес.

а тези 3 блока се нуждаят от съпротивата на новия хитлер. той трябва да е от иран. само така сметката им ще се оправдае. колко престъпления извърши запада спрямо арабите. кла ги сърцата им яде на скара ги пече , жените им изнасили и след това ги закла. направо нищо не остави да опита да предизвика появата на новия исламски хитлер който да поведе бой в името на справедливоста срещу големия сатан сащ и европа и израел.

ама не , немаго хитлера. и с газ ги мори и кво ли не направи запада. ама не исламците неможаха да намерят новия хитлер. в европа западната висока каста дори наяве показа на ислямския свят как имигрантите се надигат и режат главите на омразните западняци. ама не от ислямския свят съде най дребната групичка таз на хисбола си дигна задника да се бори за достойнството на исламския свят.
много интересно ще бъде дали пък новия хитлер няма да излезе от сирия като сирия се освободи от терористите и заедно с иран да поемат новия поход срещу западната каста.
търси се с голяма сила новия хитлер.

той трябва естиственно да е анти еврейн да е анти богатите шейхове да е анти америкаризма( секс анд карс анд рок анд рол)  :mad: това се търси. да поведе ислямския свят срещу запада.

той трябва да е баш ислямист. да е против гейовете да е против феминистките да е радикален да е баш мъжага. да е боец. това се търси защото иначе западната депресия ще унищожи запада.  :mad:

и това ако е наясно на ислямския свят. демек че колкото повече ислямския свят чака и не излъчи такъв като хитлер толкова по бържи запада ще умре  без и един куршум. запада ще се самоубие.

 :mad: това пък е стратегията на ислямския свят и на перси и на араби.  :mad:

april_z:
сащ имат намерение да въведат забрана за полети над сирия. no fly zone. това досега е водело винаги до война. либиия югославия прочие.

тук се чу че в южна България има учение на израел с самолети дет летят много ниско из селата.
това значи пробват да избегнат радара да бъдат хванати от руските с 300 ракети. допълнително се планира ново обучение в йордания.

http://www.almanar.com.lb/english/adetails.php?eid=95109&cid=23&fromval=1 

april_z:
първия се самоубил се западняк изглежда е турския ердоган.  :mad:

саудите му дърпат въжето на бесилката дет са му я сложили. саудитските пари дет ги наляха саудите в турската икономика изтичат обратно. вахабизма дет пропагандираха саудите в турция с построяването на мошета и техните учители на исляма като главна цел на съществуването не кореспондира с виждането на населението в големите градове където е по важно виждането на футболните отбори отколкото на имама.  :mad:

така че в турция виждаме битката между футбола и мошето. и двете групи фанатици ама кой ще победи. ?  :mad:

в момента футболистите са на първа линия. кога ще дойдат исламските фанатици? най вероятно когато полицията започне масови убииства из турските градове. играта е сложна.

запада дет хвалеше турция като пример за останалия арабски и исламски свят е на път да се осери. в сирия запада се осра. не асад е този който стреля по своите протестиращи а турския ердоган приятеля на сащ и доскоро на израел убива протестиращата сган.

това е в плюс на русия. без турция запада неможе да нападне нито иран нито русия. така че путин тържествува . саудите дръпнаха шалтера и на катар и на турция. ердоган вече е господин никой, няма никакъв авторитет в ислямския свят.  :mad:

битката в алкусеир се оказа новия сталинград за запада. турция е пред гражданска война. без обединител на нацията. ердоган е разцепника на турците подпомогнат от вахабитите от саудитска арабия. в следващите дни турската икономика е пред срив.  :mad:

това за България не е добре щото турските инвестиции в България ще се върнат обратно в турция. така че грижата на бб и герб за техния приятел ердоган са основателни. щото от криза в турция и България ще пострада. некви инвестициии от китай или русия са порнографски виждания. китай неможе да спечели нищо от България. и руснаците също.
а битката с турция руснаци и китайци я спечелха благодарение на разцепническата игра в коалицията на запада срещу иран.

да България е следващия се осрал от западната политика спрямо сирия и иран. сега руснаците могат много лесно да не изнудват с техните енергиини доставки на газ петрол и уран. ние сме в шахмат.  :mad:

april_z:
кво стаа сега? както писах , а аз пиша много  :mad: някой неща обаче познавам . писах че след новия сталинград в сирия запада отива на кино. и първата слуга на запада ердоган наистина е първата жертва.
играта беше следната , ако османския ердоган победи сирия и се съюзи с израел чрез победена сирия , наградата щеше да бъде влизане на израел сирия и турция в ЕС. това беше целта и наградата. след което може би и мароко и тунезия и либия да влезят.  :mad:

кой знае. но ердо се осра.  :mad: сега кви са алтернативите? сащ искат да махнат ердоган и да го заместят с неква по яростна откачалка.  :mad:

ердо нестаа. но ако протестиращите надделеят и сащ не успеят да обърнат турция кво праим? тогава тактиката ще бъде каква?

щото сега след като падне турция и тоя план горе с ес се провали. тогава. кво стаа? тогава ес се разпада. протести не само в турция ами гърция италия швеция и навсякъде и граждански войни на корем в ес. всеки срещу всеки. и британците ще избягат и всички останали. така че запада отива икономически и политически в национализъм и в депресия. това е бъдещето само защото ердоган не успя да бутни асад. не го е срам  :mad:

така че и заради това България отива обратно към руснаците. а турция се разпада. и ес се разпада. това е? някой да има нещо против ? :mad:

този план за преференциране на муселманите беше зароден още в войната в югославия. тя беше разцепена с цел да се даде самочуствие на мюселманите да воюват за справедливоста. а исламистите са винаги справедливите само щото корана го пишие. така че новите хитлеристи , демек бойците за справедливите бяха намерени от запада и подготвени още в югославския конфликт. борбата за справедливоста. най верната тема и на енчев по скат. борбата за въвеждането на адвокатите при неофашистите :mad:

така че тоя провал на запада нема така да мине без нищо. ако тряя нато ще бомбардира ердоган и ще им вкара на турците и джихадистите за да насочи турция в борба срещу асад и в бъдеща война с иран и русия. нема лабаво там. целна е ясна , вкарване ако ще и насила израел сирия и турция в ес.

германия иска преди ва влезе турция в ес да се докаже в една война с иран че е достойна за тая стъпка. без война в ес не се влиза :mad: запада иска да гледа кръв и лишения от страна на турция. как влезе югославия в ес? първо им натрапиха мутрите на сърбите чак след това ги пуснаха в ес. същото ще важи и за турците . без най верната армия на запада , а това са джихадистите запада е без оръжие. така че джихадистите са спасителите на западния капитализъм. не пенсионерите не миротворците не пацифистите.

без джихад няма капитализъм. :mad:  зарадитова джихадистите са любимците на западните неоконсервативи. щото те са поддържници на новия колониализъм. те са неговата воюваща армия. всичко друго ряпа да яде. а колониализъм без кръв де го има.


идеята е следната. джихадистите колят и тероризират. а капиталистите след тях правят гешефтите за петрол гас и всичко останало. ама без терор търговия нестаа. това е , най сетне го олучих :mad:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия