Обща категория > Конспирация

Стратегията на III световна война

<< < (2/109) > >>

april_z:
събитията почват да се оформят.

сащ вече конкретно имат план за нападение срещу сирия. издават се последните заповеди за предстояшето нападение. израел засега стои настрани.

http://www.berliner-umschau.de/news.php?id=2887&title=Kriegspl%E4ne+der+US-Armee+gegen+Syrien+offenbar+bereits+ausgearbeitet&storyid=1001361174907

атаката ще пъде предшествена подобна на събитията през 2001 на 11 септември. или някой аец ще бъде гръмнат или нещо подобно.  :mad:

или ще бъде прекъсното захранването с ток.
или ще бъде замърсена водата с отрова. или нещо подобно. това казва председателя на немската организация на полицията към синдикатите Rainer Wendt.  :mad:

http://www.heise.de/tp/blogs/6/153770/

http://www.noz.de/deutschland-und-welt/politik/69650335/polizeigewerkschaft-fordert-2000-cyber-copsББ ПРАВИ РАЗГОВОР С ПУТИН!!
http://bulgarian.ruvr.ru/2013_02_19/Vladimir-Putin-i-Bojko-Borisov/

ДНЕС СА РАЗГОВАРЯЛИ СИТУАЦИЯТА Е СЕРИОЗНА.

хисбола взима страна на асад и се бие срещу бунтовниците. тъй като бунтовниците нямат вече и довелието на сащ , сащ ще се включва и тя във войната.

http://german.ruvr.ru/2013_02_18/Hisbollah-greift-Syrien-an/

сащ искат да спрат гърция да им бъде купена газовия им концерн от газпром.

http://german.ruvr.ru/2013_02_18/USA-will-den-Kauf-von-griechischen-Gas-Unternehmen-von-Gazprom-verhindern/

искат импеечмент на обама

http://bigstory.ap.org/article/court-obama-appointments-are-unconstitutional

http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2013/02/its-official-obama-impeachment-starts-here-2445528.html

а пък руснаците пишат за гражданска война в сащ
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?client=opera&depth=1&hl=bg&ie=UTF8&oe=UTF8&rurl=translate.google.bg&u=http://telegrafist.org/2013/02/19/41273/&usg=ALkJrhj1A5QwYm4Y5OckmEoihiexh4an1g

april_z:
докъде стигнахме?  :mad:

северна кореа продължава да гърми атомни бомби. с каква цел? сащ с ембаргото искат да направят в сев. кореа гражданска война. техния специалитет сега корейска пролет.  :mad:

така да се махне режима в сев кореа. но това са го разбрали сев кореанците и казват с гърменето на атомни бомби че искат да предизвикат южна кореа и китай и япония първи да изгубят нервите.
и да бъдат нападнати от някоя близка до сащ държава. най вече япония.

същата е и ситуацията в сирия. ако продължи конфликта дълго време тогава може на асад да му писне и да изстреля срещу турция и израел една купчина ракети с хемическа газ. сега играта е на кого ще му изпушат нервите първо. ако асад е пред провал и бандитите победят тогава асад няма кво да губи и трябва да гръмне израел и турция. но ако асад спечели войната тогава може да се разпадне и турция и израел в граждански войни.
в турция ще се дигнат курдите а в израел ще се дигнат бедните. които са масово явление там.

това е ситуацията.
 :mad:

щото целта на сащ е бедните да преобърнат държавите. исламистите в сирия , юдейте в израел и бедните и курдите в турция.

http://www.debka.com/article/22811/Joint-US-Israel-Turkish-Jordanian-HQ-to-operate-in-Syria-in-chemical-war-

и ето дебка ме потвърждава. :mad:

april_z:
така шоуто продължава.  :mad:

http://www.timesofisrael.com/arab-league-gives-go-ahead-to-arm-syria-rebels/

арабите искат да въоръжават бандитите в сирия. сащ се дърпат щото ако им дадат готини оръжия тея откачалки немогат да ги спрат после и ще създадат новите талибан в сирия. целта е е да се нападне и йордания след сирия.
и сега палестинците искат да обявят нова интифада.

http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2013/02/hamas-figure-salah-bardawil-interview.html

и сега вече израел е в клещите на исламските откачалки. в сирия се трепят но вече искат да изнудват сащ да им дадат годно оръжие иначе стачкуват ребелите  :mad:

щото сащ са на път да се осерят и в египет. тамшните муселмански братя се оказаха неспособни да управляват държавата. и туй беше и от тамшната пролетна революция.  :mad:

и сега ако въоръжат бандитите в сирия  и те бутнат асад ама се осерят при управлението на сирия както се осраха и муселманите в египет от цялото им начинание нема смисъл. щото тогава
съде израел ще духа супата. щото ще има бая врагове около себе си. и то пълни откачалки.

april_z:
в солаковото шоу както бъдещ държавник така и солаков неще да ме изслушва ами си знае неговата и ме изключва така да си продължа мисълта дет на солаковите нфсбисти истината не им отива.
за папата. в латинска америка католицизма изгуби позициите си и ги отстъпи на новите революционери като чавес и тем подобни. това не е в интерес на сащ и на църквата. и заради това този избор. няма нищо общо с бедния папа. лъжа и измама.

по интересно е ситуацията в сирия. щото там британци и французи ивестират кинти в обучаването и въоръжаването на ислямските откачалки. тези откачалки са събрани и от англия и от франция. отиват доброволно да се бият против светската държава на асад. така но за съжаление на дипломатическите отрепки от франция и британия. кат са разбрали тези джихадисти че сирииския народ ги мрази и ги гони та хванали пътя една голяма част от тея отрепки да се бият в мали срещу империалистите от франция. и като им мине мерака и от тази война там най вероятно тези джихадисти ще се върнат в франция и англия и ще спретнат една гряжданска война в франция и англия. това е и целта на запада за да се спре имиграцията на бедняците от цял свят.

за корея две думи . запада изглежда има целта в една война между северна и южна кореа с цел да се отърве от южна кореа като икономически конкурент на световния пазар.

april_z:
защо се разрушава сирия и се проведоха арабските пролети в египет и либия и тунезия?

в сирия се разрушават фабриките от турците. като немогат да ги победят икономически сирииските фабрики турците ги рушат с бомби. това е позитивно за турската икономика защото в бъдеще сирииците ще купуват тези стоки в турция срещу например петрол от сирия.

в египет голяма част от петролните продукти отиват за запада като те носят пари с които египет си купува жито на световния пазар. демек пак местния петрол отива за запада. това е важно защото за запада е важно експортите на петрол от петролопроизвеждащите страни да нарастват а не да намаляват. защото всички страни които произваждат петрол имат навика да го продават на местния пазар па евтино от колкото на световния пазар това води до по високи цени на световния пазар. и е зле за западните икономики. така е в египет.

в другите арабски държави постоянно нараства населението и заедно с него нараства и местното потребление на петрол и така остава по малко петрол за експорт. това е в ощърб на западните икономики и зарадитова тази практтика трябва да се спре. за да работят западните фабрики а не да се строят нови в петролопроизвеждащите държави. в либия там се унищожи местната икономика. с цел петрола да тече на запад. демократизацията на населението в арабския свят има за цел да ги направи консуматори на западните продукти. тези продукти са скъпи а петрола за западния свят трябва да е евтин за да могат западните държави да си позволяват и за в бъдеще да имат социална политика и да издържат своите пенсионери и социални плащания.

тези които немогат да си осигурят евтин ресурс на петрол и полезни изкопаеми , немогат и да си позволят да издържат нито пенсионери нито социални плащания. в тази категория държави е и България.

заради това нашето бъдеще е мизерията. кадърните хора бягат от тука щото навън техния труд се оценява много по добре а тук остават некачественни работещи които не могат да приканят чужди инвеститори да инвестират тука защото при всяка чужда инвестиция инвеститора иска веднага да почне да произвежда и да печели. но при липсата на качествен и обучен персонал той първо трябва да хвърли маса пари в обучението и съхраняването на своите работещи. което тук нестава.

поради тази причина ние не сме годни за световния пазар. ти неможеш да накараш хората да учат нещо и да инвестират пари в своето обучение само с надеждата че някой инвеститор може да дойде тука. нестава. това е и причината защо и България ще върви само надолу.

и така и за напред заплатите ще падат приходите за държавата ще намаляват и пенсионерите ще ръстат. това ще води до битки за държавните пари и цялата държава ще трябва да се справя с по малко пари.

ако искаме да имаме фабрики трябва и ние да бомбардираме фабриките на нашите конкуренти в арабския свят и да им взимаме по този начин петрола. просто нямаме друг избор. ние сме една фалирала държава. партиине които трябва да изберем поради квото писах трябва да са терористически. да ходим да колим и да бесим по целия свят за да не фалират нашите фабрики за да осигурим плюскането на нашите пенсионери и социално слаби. друг изход няма. :mad:
 
така че който мисли че чрез избирането на справедливи партии ще прогресира страната много се лъже. на нас ни трябва мутренска партия която да се смърт по света за да може да си позволи мир в страната. това е политиката на западната каста от векове наред.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия