Българска култура и духовност > Наука и образование

ЗИП по турски и цигански език в българските училища

(1/4) > >>

Петър Петров:
Даниел Вълчев ще трябва да каже становището си до 14-ти май и ако то е положително ще започне отпечатване на учебници по турски и цигански език.

http://bg.altermedia.info/?p=7024

Просто обезумях като видях новината...невярвах, че до там може да се стигне - да ни задължават вече да учим турски и цигански език в българските училища. Това го няма никъде. Нестига че търпим този геноцид, а и на всичкото отгоре ще изучаваме техните пумии. И то по принуда на българин - разстрел за такива копелета. Какъв българин може да бъде този, който предлага и гласува такива закони - той е един от тях, той е наш враг!!!

Бог да ни е на помощ!

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
БНС/ГВАРДИЯ - БОРИ СЕ С НАС!!!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

hammerbg:
Бори се с нас, сякаш Вие водите борбата на българщината... народа води борба за българщината, ние (партиите) само помагаме ;)

BMPO:

--- Quote from: Николай Раянов on 28 Apr 2009, 18:21:54 ---Бори се с нас, сякаш Вие водите борбата на българщината... народа води борба за българщината, ние (партиите) само помагаме ;)

--- End quote ---

На първо време дебелите ви дупетати да протестират и като се стигне до гласуване да гласуват както трябва, ама аз знам какво ще стане - те няма да са в залата! Не мога да наричам партийката ви националистическа.

Време е да събираме подписи за официална подписка.

ЦИГАНСКИ ЕЗИК НЕ СЪЩЕСТВУВА!

Deadly Conviction:
Смърт за малцинствата!
Станаха много нагли, и е време да бъдат изселени от българската земя, едно етническо прочистване никак няма да е зле!

Петър Петров:
нагли станаха, защото ние им позволихме (по-точно онези боклуци в парламента с тяхната безотговорна и антибългарска политика, която водят от 89-та, а да не кажа и от 44-та чак)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version