Българска култура и духовност > Наука и образование

ЗИП по турски и цигански език в българските училища

<< < (3/4) > >>

bulgarian085:

--- Quote from: BMPO on 30 Apr 2009, 10:54:15 ---Много родители ще предпочетат английски вместо Български. Има всякакви побърканяци.

--- End quote ---
и после децата отиват да мият кенефите на запад  :welcome: :welcome: :welcome:

BMPO:
Поне 25-30% от родителите ще решат английски. Ще си кажат: "Ами те нашите деца си знаят Български, по-добре да изучават английски език - той е много важен в наши дни (без висше по неврохирургия и английски език няма да могат да мият кенефите в Германия, ще имат шанс само за Албания.)". Ще се възпитават простаци - тнотално неграмотни и незнаещи собствения си език. Те ще се възпремат като американци и европейци - но не и като Българи. Още повече, че това ще реши проблема на смесените бракове и мелезите няма да емигрират, понеже тука няма да се ползва Български език.
Това е първата стъпка към отпадането на официалния Български език и превръщането ни в мултикултурно общество. Бъдещият официален език ще бъде английският, а държавата - Еврейски Съюз.

Петър Петров:
в крайна сметка самата престъпна инициатива на Вълчев да се изучава цигански и турски език в нашите (българските) училища, независимо от това, че никой българин няма да предпочете антилогичното, е вече (с извинение) "надупване" че дори и разтваряне с ръцете срещу малцинствата. Айде стига с тоя толеранс! Ще ни струва скъпо....много скъпо!!!

Hatshepsut:
Даниел Вълчев вече е пътник (мандата му изтича). Много подъл ход от негова страна е да се опитва да налага тези промени точно преди изборите. Дали този законопроект ще мине, също е под въпрос. А дори и да го прокарат, следващия парламент може да го отмени преди началото на учебната година. Това зависи от броя на българите-патриоти, които ще бъдат избрани сега на изборите.

Ако се вдигне шум и се направи подписка, това може само да ускори отмяната на този кощунствен и антибългарски законопроект. Най-добре би било да протестират и синдикатите на учителите, но това не е много вероятно.

Радко:

--- Quote from: Илия Дончев on 28 Apr 2009, 13:15:39 ---Даниел Вълчев ще трябва да каже становището си до 14-ти май и ако то е положително ще започне отпечатване на учебници по турски и цигански език.

--- End quote ---
Сигурен ли си ?
На цигански език малко трудно ще почнат да пишат учебници,
а иначе то циганизацията и турцизацията на българските училища е започнала много отдавна. Като пример за това мога да ти дам с моето училище. Там пред дирекцията точно срещу Българското и европейското знаме има закачени 2- листа, на които пише- „Етнокултурни празници на българи, роми и турци.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version