Първо ще започна с това, че нямам болната амбиция, че аз съм измислил, или че аз съм имал теза, че бългАРИИте сме древен и ВЕЛИК АРИЙСКИ НАРОД, това е ДОКАЗАН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ !
Иначе "Браво", държавта ни се била казвала ТРАКИЯ
......, е подобна държава в НИКОЙ ИСТОРИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ НЕ е открита и НЕ е съществувала, но няма проблем, важното е РУСКАТА антибългарска ПРОПАГАНДНА теза да се налага ?!
Имало е един БЪЛГАРСКИ владетел - ЕСПОР, ти предполагам го знаеш с Гръцкото му име (а не с ИРАНСКОТО му име)- Аспарух, той не беше ли създал Дунавска БългАРИЯ, и не носеше ли името на държавата ни БълАРИЯ от Иран, а родът Thulo да не е тракийски род
, или по скоро е Арийски/Ирански, че нещо започнах "да се обърквам" вече?!
Значи държавата ни се казвала "Тракия", пък после някой ей така му скимнало, събудил се една сутрин и прекръстил държавата ни от Тракия на БългАРИЯ
, а защо на територията на древна Персийска империя има цяла област, ЦАРСТВО което се казвало - БАХАРА, ами стотици български градове, крепости, ами българският град БАЛХ където е роден Заратустра, основоположника на зороастризма, националната религия на Персия от времето на Ахеменидите и тези неща ли са моя теза, аз ли ги измислих, ами велика България........., спирам до тук защото е ми е обидно и най - вече е смешно да доказвам неща, които отдавна са доказани не само Исторически, по стотици древни писания, доказани с Артефакти и тн и тн, FELDMARSCHALL публикува тези тема:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28706.0 , аз наивно се заблудих че ще вземете(както и ти) да я прочетете, FELDMARSCHALL даже се е постарал да ви предаде информацията сдъвкано, под формата на филми, за да не ви затруднява с четене, но явно няма кой да изгледа и най - важното да осмисли тези филми за древната ни родина, род и предци ?!
Тракийското наследство е много апетитна хапка и докато ние в момента сме слаба държава зарди нищожества които управляват но пък вижте крадливите гърци със измислената история за тях е апетитна хапка и не се услушват а присвояват
Траките са българи които са назовавани с различни имена на различните езици
Те са били 2 рият по големина народ във света
Има ли са много племена в Европа и Азия , даже и ако не се лъжа и малки племена дори и в северна Африка
Тракия е землището което в момента се намира България макар и не на 100 процента през вековете част от Тракия остана част във гърция и турция
След това от Тракия сме си прекръстили държавата на България
СИЕГ извинявай ама все пак твойта арийска теза че ние сме Иранци не може да издържи дори и 1 секунда това малко ми прилича на другата теза че сме монголци хахаха всъщност нямаме нищо общо с иранците