Автор Тема: Президентски избори 2006  (Прочетена 11322 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SkarletTopic starter

• Hero Member
  • Публикации: 1,807
  • хуманистка
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Президентски избори 2006
« -: Септември 04, 2006, 11:05:27 »
На този етап кандидат-президентът, който може да стигне до балотаж с Георги Първанов е Волен Сидеров.

Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Запитан дали ВМРО ще излезе със самостоятелна кандидатура на президентските избори, Каракачанов обясни, че решението на движението ще стане ясно в края на седмицата.

По думите му противоречията в десницата са попречили партиите от дясното пространство да излязат с печеливша кандидатура.

Припомняме, че преди време Каракачанов заяви, че той няма да се кандидатира за президент.

news.bg

Неактивен Памир

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 41
  • Зодия: Aquarius Aquarius
Re: Президентски избори 2006
« Отговор #1 -: Септември 04, 2006, 14:33:19 »
Каракачанов два пъти едно нещо не казва. И само като си помисля, че всички, чиито имена са споменати горе, са с агентурно минало просто не ми се говори за тях. Хвани единия, та удари другия.
БЪЛГАРИЯ  НАД  ВСИЧКО!

Неактивен VMladenov

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 76
  • Православен
    • http://www.freewebs.com/vazov
« Отговор #2 -: Септември 04, 2006, 14:38:10 »
Изглежда, че Каракачанов се готви да подкрепи Волен Сидеров  ???

Неактивен Spravedliv

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #3 -: Септември 05, 2006, 01:53:41 »
Изглежда, че Каракачанов се готви да подкрепи Волен Сидеров  ???

ВСИЧКИ ще подкрепим Волен Сидеров !

(ти да не искаш да подкрепим Първанков и Доганков ?? Тях да си ги подкрепят на Памирката хлапетата).

Неактивен Памир

• Junior Member
  • *
« Отговор #4 -: Септември 05, 2006, 07:26:20 »
Ти откога стана всичики? Да нямаш някакъв проблем с личността? Нещо от рода на раздвоение, разтроение и пр. При теб май е много сериозно, щом си "всички". Но да знаеш, че няма как да гласуваш повече от един път. Въпреки, че можеш да се опиташ да доказваш пред СИК, че ти си повече от еден, едва ли ще го приемат. Ама пробвай, представи си, че номерът мине, а?
БЪЛГАРИЯ  НАД  ВСИЧКО!

Неактивен Spravedliv

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #5 -: Септември 06, 2006, 21:18:36 »
Ти откога стана всичики? Да нямаш някакъв проблем с личността? Нещо от рода на раздвоение, разтроение и пр. При теб май е много сериозно, щом си "всички". Но да знаеш, че няма как да гласуваш повече от един път. Въпреки, че можеш да се опиташ да доказваш пред СИК, че ти си повече от еден, едва ли ще го приемат. Ама пробвай, представи си, че номерът мине, а?

НИЕ СМЕ ВСИЧКИ !

ЕЛАТЕ ПРИ НАС !

АТАКА ПОЧВА ДА ПЕЧЕЛИ ОЩЕ ОТ ДНЕС !!

Неактивен Памир

• Junior Member
  • *
« Отговор #6 -: Септември 07, 2006, 00:09:17 »
Забелязах, че вече печели. Особено в дискусионното студио тази вечер. Ако това са най-нормалните хора в Атака, дори не искам да си представям какви са другите останали там. Луда работа.
БЪЛГАРИЯ  НАД  ВСИЧКО!

Неактивен axl_rose

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 28
  • I have a dream
  • Зодия: Capricorn Capricorn
« Отговор #7 -: Септември 11, 2006, 19:13:15 »
Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Петър Берон за президент и на Стела Банкова - за вицепрезидент, е подал заявление в Централната избирателна комисия за регистрация за участие в изборите.

Това съобщи, цитиран от БТА говорителят на ЦИК Бисер Троянов.

В 19.00 часа изтече крайният срок за регистрация в Централната збирателна комисия на организациите, партиите и инициативните комитети за участие в изборите.

Петър Берон е депутат от ПГ "Атака", а Банкова е независим депутат, но избрана от листата на националистите.
Припомняме, лидерът на "Атака" Волен Сидеров се кандидатира за президент от името на партията.
Мнозина смятат, че Петър Берон ще отнеме част от потенциалния електорат на "Атака", както и част от десния електорат, заради сходството на името си с това на Неделчо Беронов. 

http://news.ibox.bg/news/id_996605662
« Последна редакция: Април 15, 2018, 14:41:17 от Hatshepsut »
Днес зная, че на много
грешки,
които още като млад
направих;
сега гледам с една насмешка,
дори и някои от тях поправих.
...
Но винаги ще съжалявам,
за това, че време пропилях...

Неактивен Celine

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #8 -: Септември 11, 2006, 19:24:52 »
Не мога да го разбера тоя Берон.Не е лош човек,а и произходът му е така да се каже знатен.Какво прави с тия тъмночервени комуняги?
"Хуманността, която отрича Бога - води до безчовечие."
Достоевски

Неактивен axl_rose

• Junior Member
  • *
  • I have a dream
« Отговор #9 -: Септември 11, 2006, 19:48:50 »
Не мога да го разбера тоя Берон.Не е лош човек,а и произходът му е така да се каже знатен.Какво прави с тия тъмночервени комуняги?

Точно това се чудя и аз през последните години, наблюдавайки увлечението му по политиката.
Днес зная, че на много
грешки,
които още като млад
направих;
...
Но винаги ще съжалявам,

Неактивен gadget

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 151
  • Монархист, Националист, Консерватор
« Отговор #10 -: Септември 12, 2006, 11:47:22 »
Не му е чиста работата на агент бончо.Дано не се подлъжат много националисти да гласуват за тоя буболечкар..
“ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД...”

Неактивен axl_rose

• Junior Member
  • *
  • I have a dream
« Отговор #11 -: Септември 12, 2006, 13:39:55 »
Не му е чиста работата на агент бончо.Дано не се подлъжат много националисти да гласуват за тоя буболечкар..

Не мога да се съглася с теб. Петър Берон, освен всичко друго положително (отрицателни черти фрапиращи няма), е една невероятно харизматична фигура. Държавническата му, излъчваща благородство и респект осанка, привлича магнетично всеки попаднал в неговия периметър. Един виден ерудит, синтезирал западно-европейския научен тип подход и българската пословична решителност при рашаването на проблематика от политическа величина. Той е скромен, но винаги блестящ с перфектните си маниери и завидни вкусове. Смятам, че д-р Берон би оказал необходимото липсващо положително и обединително въздействие не само във вътрешно-политическия живот на страната, но би запълнил и лишеното от полагащия му се авторитет и признателност място на отдавна чакания български държавник в Европа.
Разбира се, бях изненадан преди години, когато той реши да се занимава с политика, но сега съм убеден, че го е направил именно за доброто на държавата.
Днес зная, че на много
грешки,
които още като млад
направих;
...
Но винаги ще съжалявам,

Неактивен Родозащитникъ

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 358
  • Български националъ - консерваторъ
    • Книги от Монархическо-консервативенъ съюзъ
« Отговор #12 -: Септември 12, 2006, 13:52:18 »
Не мога да се съглася с теб. Петър Берон, освен всичко друго положително (отрицателни черти фрапиращи няма), е една невероятно харизматична фигура. Държавническата му, излъчваща благородство и респект осанка, привлича магнетично всеки попаднал в неговия периметър. Един виден ерудит, синтезирал западно-европейския научен тип подход и българската пословична решителност при рашаването на проблематика от политическа величина. Той е скромен, но винаги блестящ с перфектните си маниери и завидни вкусове. Смятам, че д-р Берон би оказал необходимото липсващо положително и обединително въздействие не само във вътрешно-политическия живот на страната, но би запълнил и лишеното от полагащия му се авторитет и признателност място на отдавна чакания български държавник в Европа.
Приятел,извинявай отново,но как може да защитаваш Петър Берон? :o :o :o
Нека ти поясня-Петър Берон е бил агент на ДС.Само това би трябвало да те отврати от подобен човек.Тези неща за благороден и респектиращ вид ги остави.Нито е благороден,нито респектиращ.Най-обикновен комунист и интригант.Единственото,което притежава е доброто чувство за хумор,което обаче не те прави добър политик.Споменах ли,че е комунист?
И още нещо.Петър Берон няма никаква научна титла.Това "доктор" дето си го слага пред името е често срещано явление при комунистите.При тях имаше и "професори",които не бяха завършили трето отделение. ;)
От Шесто управление му дърпаха конците преди,продължават и сега.Щом харесваш такъв античовек,добре.Но да го възвисяваш като човек,който милее за България,това не мога да приема,а и честно казано е смешно.
Монархизъмъ, Консерватизъмъ, Антикомунизъмъ!

Неактивен axl_rose

• Junior Member
  • *
  • I have a dream
« Отговор #13 -: Септември 12, 2006, 14:20:54 »
Така го виждам аз. Уважавам го и като учен и като човек. А за докторската титла, не знам, мисля, че я има и е много уважаван специалист. Аз съм любител-ентомолог, чел съм много от неговите трудове и не бих оспорвал професионализма му.
А това, дето бил комунист, посочи ми един политик, дето да не е бил, освен Симеон, де? Преди беше така, ако си амбициозен и искаш да постигнеш нещо, трябваше да си комунист, иначе не може!
Днес зная, че на много
грешки,
които още като млад
направих;
...
Но винаги ще съжалявам,

Неактивен Родозащитникъ

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 358
  • Български националъ - консерваторъ
    • Книги от Монархическо-консервативенъ съюзъ
« Отговор #14 -: Септември 12, 2006, 14:34:54 »
Така го виждам аз. Уважавам го и като учен и като човек. А за докторската титла, не знам, мисля, че я има и е много уважаван специалист. Аз съм любител-ентомолог, чел съм много от неговите трудове и не бих оспорвал професионализма му.
А това, дето бил комунист, посочи ми един политик, дето да не е бил, освен Симеон, де? Преди беше така, ако си амбициозен и искаш да постигнеш нещо, трябваше да си комунист, иначе не може!
Ехеее,добро оправдание.За да постигнеш нещо трябва да бъдеш комунист,което най-общо означава безродник,сатрап,масов убиец и прост човек.Ами тия дето лежаха по затворите?А тези над 300 000 Българи избити от безродниците?Тях кучета ги яли,така ли?И сега ще си гласуваме за убийците на Българският народ и това е.Нека да им простим,а?

А за "докторската" титла на Берон,можеш да попиташ някой,който наистина я притежава.Аз лично съм разговарял с доцент,който е бил с него във Виетнам и Индонезия,ако не се лъжа.Та той се смя много на прозвището "доктор" на агент Бончо. ;)
Монархизъмъ, Консерватизъмъ, Антикомунизъмъ!

Tags:

Европейски избори 2019 и участието на българските националистически партии в тях

Започната от Петкан

Отговора: 1
    Прегледи: 1393
    Последна публикация Август 05, 2018, 22:56:46
    от Петкан
    Ще гласувате ли на изборите за национален парламент?

Започната от Симеон Велики

Отговора: 107
    Прегледи: 11492
    Последна публикация Юни 11, 2009, 07:47:59
    от Hatshepsut
    Местни избори 2007

Започната от Атила

Отговора: 285
    Прегледи: 29884
    Последна публикация Юли 23, 2008, 17:16:53
    от Исперих
    Нови избори на есен

Започната от Генерал Колев

Отговора: 3
    Прегледи: 799
    Последна публикация Юни 23, 2009, 01:27:27
    от hammerbg
    ГЕРБ изгуби изборите, България ликува!!!

Започната от penko

Отговора: 37
    Прегледи: 3882
    Последна публикация Октомври 26, 2010, 14:22:35
    от цар Калоян