България и българите > България

Президентски избори 2006

<< < (2/13) > >>

Spravedliv:

--- Цитат на: Памир в Септември 05, 2006, 07:26:20 ---Ти откога стана всичики? Да нямаш някакъв проблем с личността? Нещо от рода на раздвоение, разтроение и пр. При теб май е много сериозно, щом си "всички". Но да знаеш, че няма как да гласуваш повече от един път. Въпреки, че можеш да се опиташ да доказваш пред СИК, че ти си повече от еден, едва ли ще го приемат. Ама пробвай, представи си, че номерът мине, а?

--- Край на цитат ---

НИЕ СМЕ ВСИЧКИ !

ЕЛАТЕ ПРИ НАС !

АТАКА ПОЧВА ДА ПЕЧЕЛИ ОЩЕ ОТ ДНЕС !!

Памир:
Забелязах, че вече печели. Особено в дискусионното студио тази вечер. Ако това са най-нормалните хора в Атака, дори не искам да си представям какви са другите останали там. Луда работа.

axl_rose:
Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Петър Берон за президент и на Стела Банкова - за вицепрезидент, е подал заявление в Централната избирателна комисия за регистрация за участие в изборите.

Това съобщи, цитиран от БТА говорителят на ЦИК Бисер Троянов.

В 19.00 часа изтече крайният срок за регистрация в Централната збирателна комисия на организациите, партиите и инициативните комитети за участие в изборите.

Петър Берон е депутат от ПГ "Атака", а Банкова е независим депутат, но избрана от листата на националистите.
Припомняме, лидерът на "Атака" Волен Сидеров се кандидатира за президент от името на партията.
Мнозина смятат, че Петър Берон ще отнеме част от потенциалния електорат на "Атака", както и част от десния електорат, заради сходството на името си с това на Неделчо Беронов. 

http://news.ibox.bg/news/id_996605662

Celine:
Не мога да го разбера тоя Берон.Не е лош човек,а и произходът му е така да се каже знатен.Какво прави с тия тъмночервени комуняги?

axl_rose:

--- Цитат на: Celine в Септември 11, 2006, 19:24:52 ---Не мога да го разбера тоя Берон.Не е лош човек,а и произходът му е така да се каже знатен.Какво прави с тия тъмночервени комуняги?


--- Край на цитат ---

Точно това се чудя и аз през последните години, наблюдавайки увлечението му по политиката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия