България и българите > България

Лидерката на „Атака“ във Варна ухапа охранител

(1/2) > >>

Nordwave:
Няма такова чудо! Лидерката на „Атака“ във Варна ухапа охранител
Инцидентът се е случил в Морската градина в града.

Лидерката на „Атака“ във Варна Цвета Георгиева бе арестувана поради хулиганство, съобщи БГНЕС в града.

Днес следобед, между 15,30 часа и 16,00 часа, Цвета Георгиева, заедно със свой приятел, съдържател на заведение, в което се събират членовете и симпатизантите на „Атака“, се разхождали в Морската градина с четири кучета.

Животните били пуснати да се разхождат свободно по алеята. Майка с малко дете, която се уплашила, че то ще бъде ухапано от кучетата, се развикала и впоследствие избухнал скандал.

По това време покрай спорещите минали охранители от фирма "Дага полис", които имат договор с общината за охрана на Морската градина.

Те се опитали да предотвратят по-тежък развой на спора, а Цвета Георгиева поискала от тях да се легитимират.

След като видяла, че един от охранителите има турско име, тя скочила и го ухапала по врата.

По същото време наблизо имало и полицаи от Второ РПУ, които се намесили и задържали лидерката на „Атака“.

Установено е, че Цвета Георгиева няма документи за самоличност. Тя е задържана за 24 часа за снемане на обяснения. Съставен й е акт за липса на документи.

Приятелят й също е задържан за нарушаване на обществения ред и също му е съставен акт.

В момента текат разпити на очевидци на случая. Охранителят е отишъл в болница, за да си извади медицинско свидетелство. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава. http://www.dnes.bg/article.php?id=32746

Иван Иванов:
Леле, до там ли я докараха ? То бива, бива ама

Родолюбец IYI:
Хмммм.....честно казано ако видя турчин да ми прави проблеми бих му прехапал сънната артерия  :icon_evil:
Не го понасям това племе...даже циганите по бих ги приел... >:(
А иначе Цвета Георгиева я познавам - доста импулсивна, действа без да мисли, като децата.....абе голяма лимка общо взето, не се учудвам  :-P

Nordwave:
Автор nezavisim.net
Областният лидер на Атака във Варна Цвета Георгиева е ухапала по ръката един от служителите на “Дага полис”, съобщиха от “ДНЕС +". От ръковдството на охранителната фирмата са уточнили, че младежът в момента е в болницата, където ще му бъде издадено медицинско свидетелство, което да удостовери нараняването му.
От “Дага полис” съобщили, позовавайки се на свидетел на инцидента, че Георгиева е разхождала в Морската градина по алея за майки с деца четирите си кучета от породата авганска хрътка, които са били без наморници, а едното дори е било пуснато на свобода. След спречкване, което е прераснало в ръкопашна схватка, с баща на едно дете, което се е уплашило от свободно разхождащото се куче е повикан екип на “Дага полис”, които се е намесил да разтърве спорещите.

Един от охранителите се опитал да усмири изпадналата в истерия лидерка на Атака, но тя започнала да отправя обидни думи и към него, и дори счупила мобилния му телефон, след като той се опитал да се свърже по него с шефовете на фирмата. По думите на “Дага полис” Георгиева дори е налагала със синджира на кучето бащата на уплашеното от хрътката й дете.
Сред краткият телефонен разговор един от шефовете на охранителната фирма се обадил в полицията, където съобщил за неприятния инцидент.  В същото време в близост до инцидента минал полицаи от Второ РПУ. Установено било, че Цвета Георгиева няма документи за самоличност. Георгиева е задържана във Второ РПУ.

Това не е първият скандален случай с братовчетката на Капка Сидерова.

Заради самоуправствени действия на шефката на „Атака" Цвета Георгиева и управата на спортен клуб „Кралекс" вчера в комплекс „Локомотив" не можаха да влязат 3 спортни клуба по лека атлетика („Евър", „Черно море", „Суперспорт") и един по шах - „Варна", информира днес в. Черно море. Обектът е общински, но в неделя Георгиева смени ключалките на вратите и блокира достъпа до имота, който има площ над 500 кв.м. Директорката на общинската дирекция „Младежки дейности и спорт" Калина Попстефанова съобщи за в. „Черно море", че е твърдо решена да бъде спазен законът и не изключва намесата на полицията. Крайният срок, даден на Цвета Георгиева и „Кралекс", е бил днес до обяд.

hahorat:

--- Цитат на: Императора в Февруари 07, 2007, 18:35:17 ---След като видяла, че един от охранителите има турско име, тя скочила и го ухапала по врата.

--- Край на цитат ---

За всичко друго - добре, възможно е. Но това изречение е хиляда и една нощ на ента степен. Може да го е ухапала, но не го е ухапала защото е с турско име.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия