България и българите > България

Ще успеят ли да запазят Корал?

<< < (2/3) > >>

HighVoltage:
Генерале, не ми се вярва **********те да се затътрят там, то няма автобуси до 'девствените' плажове. До там може да се стигне само с кола и идеята е да няма джан - джун, хората отиват там да къмпингуват и обикновено сами си чистят. Идеята е да спят в палатки, да си запалят огън и да си бъзнат нещо на скарата, да играят карти и табла, и тъй нататък да не се окапя. :laugh-1:
Между другото наистина много народ се издави в нашето море, защото то е много опасно с много особени течения. Преди няколко седмици Петър Стойчев, нашия Шампион по плуване и за кратко мин. на спорта в отговор на въпрос на Антон Хекимин дали планува да преплува част и от Черно море той отговори "Не." и отговора му е такъв не по някакви хигиени съображения. Много се ядосвам като прочета, че пак някой млад човек се е удавал, за плуване се ходи на басейн.

генерал Жеков:
Аз лично съм виждал мангали по такива места,:просят,хвърлят фасове,вършат си нуждите в морето и т.н,все "похвални" неща.Тези гадове пречат точно на почиващите.Има,обаче,места където такива унтерменши не се допускат,и нищо че собственика не е държавата,"девственото" в тези места е останало,няма хотели по 20етажа,паркинг на плажа и т.н

HighVoltage:
Хъм, много ме изненадва това, защото те ходят само някъде където може да има нещо за крадене, респективно има хора постоянно. Нямам преки впечатления, защото не съм от т. нар. къмпингари, страдам от болестта на 'цивилизования човек' далеч от полиция и болница подивявам, което не е нормално, но е така. Един път на една хижа ги побърках моите хора, три дена гледаха филми на ужасите - все си представям, че някой ще си счупи крак - какво ще правим, ако ни ухапи някоя змия - какво ще правим, ако ни нападне някой психопат от гората - какво ще правим  и т.н. като хайдутина и аз бях с един нож през цялото време.
Но има и нормални хора, които имат нужда да контактуват с природата.

генерал Жеков:

--- Цитат на: HighVoltage в Юни 27, 2018, 21:53:39 ---Хъм, много ме изненадва това, защото те ходят само някъде където може да има нещо за крадене, респективно има хора постоянно. Нямам преки впечатления, защото не съм от т. нар. къмпингари, страдам от болестта на 'цивилизования човек' далеч от полиция и болница подивявам, което не е нормално, но е така. Един път на една хижа ги побърках моите хора, три дена гледаха филми на ужасите - все си представям, че някой ще си счупи крак - какво ще правим, ако ни ухапи някоя змия - какво ще правим, ако ни нападне някой психопат от гората - какво ще правим  и т.н. като хайдутина и аз бях с един нож през цялото време.
Но има и нормални хора, които имат нужда да контактуват с природата.
--- Край на цитат ---


Да беше подала молба за присъединяване към четата :lol:
На девствените плажове ходят,заради това,че там има определени дейности,които да извършват,с други думи-плащаме им с нашите данъци да се подпират на стената и да пият по цял ден.Между тези си действия,те намират време да си направят разходка по плажа,заедно с децата си,които се гордеят,че се научили нова фраза на чужд език,различен от циганския,като вече владеят и изрази на български език:"дай 20ст.,ма како/бе батко".В това време,бащите се разхлаждат в морето от тежкия труд.Това си е доста развита цивилизация :lol:

HighVoltage:
Ми то и по градските плажове е така, какво като има концесионер с билетчета и спасител. Вижте, човек трябва да има право на избор, трябва да има плажове, които да не са застроени изобщо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия