За Форума и сайта > За Форума

Какъв е смисълът?

(1/2) > >>

Преспанец:
Какъв е смисълът от рейтингите? На не един човек е ясно, че тия рейтинги неотразяват реалните плюсове и минуси, а се нагласят. Моят например би трябвало да е отрицателен. От един рейтинг има смисъл ако е истински, но да се премахват минусите и да се добавят плюсове е глупаво.

Преди време поставих пред Императора и защо се е превижда "карма", а не  "рейтинг"или нещо подобно.Май че не може да се оправи?

Nordwave:
Мога да го променя на рейтинг, но карма е в оргинала.


Редактирано от модератор: Премахнат цитат и реплика на вече изтрит постинг.

Hatshepsut:
Моето мнение по въпроса е, че трябва да си остане оригиналното наименование "карма".
Думата карма има много по-дълбок смисъл от думата рейтинг. Карма буди асоциация за нещо трайно, а рейтинг - за нещо конюнктурно и преходно.
Друга причина да не смятам за подходяща думата "рейтинг" е, че ние не сме политикани или шоумени  :smile-1:

boby:
Сега погледнах, че всеки новорегистриран без нито едно мнение има право да гласува за рейтинга на всеки. Та, промених нещата, защото заприличваме като едни "български" граждани в Турция, които имат право да определят съдбата на България....
Над 100 мнения ще има право да гласува.

Hatshepsut:

--- Цитат на: boby в Юни 06, 2012, 12:47:12 ---Сега погледнах, че всеки новорегистриран без нито едно мнение има право да гласува за рейтинга на всеки. Та, промених нещата, защото заприличваме като едни "български" граждани в Турция, които имат право да определят съдбата на България....
Над 100 мнения ще има право да гласува.

--- Край на цитат ---

Много добре си направил с тази настройка  :smiley-1:

Също така би трябвало да се увеличи интервала, след който може да се гласува отнова за кармата на един и същ потребител. Сега този интервал е 1 час, което е много малко. Предлагам  да стане 24 часа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия