България и българите > Български националисти

Вечен разкол при националистите.

(1/1)

ГордАриец:
Здравейте , родолюбци. Дали ще може да обсъдим една болна тема на българския национализъм , а именно защо националистите никога не се обединяват? Ще кажете , че вече има обединение - така наречените „ Патриоти ” , но от действията им личи , че не работят заедно , а всеки за себе си и всички май очакват скоро да се разпаднат. То разделението си го има и при комунистите , за наше щастие и при сините от както съществуват , но какво толкова пречи на на всички споделящи една идеология да се обединяват. Дали опира до характери или пари , интриги или какво пречи на хора , които си обичат държавата и националността да работят за тях , вместо да не правят нищо. Незнам дали е правилно да се правят сравнения с разделена България преди Турците да ми завземат или колко е лесно да победиш българите , когато не са единни.

генерал Жеков:
Докато има такива "Патриоти"-идиоти,обединението няма да бъде цялостно или пък трайно.Няма как да съществува дори такова обединение,когато истинските националистически организации са преследвани и репресирани,за да може тези,създадени от ДС да "просперират".В това е включен целия "пакет"-купуване на гласове,лъжливи обещания и т.н-по КОМУНИСТИЧЕСКИ.Затова,към този момент обединене няма и не се очаква такова.Често в националистическите среди,всеки човек има определена организация или изявен лидер,към която изпитва симпатии и по тази причина,не би търпял такова обединение,като давам за пример себе си.Аз фаворитизирах Боян Расате и БНС,защото в тази организация членувах и симпатизирам на идеологията им.Аз не бих гласувал за обединение-хибрид,състоящо се от пияници,въздухари или пък шпиони-просто няма как да получат моя глас.Така е и с много други хора,искащи добро бъдеще за себе си и рода си тук в България.Ти например,би ли дал своя глас за хибрид от 338 знайни и незнайни организации,избрали за лидер шпионина на КГБ Болен,или пък тоя от СКАТ,който говореше за новия закон по новините тези дни.Същия,имя погледа на плъх в купчина брашно  :lol: Смехотворно е да се говори за такива хибриди.Всичко изписано до момента от мен НЕ се отнася за автора на темата или самата тема.Това е само моето лично мнение по въпроса

Петкан:

--- Цитат на: ГордАриец в Юли 13, 2018, 13:38:38 ---Здравейте , родолюбци. Дали ще може да обсъдим една болна тема на българския национализъм , а именно защо националистите никога не се обединяват? Ще кажете , че вече има обединение - така наречените „ Патриоти ” , но от действията им личи , че не работят заедно , а всеки за себе си и всички май очакват скоро да се разпаднат. То разделението си го има и при комунистите , за наше щастие и при сините от както съществуват , но какво толкова пречи на на всички споделящи една идеология да се обединяват. Дали опира до характери или пари , интриги или какво пречи на хора , които си обичат държавата и националността да работят за тях , вместо да не правят нищо. Незнам дали е правилно да се правят сравнения с разделена България преди Турците да ми завземат или колко е лесно да победиш българите , когато не са единни.

--- Край на цитат ---

1.В съвременна България няма национализъм на държавно ниво, а само прояви на имитация на национализъм, и защита, и борба на лични интереси с цел облагодетелстване.
2.Има само желание за национализъм и националистически пориви, изразени от малки групи хора, и отделни личности.
3.Националистическата идея се компрометира от колаборационизма на парламентарно представените партии, имащи се за националистически.
4.Не може да се формира истинска националистическа партия заради егоизма и страха на българите, и заради недооценяването, и пренебрегването на националния интерес от т.нар. управляващелит, който е 90% свързан с бившето комунистическо управление по различни начини.
5.Никъде по света, където са управлявали и управляват комунисти-бивши и мутирали, национализъм не съществува.

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия