България и българите > Тоталитаризъм
За или против комунистическия режим у нас през 1944-1989 г.
МИГ:
Понеже във вибокс7 има голям интерес /около 170 поста/ реших да пусна и тук темата за да видя и вашето мнение :)
MAGADAN:
За да бъдем коректни - нека сме наясно, че комунизма е теоретичен етап от трудовете на Ленин. Ние сме живяли в социализъм. Измислаха му най различни етапи с нелепи имена, но не успяха да спрат неговото израждане. И тогава си спетнаха нежните революции, с които трансформираха политическата си власт в икономическа.
Фанагория:
--- Quote --- И тогава си спетнаха нежните революции, с които трансформираха политическата си власт в икономическа.
--- End quote ---
Това е така, сигурно защото в секретните подземия изродистите са изучавали усърдно "алхимия" на революционните трансмутации?
MAGADAN:
--- Quote from: Фанагория on 21 Nov 2007, 18:32:01 ---
--- Quote --- И тогава си спетнаха нежните революции, с които трансформираха политическата си власт в икономическа.
--- End quote ---
Това е така, сигурно защото в секретните подземия изродистите са изучавали усърдно "алхимия" на революционните трансмутации?
--- End quote ---
Трудно е да се опише с думи. Акад. Сахаров казва : социализмът е най човеконенавистната власт.
Death angel:
Номера е да можеш да вземаш всичко, което ти се дава.
Даде ни безплатно образование. Който не е успял да се възползва си е за негова сметка. :-P
За здравеопазване не ми се говори, защото беше голо вода.
Като се замисля ми е загубил времето. Нищо друго не ми е взел.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version