България и българите > Българофобия

Нагли изказвания на депесари

(1/12) > >>

Индивидуалист:
ДПС поиска и спецслужбите
20 май 2008 / News.dir.bg
МВР и съдебната власт са консервативни системи. Не може в спецслужбите и един човек да не се казва Ахмед.
Това каза депутатът от ДПС Ремзи Осман на митинг в Джебел, цитиран от БТА.
В Джебел ДПC на Ахмед Доган отбеляза 19-та годишнина от Възродителния процес.
По думите на Ремзи Осман в страната е имало десетки случаи на младежи, които не са назначени в българските специални служби.
"Принципно ги съветваме да съдят държавата за дискриминация или да се обръщат към Омбудсмана", каза още народният представител от ДПС. Той отново повтори, че движението има възможност и капацитет да предложи кандидати за всички длъжности в страната, включително и за вицепрезидентския пост на републиката (виж линка).
През последните няколко дни представители на ДПС открито поискаха повече власт за партията. По време на традиционния годишен събор в местността Демир баба теке край Исперих в събота отново Ремзи Осман изтъкна: “Някои казват - стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”. "Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент например да не е на движението", каза още Ремзи Осман от трибуната на тържествата в местността Демир баба теке.

vekil:
Ами Ахмед Доган да не се е пенсионирал? Или е напуснал службите?Сакън, да ни вземи да напусни службите, це като гледам днес снимката на ходжата и платената булка в селото с гръмотевиците във вестник "Труд" се чудя какви неведоми пътища божии срещат олигофрените един с друг за да имат работа психиатрите, Фройд, Ницше, Иънг и други циници.

Исперих:

--- Цитат на: vekil в Май 20, 2008, 22:13:08 ---Ами Ахмед Доган да не се е пенсионирал?

--- Край на цитат ---

Май е претърпял инсулт.

Севар Вананд:
То и да няма хора на ДПС там официално, те са си в тяхна услуга.
Вижте как се опитват отново да ни разделят на религиозен принцип. Неможе ли да има Ахмед, ама той да е Българин?

Болгардингезе:
Той се прави на българин,ама всъщност неговата политика е да ни присъедини към турция.И в гърция имат подобен човек.,щото и там не са малко туреците.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия