България и българите > Основи на националната Държава
Бъдещето на България
Националистът:
Здравейте братя българи.Виждам че всички тук сте патриоти и български националисти и искам да ви задам един съществен въпрос.Как смятате да спасим България и българите в нея?Как да стане това според вас,когато българите в България са един смачкан,изтерзан и обезверен народ?Как може в кратки срокове(защото нямаме никакво време за губене тъй като изчезваме като нация)да поправим това което са сасипали пет вековното турко робство и вече 65г.комунистически геноцид?Защото това което турците не можаха да сасипят за пет века,комунистите го сасипаха за половин век.Как смятате че този сасипан психически,морално и материално народ ще се изправи на краката си и ще стане единен и силен както е бил някога преди 6 века?Аз лично не виждам как това може да стане и ако някой от вас знае нека да ми каже аз ще го изслушам с удоволствие и ако успее да ме убеди-ще го последвам.В продължение на пет века турците систематично и бавно превърнаха българите в послушна рая която забрави историята си и знаеше само послушно да работи и да храни поробителите си.През тези пет века най интелигентните,силни и качественни българи са биле насилственно избивани,потурчвани и отвеждани в турция за да служат на падишаха като яничери.Дори потурчените в родопите Българи днес наричат себе си турци като са забравили отдавна истинското си българско потекло.Така българската нация е била генетично сасипана,та чак и до ден днешен не можем сами да се оправим.И днес сред българското население в българия цари простотия,робска психика,безхаберие,липса на национално самосъзнание и чуждопоклонничество.Смятате ли че един такъв народ може да се обедини и отново да стане народ?Поетът точноп го е казал(не народ а мърша.Туй ще кажа и ще свърша.)Докато превз турското робство българинът все пак е знаел кой е свой и кой е чужд,то през комунисма това е било невъзможно.Тогава с пъла сила сее вихрело предателството,подлоста и кариеризма с цената на трупове,та чак до днес.Не мисля че има народ по света който да е минавал през подобна пет и половин вековна историческа мелница във всички свери на битието си.Да се чуди човек как въобще още съществъваме в съвременната история.За никой нее тайна как комунистите обслужващи чужди интереси унищожаваха цветът на нацията като избиваха интелигенцията по поръчка на съветските тайни служби.Защото и на комунистите както и на турците е била нужна послушна и несмислена рая която само да работи и да не задава въпроси.Как комунистическите тайни служби нагло наричащи се (държавна сигурност)във всъщност унищожаваха собственната си държава и народ със всички възможни средства и при това твърдяха най нагло че го правят за благото на народа,да се чудиш на кой точно народ.И днес те го правят като създават изкуственна икономическа криза пак по поръчка на съветските тайни служби и подлагат собственният си народ на изкуственно създаден глад и мизерия с единственната цел да просят пари от международните банки и да ги предоставят на комунистите в русия послушно и покорно като добре подготвенна рая.Тях не ги интересува че българите масово напускат родната си страна и отиват да работят като роби в чужбина.За тях са важни съветските имперски интереси и ги обслужват със завидна всеотдайност.За никой нее тайна че след 10 ноември 1989г.всички партии бяха създадени и групировки бяха създадени от комунистическите тайни служби по поръчка на съветските комунистически тайни служби.Така съветските комунистически тайни служби фактически управляват България чрез нашите родни комунистически тайни служби.За никой нее тайна и това че комунистите превърнаха в България всеки втори българин свой доносник и предател на българщината и затова аз питам кой е този българин който толкова милее за България когато всеки гледа да си спасява кожата в тази доносническа мелница от предатели и комунисти?Нищо в България нее останало от духа на някогашните велики българи.Дори си задавам въпроса имаме ли право ние въобще да се наричаме българи?Не ни е останало нито морал,нито духовност,нито вяра,нито доблест.Превърнаха ни в една страхлива паплъч в която всеки е готов на всякаква мерзост за да оцелее.Това ли е българският дух и как вие мислите да поправите тези поръжения върху психиката на българина,още повече че тези поражения старателно се потдържат от комунистите и днес.И смятате ли че комунистите ще ви позволят да им провалите дългогодишният труд който така старателно са положили за да ни докарат до тука?Комунистите унищожиха и българската православна църква благодарение на която България е оцеляла през пет вековното турско робство.Комунистите избиха след девети септември 1944г.цялото изстинско духовенство в българската православна църква и го замениха със ченгета на държавна сигурност за да пишат досиета на всеки който стъпи в църквата и тези ченгета пишат досиета и днес и работят като свещенници,монси и митрополити и използват църквата за да перат парите на комунистическата мафия защото църквата не подлежи на финансов контрол от нито една световна финансова институция.При това положение нее възможно българите да се обединят и чрез църквата.Тогава как,как да стане това обединение на бългатите?Кой да обедини българите?Може би някой комунист добре прикрит като националист като волен сидеров с партия атака за да могат комунистите и чрез национализма и църквата пак да си прокарват комунистическите идеи в България.Аз лично виждам положението в българия безкрайно безнадеждно и отчайващо и се моля да не съм прав.Умишленно пиша някои имена с малки бикви защото не мисля че заслужават да бъдат написани с големи за кето се извинявам и ако съм допуснал някои правописни грешки също се извинявам защото пиша това много бързо,и нямам време да го редактирам.благодаря ви за разбирането.И ви моля да ми отговорите на въпросите по-нагоре в статията и да ми вдъхните надежда. :'(
Севар Вананд:
Всичко това зависи от теб. Да, точно от теб. Преди години и аз питах и се молех на някой да ми вдъхне надежда и да ми каже, че има начин. И знаеш ли какво стана? Никой не го направи. Всичко около мен ми казва, че няма надежда и с всеки изминал ден става все по-зле. Никой не можа да ми представи сигурен начин за това как може да се спаси България. И тогава осъзнах, че не трябва да чакам да ме вдъхнови някой друг или някой друг да намира начин и да спасява България. Разбрах, че трябва сам да започна да правя това. По пътя срещаш и другите хора, които са установили, че това е начина и тогава започваш да действаш заедно с тях.
Без значение дали си патриот, националист или ченге, което е в този форум за да доносничи, не чакай, а започни да се бориш за България! Защото България скоро може и да я няма и тогава виновник ще си ти. Шансовете за победа са повече от минимални, но си заслужава да умреш за тази идея.
България ще оцелее и отново ще се въздигне. България не може да умре!
Ванадий:
Винаги съм казвал: Ако всички които могат да направят нещо тук, заминат и го направят другаде, наистина сме загубени! Ако искаш да си добре тук трябва да градиш, трябва да останеш и да опиташ а не да си отидеш както направиха останалите, брой ги като мъртви, те са такива.
Националистът:
Добре.Готов съм да се боря но кажете ми как да го направя?Останало ли е нещо несасипано в тази страна което може да се възстанови без вътрешните врагове на България(комунистите)да пречат със всички сили и средства това да се направи?Не виждатели че всеки който се опита да работи честно за спасяването на българия бива брутално смачкван от враговете на българската нация(комунистите) и не само че никой не му помага,но и всеки е готов да го предаде за да направи четка на комунистите и да извлече лична изгода за себе си от това.Знам го от личен опит защото не съм спирал да се боря през всичките си години на съзнателен живот за чиста и свята България.Опитвал съм какво ли не и всеки път всичко0 е свършвало по един и същи начин.Вече не ми идва на ум какво още не съм направил за спасяването на страната си.Затова отправям този въпрос към всички вас.Може би някой ще ми помогфне и ще ми даде идея.
Mасон:
Като начало трябва да започнем да се ограмотяваме, защото нашата древна писменост е първичен белег за националната ни принадлежност. След това ще започнем да пишен България с главна буква, за да покажем, че можем да уважаваме страната си, а и нас самите. А след това всичко останало ще си дойде на мястото. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version