Обща категория > Общи дискусии

Четиво за търговци на газ и петрол, русофилски агитатори, лумпени, и наивници

<< < (3/3)

Петкан:

--- Цитат ---
NEWS // MIDDLE EAST AND OPEC
Russia gets $63.5 billion windfall from OPEC+ deal
03 July 2018 , 16:08
--- Край на цитат ---
https://neftegaz.ru/en/news/view/172935-Russia-gets-63.5-billion-windfall-from-OPEC-deal
...
...
Руският бюджет е получил допълнителни приходи от $ 63.5 милиарда (щатски долара) (4 трилиона рубли), благодарение на сделката за намаляване на производството на петрол между страните от ОПЕК и страните извън ОПЕК, начело с Русия.
През май руското министерство на финансите съобщи, че във връзка със световните цени на петрола, Русия очаква нейните приходи от петрол и приходите от природен газ да нараснат пет пъти в сравнение с очакваните приходи, определени в бюджета за 2018 г. Износът на нефт и газ възлиза на около 40% от приходите на федералния бюджет.
"Лукойл" започна дейността си в Република България на 12 октомври 1999 г., ставайки собственик на контролния пакет в "Нефтохим АД", най-голямата рафинерия на Балканския полуостров.
Кой на кого плаща и колко, и кой е излъганият, другари търговци на газ и петрол, русофилски агитатори, лумпени, и наивници?

Петкан:
Гледайте: Неизвестен минерал намерен в руския метеорит :mad:

https://watch.wibbitz.com/watch/?id=b0adae833b59e4ffc87ab9b7f48c63925

HighVoltage:
    Много, много отдавна писахме за това, че в ТЕЦ Варна и в ДЪРЖАВНОТО ЕНЕГРО назначават само хора на ДПС. Така че случващото се, ще е изненада само за идиотите.

    Срещу 3500 лева Доган купи ТЕЦ - Варна, втората по инсталирани мощности електроцентрала във България, чийто капитал е над 85мил. лева.
Сделката е станала факт след като децата на Данаил Папазов, бивш транспортен министър от назначеното от ДПС правителство на скункса Пламен Орешарски , са продали част от дяловете си от фирма "Сигда".

    В отговор на случващото се Делян Добрев, който е шеф на енергийната комисия в Парламента не можа да коментира случая или не пожела.
Някакъв нещастник набеден за  енергиен експерт (каквито са всички в България начело с Теменужка Путкова), Иван Хиновски си разкъса ану*а да обяснява по медийте колко била изгодна сделката.  Ми, то ще си проличи бе Иване, тикво проста, за какво ходиш като цветарка насам - натам.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия