Обща категория > Конспирация

КОНСПИРАЦИЯТА: русофили, славяни, путинофили, рубладжии и т.н.

(1/10) > >>

Мишок:
Номерът е доста простоват и даже не работи, но заблудените си мислят че работи.
За какво става дума ?
Всеки който не е съгласен : запада да ни ограбва, налага хомо-сексуалните си ценности, исляма и останалите им глупости, всеки не съгласен с ненормалният им нрав, манталитет и начин на живот и грабежа който извършват в България - бива веднага заклеймяван, като русофил, русоман, славянин, предател на родината, платен агент на Путин и т.н.
По същият начин се обвиняват и всички чисти български родолюбци, ако не харесват запада или не казват на всяка втора дума, колко са лоши: славяните, Путин и руснаците, независимо дали това има нещо общо с даден разговор или не  ! Цялата работа накрая е добила статут на сериозно психично отклонение. Съгласете се че не е нормално на всяка 2-ра или 3-та дума да се заклеймяват руснаците и Путин. А и у нас в момента командва не Путин и руснаците, а другарите от посолството на САЩ, на които комунистите  ни продадоха. У нас има американски, а не руски бази, обира ни западът и т.н.
Веднъж даже бях заклеймен само защото съм се снимал с българска народна носия. какво общо има тази носия с руското и Путин, така и не разбрах.
Така че другари от запада: номерът ви е разкрит и заклеймяванията ви нямат никаква полза.
п.п. сега се сетих че са ме заклеймявали, като русофил и защото съм срещу изродите главорези от ИДИЛ.
 пак п.п. опааа днес е 1-ви от руското посолство ще ни дават заплатите. Моята е цели 3000 рубли на месец - много пара-много нещо.

Петкан:
А какво му е доброто на Путин?

Мишок:

--- Quote from: Петкан on 01 Mar 2018, 21:24:22 ---А какво му е доброто на Путин?

--- End quote ---
А какво значение има дали Путин е добър или лош ? В другарката Меркел и САЩ президентите, както и в Юнкер  и останалите  е сигурно че няма нищо добро, ама нищо.

Hatshepsut:
Нещата не са черно-бели.
Казвам как стоят нещата при мен. Аз примерно не съм нито русофил, нито русофоб, не съм кой знае какъв почитател на рускаат култура, чел съм Достоевски, Толстой, Чехов, Гогол, мнението ми за руската музика не е добро, а от руските филми харесвам само един - "Соларис".
Що се касае за политиката - Путин като личност ми е крайно неприятен, същото важи и за отношението ми към Меркел и нейния антураж. Мисълта ми е, че не е задължително щом не харесваш Путин да си русофоб или да харесваш Меркел и обратното - ако не харесваш Меркел да си русофил и да се кланяш на Путин.
Това което либерастите от запад натрапват като ценности изобщо не са ценностии според мен - има предвид толерантността към ислямското нашествие, гей-парадите, гей-браковете и пропагандата на джендър-кукуригу.

Преди няколко дена във фейсбук стана въпрос за евентуалното посещение на Путин в България, аз се обявих категорично против и някакви русофилски промити мозъци почнаха да ме обиждат, естествено веднага ги блокирах  :police: Но ми се е случвало да блокирам и русофоби, които прекаляват със своята туркофилия, като отричат турското робство и възвеличават толерантността на Османската империя и благоденствието на българите в нея.

Та така, лепенето на етикети взема застрашителни размери, но за мен най-правилно е да се отстоява и защитава българщината, това е стожерът, около който трябва да се позиционират нашите ценности.

Петкан:

--- Quote from: Hatshepsut on 02 Mar 2018, 08:40:42 ---Нещата не са черно-бели.
Казвам как стоят нещата при мен. Аз примерно не съм нито русофил, нито русофоб, не съм кой знае какъв почитател на рускаат култура, чел съм Достоевски, Толстой, Чехов, Гогол, мнението ми за руската музика не е добро, а от руските филми харесвам само един - "Соларис".
Що се касае за политиката - Путин като личност ми е крайно неприятен, същото важи и за отношението ми към Меркел и нейния антураж. Мисълта ми е, че не е задължително щом не харесваш Путин да си русофоб или да харесваш Меркел и обратното - ако не харесваш Меркел да си русофил и да се кланяш на Путин.
Това което либерастите от запад натрапват като ценности изобщо не са ценностии според мен - има предвид толерантността към ислямското нашествие, гей-парадите, гей-браковете и пропагандата на джендър-кукуригу.

Преди няколко дена във фейсбук стана въпрос за евентуалното посещение на Путин в България, аз се обявих категорично против и някакви русофилски промити мозъци почнаха да ме обиждат, естествено веднага ги блокирах  :police: Но ми се е случвало да блокирам и русофоби, които прекаляват със своята туркофилия, като отричат турското робство и възвеличават толерантността на Османската империя и благоденствието на българите в нея.

Та така, лепенето на етикети взема застрашителни размери, но за мен най-правилно е да се отстоява и защитава българщината, това е стожерът, около който трябва да се позиционират нашите ценности.

--- End quote ---

--- Quote ---Та така, лепенето на етикети взема застрашителни размери, но за мен най-правилно е да се отстоява и защитава българщината, това е стожерът, около който трябва да се позиционират нашите ценности.
--- End quote ---
+1 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version