Руското псевдо-христянско - ПАРАправославие

Започната от Siegfried, 12 Апр 2018, 11:12:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 922
Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Активен
Откровен БОЛШЕВИЗЪМ, ПАНСЛАВИЗЪМ и РУСОФИЛИЯ, прикрити зад маската на източно-православна солидарност към РУСКОТО ПАРАправославие  !

Забелязали ли сте, как местните ни рубладжии, за да оправдаят безродието и русоробието си, примерно за отидат за да се бият на страната на РУСИЯ и за РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ в Донбас, или Крим, винаги се крият зад някаква Православна солидарност с руските им православни братя !?

Винаги съм се чудел, защо тия наши "големи православни", правещи се на Христяни рубладжии и комунисти, НИКОГА НЕ отидоха да се бият на страната на ПРАВОСЛАВНИТЕ Христяни от; Палестина, Армения,Египет, Сирия,Грузия... и тн !?

Местните РУБЛАДЖИИ така и не обясниха, Палестинците, Египтяните, Арменците, Грузинците и Сирийците НЕ са ли техни проавославни БРАТЯ и ако не са, какви са и защо ЕДИНСТВЕНО и САМО руснЯците са достойни за техни ПРАВОСЛАВНИ Братя, и са ЕДИНСТВЕНИТЕ, заради които нашите рубладжии са готови да дадат и животът си !?  Тогава излиза, че за нашите рубладжии, всички други ПРАВОСЛАВНИ Христяни са - втора ръка православни, което меко казано е чиста проба - антихристянско мислене !?

PS
Терминът включва гръцката представка пара-, която означава освен или в допълнение към.  :laugh-1:

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

HighVoltage

Moderator
*
Senior Member
Публикации: 748
Активен
Кой е отишъл да се бие във война за Русия? Не знам за такива тъпаци, може да има наемни войници, но то е друго.
Много ли са католиците  тръгнали да спасяват покръстените от Папата негри от Боко Харам и другите ислямисти с оръжие! Толкова са зле, че искрено се чудя защо не приемат исляма и да мирясват – това не е човешко по цели села убиват наведнъж.
Похвално и полезно е че са били покръстени и помощта, която получават за да се образоват е изключително важна, понеже сред негрите има страшно туземно и ретроградно мислене, но виждаш какво им се случва.
Католиците поддържат такава традиция да пращат мисионери или такива сами отиват и помагат в образованието и лечението на местните хора, но знаем че не е някаква масова практика.
И накрая то всеки цени собствената си религия, щото е негова – за католиците другите християни не са достойни, за мюсюлманите всички други религии освен тяхната не са достойни и т.н.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Цитат на: Siegfried - 12 Апр 2018, 11:12:57
да се бият на страната на РУСИЯ и за РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ в Донбас, или Крим, винаги се крият зад някаква Православна солидарност с руските им православни братя !?

Е за американските сатанисти ли да идат да се бият а ? Иди ти бе !

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
цитат HighVoltage:  за католиците другите християни не са достойни   :surprised:, тази МРЪСНА руска МАНИПУЛАТИВНА ЛЪЖА от Волен Сидеров ли я научи,  от тютюневият контрабандист - Патриархът на рАсия, или от някой милиционер от висшият клир на КДС-синодът ви !?   

Стига сте писали глупости и комунистически манипулации за католиците в България !!! Нашите Кардинали, Монсеньори, свещеници и сестри след 09.09.44г. бяха изтезавани, пребивани и избивани като кучета от комунистическите ИЗРОДИ, но не предадоха католическата ни църква на комунистическата зараза и атеистичните антихристянски лапи на КДС и БКП и затова много от тях, бяха избити от комунистическите изроди, като кучета и умряха, като мъченици за вярата, затова и българските католици ги почитаме и до днес, като светци - мъченици за вярата !

Защо Православните винаги обвинявате нас католиците, които сме ваши Христянски братя, за проблемите в православната ви църква, ние ли сме виновни, че вие правосланите  миряни оставихте комунистическите РУБЛАДЖИЙСКИ атеисти да ПРЕВЗЕМАТ православната ви църква след 09.09.44г. и да я превърнат освен в атеистично комунистическо сборище, но и ПРОТЕКТОРАТ на руската КГБистка църква !?

Цитат на: HighVoltage - 13 Апр 2018, 14:15:43
Кой е отишъл да се бие във война за Русия? Не знам за такива тъпаци, може да има наемни войници, но то е друго.
Много ли са католиците  тръгнали да спасяват покръстените от Папата негри от Боко Харам и другите ислямисти с оръжие! Толкова са зле, че искрено се чудя защо не приемат исляма и да мирясват – това не е човешко по цели села убиват наведнъж.
Похвално и полезно е че са били покръстени и помощта, която получават за да се образоват е изключително важна, понеже сред негрите има страшно туземно и ретроградно мислене, но виждаш какво им се случва.
Католиците поддържат такава традиция да пращат мисионери или такива сами отиват и помагат в образованието и лечението на местните хора, но знаем че не е някаква масова практика.
И накрая то всеки цени собствената си религия, щото е негова – за католиците другите християни не са достойни, за мюсюлманите всички други религии освен тяхната не са достойни и т.н.

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Siegfried - 24 Апр 2018, 18:04:03

Стига сте писали глупости и комунистически манипулации за католиците в България !!! Нашите Кардинали, Монсеньори, свещеници и сестри
Бе да не ти казвам, какво да си ги направиш тези вашите. В Италия по едно време Сицилия и Калабрия искали да си направят отделна държава и в нея който иска да е свещеник, за да няма случаи на разврат и педофилия - да бъде скопен. Леле тия от Ватикана се опищяли яката. Защо не се разбира, ама се сещаме, какво им се иска. Даже самите католици тука казват - това че вашите-православните са женени е много добре, а не като нашите да налитат на жените и децата ни.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: HighVoltage - 13 Апр 2018, 14:15:43

Вече си модератор, вземи и чети повечко и не пиши глупости, че нямало българи, които се бият,като ДОБРОВОЛЦИ на страната на руснЯците в Домбас !

Български доброволци в Новорусия се бият срещу нацизма и САЩ.  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjegP3tl9PaAhWSC-wKHffYCWYQFghNMAY&url=http%3A%2F%2Fwww.cross.bg%2Fdonbas-kabyl-bulgariya-1430769.html&usg=AOvVaw0kjyvBLfpmKZULssozpSql

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sirows - 24 Апр 2018, 18:08:04
Бе да не ти казвам, какво да си ги направиш тези вашите. В Италия по едно време Сицилия и Калабрия искали да си направят отделна държава и в нея който иска да е свещеник, за да няма случаи на разврат и педофилия - да бъде скопен. Леле тия от Ватикана се опищяли яката. Защо не се разбира, ама се сещаме, какво им се иска. Даже самите католици тука казват - това че вашите-православните са женени е много добре, а не като нашите да налитат на жените и децата ни.

Ти си НЕВРОЯТЕН КОМУНИСТЧЕСКИ МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ но това  е нормално за всяка ПЛАТЕНА нереализирана и проста РУБЛАДЖИЙСКА гнида като теб !!!  :laugh-1: 

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Siegfried - 24 Апр 2018, 18:13:51
Ти си НЕВРОЯТЕН КОМУНИСТЧЕСКИ МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ но това  е нормално за всяка ПЛАТЕНА нереализирана и проста РУБЛАДЖИЙСКА гнида като теб !!!  :laugh-1:
За кое излъгах? Да не би католическите свещеници да са женени а ? После налитат на жените и децата на другите. Ае стига моля ти се. Тези трябва да се арестуват за разврат и педофилия.
Цитат на: Siegfried - 24 Апр 2018, 18:11:05

Вече си модератор, вземи и чети повечко и не пиши глупости, че нямало българи, които се бият,като ДОБРОВОЛЦИ на страната на руснЯците в Домбас !

Има и са за похвала и подръжание. Те отидоха да помагат на братята си, срещу американският сатанизъм. Даже и на мене, много ми се ходи там.

HighVoltage

Moderator
*
Senior Member
Публикации: 748
Активен
Цитат на: Siegfried - 24 Апр 2018, 18:04:03
цитат HighVoltage:  за католиците другите християни не са достойни   :surprised:, тази МРЪСНА руска МАНИПУЛАТИВНА ЛЪЖА от Волен Сидеров ли я научи,  от тютюневият контрабандист - Патриархът на рАсия, или от някой милиционер от висшият клир на КДС-синодът ви !?   

Спокойно, не е заяждане и няма смисъл да се излиза извън самия пример: а именно, че все пак за всеки човек собствената му религия или тази с която е по-склонен да се идентифицира е по-важна.

пп между другото до скоро не правеше впечатление на толкова религиозен човек, тука работите отиват натам, че ще засенчим и форума на Светия синод до месец - два.  :Azn:

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: HighVoltage - 26 Апр 2018, 13:37:23

пп между другото до скоро не правеше впечатление на толкова религиозен човек,
Даже е крайно религиозен фанатик, но религията му е сатанизъм.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: HighVoltage - 26 Апр 2018, 13:37:23
Спокойно, не е заяждане и няма смисъл да се излиза извън самия пример: а именно, че все пак за всеки човек собствената му религия или тази с която е по-склонен да се идентифицира е по-важна.   пп между другото до скоро не правеше впечатление на толкова религиозен човек, тука работите отиват натам, че ще засенчим и форума на Светия синод до месец - два.  :Azn:

Kaкво означава да си религиозен, в нашият случай, на теб и на мен е,  да сме ХРИСТЯНИ,  няма средно положение, или си религиозен, тост христянин,  или не си ! 

Не съм превъртял , нито съм станал фанатик, просто от години се опитвам да пиша тук във форума,  че в България Католиците и Православните трябва да си подадем ръка и ЗАЕДНО да работим в полза на България, а не да се делим и мразим, и нападаме , кой е по - велик , по - голям, или кой е по - малък Христянин !

До 1054 год. сме били ЕДНА ОБЩО ХРИСТЯНСКА ЦЪРКВА, която се дели на западна Католическа и източна Првославна,  но вЕрвай ми, че когато някоя русоробска гнида всеки ден хвърля кал и мръсотия и се опитва да ДЕЛИ българите на добри Христяни - православни и ЛОШИ христяни - Католици, като лее мръсните руски манипулации и лъжи, как Католиците сме искали да ви избием, искали сме да затрием провославието и тн и тн  :laugh-1:, аз няма да седя безучастно, да мълча и да слушам тези невероятни  глупости и лъжи на Решетников, Дугин и путКин извиращи изпод миризливата ръчичка на месната бЕла Златка -  Sirows в почти всеки негов пост  ! 

HighVoltage предполагам си ходил в Католически държави, някога там да се те обиждали, че си Православен, НЕ нали, да са те третирали като човек втора ръка, защото си православен, не нали,  а да се те гонили от Католическа църква, защото си православен и се кръстиш отдясно на ляво,  НЕ нали, е мен обаче и други български Католици тук в България са ни анатемосвали, мен са ме гонили и най - срамното е, че бях с приятели от Италия и те не можеха да повярват на очите си, че това се случва в ХРИСТЯНСКИ храм, да точно така изхвърлиха ни от Православният храм кръстен на руски мюсюлманин в центъра на София и ни анатемосваха, все още НЯМА ДУМИ за това, което според мен не просто е нечувано и срамно за българската православна църква, но то е и антихристянско,  за подобни имащи наглостта да се наричат христянски свещенослужители от православната църква !!!

На мен не ми позволиха да съм кум на мой приятел, защото съм бил Католик, говоря за църковният брак, с жена ми когато се женихме, а тя е православна, никой в нашата църква не й каза и една дума напреки, и най - вече не я накараха да стане католичка, знаеш ли какво й каза Монсеньорът, който ни водеше вероучението преди църковният брак,(да при нас се ходи 6 ШЕСТ месеца на вероучени, преди да се всъпи в църковен брак, при нас не става така, плащаш си някаква миза и на уредената дата те венчават в църквата, НЕ става, а й не се плаща, спомняш ли си кой изхвърли търговците от храма и тн и тн.  !?   :lol: ) каза й,  защо да ставаш Католичка, ние с вас православните сме една Христянска църква, нищо че привидно сме разделени и при вас като при нас го има свещенството  и тн и тн, което го няма само при протестантите, чиято църква единствено не признаваме и тн и тн.  ! Когато жена ми след доста години се направи на интересна и поиска да направим и православен църковен брак, когато аз отидох да си нося кръщелното, православният свещеник, освен че ме гледаше все едно съм обрал светия синод,  единственото което го интересуваше беше да ме изпитва външо колко съм заможен, тоест по коя ценова листа за църковен брак да ме прекара, след това ми каза, че трябвало да си сменя вярата  :lol: ( тоест ми каза, че за него Католическата църква не е христянска :lol: , преди си мислех че подобна ПРОСТОТИЯ може да се види само в руска православна църква ), да съм станел православен :lol:  и тогава щял да ни венчае...., аз му се изсмях и тн. !

Затова и аз пиша и ви призовавам моито братя Православните, да се вдигнете и да изметете комунистическите , РУСОРОБСКИ мекерета от църквата ви и да сложите на тяхно място истински и достойни свещеници, нямащи нищо общо с комунистическата партия, с КДС и най - вече с сатанинската руска православна църква, и тези нови свещеници да работят за независима от Кремъл и рАсия БЪЛГАРСКА  православна Църква !
Затова ги пиша тези теми, а не защото мразя Православните си братя, нито защото съм някакъв религиозен фанатик, просто искам всички български христяни да се ОБЕДИНИМ в името на България, както А.Хитлер обедини ненавиждащите се Протестанти и Католици в Германия да работят заедно в името на Германия !!! 

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sirows - 26 Апр 2018, 13:53:16
Даже е крайно религиозен фанатик, но религията му е сатанизъм.

***, докога ще се опитваш по АНТИБЪЛГАРСКИЯТ ПЕДЕруски план Решетников, да разделяш българите на добри и лоши Христяни, кажи *** ТРОЛ !?

Я кажи сега Католическата вяра САТАНИСТКА ли е , за да сложа край на мъките ти в Италия ?

Напиши ясно от IP адресът си в Милано, че  Католическата църква е САТАНИНСКА, както и Католиците сме Сатанисти, за да отида до Нунциатурата,  където се познавам с всички и да подам оплакване за перманентно инспириране на крайна ОМРАЗА и крайна АНТИКАТОЛИЧЕСКА риторика към Католическата църква и Католиците от човек  ЖИВЕЕЩ постоянно в Италия в гр. Милано, за да те издирят Италианските власти в Милано и те екстрадират от омразната ти Католическа Италия  !

Ще се опитам да ти уредя опция, екстрадацията да е към родината ти РУСИЯ ! Надявам се в прекрасна ПРАВОСЛАВНА Педерусия да не ти е толкова гадно и отвратително, както ежедневно пишеш, че се чувстваш, в отвратителната, противна и гадна Католическа Италия !!!

Индивидуалист

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 812
Не бойте се!
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Активен
Християни, оръжия, битки...само при самозащита.Защита на Родина, дом, семейство, деца, възрастни,близки,приятели. А при днешната продажна политика вероятно до отбраняване на роден град, квартал.
Това е становището ми.
Вярата не е шега. Нито животът, нито войните.
Христос каза на Петър: върни ножа в ножницата, който вади нож, от нож умира.
В 21 век щом има войни, това означава пълен провал на политиците. Огромен провал.
------------
Християнството е вяра на превъзходния път/ап.Павел/, който няма общо с убиване, защото Христос е живот, спасение, изцеление и радост.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Siegfried - 27 Апр 2018, 10:35:56

Помияр, докога ще се опитваш по АНТИБЪЛГАРСКИЯТ ПЕДЕруски план Решетников, да разделяш българите на добри и лоши Христяни, кажи мръсен рубладжийски ТРОЛ !?

Я кажи сега Католическата вяра САТАНИСТКА ли е , за да сложа край на мъките ти в Италия ?

Напиши ясно от IP адресът си в Милано, че  Католическата църква е САТАНИНСКА, както и Католиците сме Сатанисти, за да отида до Нунциатурата,  където се познавам с всички и да подам оплакване за перманентно инспириране на крайна ОМРАЗА и крайна АНТИКАТОЛИЧЕСКА риторика към Католическата църква и Католиците от човек  ЖИВЕЕЩ постоянно в Италия в гр. Милано, за да те издирят Италианските власти в Милано и те екстрадират от омразната ти Католическа Италия  !

Ще се опитам да ти уредя опция, екстрадацията да е към родината ти РУСИЯ ! Надявам се в прекрасна ПРАВОСЛАВНА Педерусия да не ти е толкова гадно и отвратително, както ежедневно пишеш, че се чувстваш, в отвратителната, противна и гадна Католическа Италия !!!
Аре тоя съвсем изтрещя. Католическата църква за нас православните е еретическа. Сега иди и го докладвай в нунциа-мунциатурата.

Death angel

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 483
Локация: България
Активен
Според руския прочит на Библията
Цитат"Некоторых людей убивать можно и нужно".
(Някои хора може да бъдат убивани и е нужно да будат убивани.)

Идеологията на руската, "православна", ортодоксално-болшевишка църква, достъпно разяснена за вас от протойерей Чаплин:

Протоиерей Чаплин: "Некоторых людей убивать можно и нужно"
Не падай духом, където ти падне !