Българска култура и духовност > Православие

Руското псевдо-христянско - ПАРАправославие

<< < (2/13) > >>

Siegfried:

--- Цитат на: HighVoltage в Април 13, 2018, 14:15:43 ---Кой е отишъл да се бие във война за Русия? Не знам за такива тъпаци, може да има наемни войници, но то е друго.

--- Край на цитат ---


Вече си модератор, вземи и чети повечко и не пиши глупости, че нямало българи, които се бият,като ДОБРОВОЛЦИ на страната на руснЯците в Домбас !

Български доброволци в Новорусия се бият срещу нацизма и САЩ.  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjegP3tl9PaAhWSC-wKHffYCWYQFghNMAY&url=http%3A%2F%2Fwww.cross.bg%2Fdonbas-kabyl-bulgariya-1430769.html&usg=AOvVaw0kjyvBLfpmKZULssozpSql

Siegfried:

--- Цитат на: Sirows в Април 24, 2018, 18:08:04 ---Бе да не ти казвам, какво да си ги направиш тези вашите. В Италия по едно време Сицилия и Калабрия искали да си направят отделна държава и в нея който иска да е свещеник, за да няма случаи на разврат и педофилия - да бъде скопен. Леле тия от Ватикана се опищяли яката. Защо не се разбира, ама се сещаме, какво им се иска. Даже самите католици тука казват - това че вашите-православните са женени е много добре, а не като нашите да налитат на жените и децата ни.

--- Край на цитат ---

Ти си НЕВРОЯТЕН КОМУНИСТЧЕСКИ МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ но това  е нормално за всяка ПЛАТЕНА нереализирана и проста РУБЛАДЖИЙСКА гнида като теб !!!  :laugh-1: 

Мишок:

--- Цитат на: Siegfried в Април 24, 2018, 18:13:51 ---Ти си НЕВРОЯТЕН КОМУНИСТЧЕСКИ МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ но това  е нормално за всяка ПЛАТЕНА нереализирана и проста РУБЛАДЖИЙСКА гнида като теб !!!  :laugh-1:

--- Край на цитат ---
За кое излъгах? Да не би католическите свещеници да са женени а ? После налитат на жените и децата на другите. Ае стига моля ти се. Тези трябва да се арестуват за разврат и педофилия.

--- Цитат на: Siegfried в Април 24, 2018, 18:11:05 ---
Вече си модератор, вземи и чети повечко и не пиши глупости, че нямало българи, които се бият,като ДОБРОВОЛЦИ на страната на руснЯците в Домбас !--- Край на цитат ---
Има и са за похвала и подръжание. Те отидоха да помагат на братята си, срещу американският сатанизъм. Даже и на мене, много ми се ходи там.

HighVoltage:

--- Цитат на: Siegfried в Април 24, 2018, 18:04:03 ---цитат HighVoltage:  за католиците другите християни не са достойни   :surprised:, тази МРЪСНА руска МАНИПУЛАТИВНА ЛЪЖА от Волен Сидеров ли я научи,  от тютюневият контрабандист - Патриархът на рАсия, или от някой милиционер от висшият клир на КДС-синодът ви !?   

--- Край на цитат ---

Спокойно, не е заяждане и няма смисъл да се излиза извън самия пример: а именно, че все пак за всеки човек собствената му религия или тази с която е по-склонен да се идентифицира е по-важна.

пп между другото до скоро не правеше впечатление на толкова религиозен човек, тука работите отиват натам, че ще засенчим и форума на Светия синод до месец - два.  :Azn:

Мишок:

--- Цитат на: HighVoltage в Април 26, 2018, 13:37:23 ---

пп между другото до скоро не правеше впечатление на толкова религиозен човек,

--- Край на цитат ---
Даже е крайно религиозен фанатик, но религията му е сатанизъм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия