Българска култура и духовност > Православие

Руското псевдо-христянско - ПАРАправославие

<< < (13/13)

Мишок:
Мога само да кажа :

генерал Жеков:
Хайдушкия кръст стои много не на място там,където е.

Мишок:
Така и не се разбра какво му е песевдохристиянското на руското православие. Термина пара-православие пък съвсем не го разбрах. Явно пусналият темата е пара-нормален, ама защо ни занимава с глупостите си не знам ?

Siegfried:

--- Цитат на: Sirows в 29 Май 2018, 10:17:09 ---Така и не се разбра какво му е песевдохристиянското на руското православие. Термина пара-православие пък съвсем не го разбрах. Явно пусналият темата е пара-нормален, ама защо ни занимава с глупостите си не знам ?

--- Край на цитат ---

Радвам се че администраторът най - накрая разбра, че Sirows е параТРОЛ на анално движение РУБЛОФИЛИ, ръководено от руски шпионин N 3 в България -  Николай Малинов,но най - важното този изключително неук индивид, беше невероятно ВРЕДЕН и ОПАСЕН за форумът и единството във форума !

В Българският националистически форум не може и не трябва да има място други освен БЪЛГАРОФИЛИ. Човек чиято филия е,  към която и да е друга държава и народ,  НЕ МОЖЕ да се нарича българин и няма място в този български форум !!!
, защото : РУСОФИЛСТВОТО, или любовта към Русия е равнозначна на патриотизъм само в една единствена  държава - в Русия, във всяка друга държава е равнозначна на държавна измяна и национално предателство !!!

Подобни НЕГРАМОТНИ руски ТРОЛЧЕТА, като мишока имат задача да РАЗДЕЛЯТ българите на добри и лоши христяни, а останалите които, или не са религиозни, или не са им удобни, защото не ПОДКРЕПЯТ руската политическа доктрина на Кремъл параправославието, най - цинично и ОБИДНО биват определяни от ТРОЛЪТ,  като - Сатанисти !  :laugh-1:


Българи, запомнете, че няма значение, дали сме Правослвани, Протестанти, Католици, Митраисти, Зороастристи, или Еретици, на 1-во място всички сме БЪЛГАРИ - Б Ъ Л Г А Р И  и не трябва да позволяваме, на подобни руски ШПИОНИ да се опитват целенасочено да ни разделят, и настройват едни срещу други, по този мръснишки начин чрез Христянската ни религия, а тя братя българи е ЕДНА, просто всеки СВОБОДЕН човек по наследство, или по собствено усмотрение е приел, че ще изповядва Източното, или Западното й разклонение, което е нормално, защото нали затова се борихме за Демокрация, за да сме СВОБОДНИ и да имаме СВОБОДЕН ИЗБОР, без някой да ни ОБВИНЯВА, или УКОРЯВА за изборът ни !
НИКОГА не забравяйте, че подобни ТРОЛОВЕ на Кремъл искат да се върне времето на РУСКОТО/комунистическо РОБСТВО, в което  ХРИСТЯНСКАТА религия беше напълно забранена за свободно изповядване, просто червените атеисти, не бяха се сетили, че могат както в днешна рАсия, чрез манипулирана псведорелигия да УПРАВЛЯВАТ масите !!!   

Никога повече не трябва да позволяваме, подобни ТРОЛОВЕ, като мишока да ни РАЗДЕЛЯТ, а да заявяваме ясно - ВЪН РУСКАТА ПРОПАГАНДА и псевдохристянство от БЪЛГАРСКИТЕ ГРУПИ и ФОРУМИ !!!

Death angel:
https://www.youtube.com/watch?v=QZblcAFVi-U

Без коментар.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия