Обща категория > Интернет Портал

Онлайн игри

<< < (8/8)

mediamogl:
Здравейте!
Чрез тази тема искам да ви представя една онлайн(браузър) игра. Играта се казва eSim и е симулация на реалния свят. В играта вие можете да се биете срещу враговете на България, да развивате собствен бизнес, да станете журналист, политик и дори президент.
В момента България има нужда от нови играчи (колкото повече, толкова по-добре) и ще се радваме да се присъедините към нашето виртуално общество.
Линк за регистрация - http://secura.e-sim.org/lan.198/
 Нарочно давам реферален линк, защото ако се регистрирате през реферален линк печелите бонус 2 злато след достигането на 7-мо ниво. Ако имате въпроси за играта можете да ми пишете.

dani_hristov:

--- Quote from: Nordwave on 03 Jan 2009, 09:53:12 ---http://www.conquiztador.bg/ кажете си мнението за тази?

--- End quote ---

обожавам тази игра, играем я с няколко приятелчета, научават се много неща, има и тъпи въпроси, но все пак трябва да имаитакива. препоръчвам ти я.

rado84:
Някой да играем на танкове има ли? Доскоро играех с един приятел, но той е нервак, пък и е некадърен, не може да си прицели точно и изтри играта. Трейлър не мога да ви покажа, защото не знам дали има такъв, но неотдавна се снимах как громя руснаците на собствената им игра. Графиката не е баровска като на World of Tanks (a.k.a World of Wanks), но пък геймплеят е много по-реалистичен от този на World of Wanks. Играта се води браузърна, но има мини-клиент с лончър, през който играя, защото през браузъра много накъсва.
Ако някой бъде заинтригуван от клипчето - да пише тук или на лични и да разцъкваме двамата.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u5OfmvzgG0o[/youtube]

Glicerman:

 
Здравейте,колеги от форума.

http://www.medieval-europe.eu
Искам да ви запозная по-подробно с един различен тип браузърна игра Medieval Europe .(Няма да отнеме много време да се запознаете с основните неща, които ще изброя по долу. В самата игра вече има ръководство на български език, а и какво ви интересува на място винаги ще ви се отговори. Играта е преведена на 10 езика, в това число и български.
 
И така какво можем накратко да кажем за МЕ:
•   На пръв поглед прилича на Crusader Kings, но онлайн. Също така разделението на провинции, титли, царе и васали, рицари и селяни. Вие ще се появите като такъв.
•   Основната цел на играта е ролевата игра, т.е. залагането на твоята роля. Без това, администраторите няма да се предоставят на всеки да обяви война или метеж. Много играчи (особено с благородна титла) ще игнорират съобщението ви, ако не е написано в стила на RP. Но за тези които не харесват тези неща няма никакъв проблем да играят, защото има и доста такива.
•   Интересно е как направен икономическият компонент в играта. Кралете сключват съюзи, подписват пактове, парцели и обявяват война. Това се случва както на затворените раздели на форума, така и в лична кореспонденция.
•   Не изисква много време на игра. Можете да играете с 2 клика на ден или с няколко стотин, според това колко искате да се развивате и какво лично време имате.
•   Официалният език е английски, но играта е преведена на български,и ако незнаете други езици имаме българи ,които се грижат да ви помогнат за всичко.
•   Играта е напълно безплатна. Има златни дублони, които могат да се купят с реални пари, но това е само по желание на клиента. Има стотици хора в играта, които си купуват редовно дублони и ги продават по пазарите за сребро, което вие правите в играта. Така че без да влагате истински пари, имате постоянен и  бърз достъп до всички бонуси в играта.
 
И сега ако се интересувате директно от някои аспекти на играта, ще ги опиша по-надолу.
 
Как е устроена играта?
Действието в играта в момента се развива през 1316 г. сл.хр.,  като върви успоредно с истинското време. Светът на играта е разделена на провинции. Повечето от който бяха неутрални отначало. Вече практически такива няма. Всички вече са превзети от държавите и принадлежат на някого. Собствениците се променят от време на време следствие на войни, сделки, има и атаки тип разграбване,при което сгради могат да се разрушават къщи и т.н.
Има регент на всяка държава - повечето са крале(България е с Цар). Той може да се раздава титли и административни позиции. Така че, във всяка провинция, където той е построил замък, той може да си сложи васал, и той на свой ред да назначава рицари и други. По аналогия с позицията има съд, казарми, тренировъчни лагери, академии и други сгради.
Отделно църквата. Религиите в играта са малко, всяка има свой лидер, както и набор от позиции (има право да се превърне в средновековен инквизитор? Тези позиции също са на разположение). Всички религии са на базата на истинските религии,но с други имена. По този начин можете да практикувате езичество, ислям, католицизъм,православие,а новородените са атеисти,преди да приемат някаква вяра.В България ние сме приели Патриархалната вяра(Ортодоксалната). Вече има ръководство за начинаещи с 7 куеста, които се минават за 3-4 дни според това колко сте активни,и дават доста добри стартови бонуси. Има и други бонуси за новородени всеки ден.
 

 
 
Гардероб и RP
   Всеки играч може да си закупи гардероб и да си направи героят да изглежда по различен начин. Можете сами да си изработвате дрехите и доспехите или да ползвате готовите от играта.
   Можете да пишете в средновековен стил или да пишете на царя,"Ко става шефе",всичко си зависи от вас. В България си говорим директно :) .
   Външнополитически интригите нямат край. Има съзаклятия, договори, завети, споразумения и какво ли не. Съюзи и бунтове... България от друга страна е една от най-развитите държави. Всичките ни територии са развити, имам голям достъп до ресурси следствие на голям съюз с Сърбия и Италия  и интригите с Византия нямат край,за това имаме нужда от по - голяма войска.
 

 
Независимо от възрастта ти в играта, новак може да получи доста неща (а ако си с няколко приятели, можеш да очакваш най-малко развита производствена верига). Има много титли в играта. Ако имате желание, можете да се сдобиете с благородна титла и някои интересни позиции.
А сега за производството и добива на ресурси. Всяка една от провинциите съдържа ресурс. Камъни, глина, дърва, въглища, желязо,сол,пясък и т.н.. След добива им в своите работилници ги превръщате в потребителски стоки - оръжия, съдове (с които се правят сирена или супи), тухли (те отиват в строителството на сгради и подобрение на  работилниците и полетата ви). Някой неща естествено се продавате по-лесно от други.
Както казах по-горе, играчът получава в началото на един инструмент, с който да се започне- брадва.Така че почвате със сечена на дърва.
В кои страни е по-добре да започнем игра? За това спор се надявам да няма.България има нужда от много хора. На разположение на тези страни същите ресурси са много различни. В много държави има много бедни пазари и на практика царете са бедни. Това не е така с България. Ние имаме едни от най-динамичните и евтини пазари в Европа. Едни от най-добре развитите ресурси,д остъп до всички видове ресурси и ферми за животни. Освен това царят споделя всички свои канали за износ на едро и благодарение на връзките си всеки може да си пласира стоката.
 
Военен Модел
 
Той е неразделна част от играта. Все по-често хората прибягват до оръжието. Всяка държава се ангажира да обучава войските си в академиите и производство на оръжие и брони. В България царството обаче снабдява всички войници с всичко нужно - в това число храна за из път,, оръжия, брони и т.н. Броните са много скъпи. Има и наемни групи. До сега имаше няколко големи световни войни,всички спечелели от нас или нашите съюзници. Но в момента се образуват лоши съюзи и България и нейния съюз може да бъдат изолирани, но един приток на хора може да промени това.
В играта няма как да умрете, освен ако не си оставите героя да му свърши здравето,което става ако не сте яли и ситостта ви падне на 0. От там всеки ден започва да ви пада здравето с 10% докато умрете. На бойното поле не можете да умрете, а само да бъдете зашеметен за определени часове, а здравето ви да се възстанови(съвсем реално,въпреки че няма смъртност).
 
Има още хиляди неща в играта ,които се разучават много бързо и лесно.И практически всеки по - стар играч може да ви упъти. В Царство България, управляващата династия изцяло се грижи за всички новородени. Благодаря за вниманието, надявам се , че съм ви заинтригувал поне малко. Играта е в постоянно развитие и то под влияние на играчите. Има вот система за предложения и т.н.  Админите са много отзивчиви като цяло. Пробвайте, нищо няма да загубите.
От 2010 до момента, играта се е променила до неузнаваемост в положителна насока и предстоят нови и нови неща. Очакваме ви!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version