Автор Тема: Кремъл граби от България, издържа с тези пари агентурата си у нас  (Прочетена 1908 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SiegfriedTopic starter

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,926
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Васил Филипов: Кремъл граби от България, издържа с тези пари агентурата си у нас

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/57916-vasil-filipov-kremal-grabi-ot-balgariya-izdarzha-s-tezi-pari-agenturata-si-u-nas.html
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,656
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Цитат
- Русия използва страната ни само за пазар на суровини. Със средствата, които си заделя от печалбата, тя ги харчи единствено, за да си издържа агентурата, която се е настанила във всички български институции. С тези средства се поддържат и се създават движения, които да предизвикват суматоха в страната. Плаща се на улични кречетала, които скитат из медиите и плюят по държавата. Парите, които ние си плащаме на Русия, се връщат у нас по този начин, а не чрез нещо полезно за българите. Именно заради това трябва да потърсим помощ от нашите съюзници. Ние трябва да изхвърлим Русия от страната си, защото тя не ни трябва...
...
...
Аз съм ЗА!!!
Ама българите избират или ГЕРБ или БСП...
И един въпрос към високоплатения измамник Васил Филипов.
Сега кой пречи на американците да ни засипят с пари?
Мисля, че това никога няма да стане, защото историята е показала , че САЩ обичат да взимат пари, а не да дават.
Ad honores

Неактивен SiegfriedTopic starter

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,926
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Аз нямам представа, дали ти имаш престава(виждам че нямаш :laugh-1:) какво е ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ  ?!

ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ на рАсия е крепостна държава, с крепостни селяни и граждани,  в която от най - високото, до най - ниското ниво, както и всички политици от 09.09.44г. до днес са все руски възпитаници на съветска рАсия и КГБ, всички са и на хранилка от Кремъл, а всички да ги наречем по - млади КРАДЛИВИ "политици и държавници" от т. нар. политически "елит" след 10.11.89г.,  ДО ЕДИН са деца, внуци и правнуци на комунисти и всички до един произхождат от РУСОФИЛСКИ комунистичеки семейства !   

PS И как разбра, че България била примерно - зависима от САЩ, явно не знаеш, не си чувал, не си чел, как действа ЦРУ в държави, които са и с лека зависимост от САЩ !

...
...
Аз съм ЗА!!!
Ама българите избират или ГЕРБ или БСП...
И един въпрос към високоплатения измамник Васил Филипов.
Сега кой пречи на американците да ни засипят с пари?
Мисля, че това никога няма да стане, защото историята е показала , че САЩ обичат да взимат пари, а не да дават.
« Последна редакция: 22 Окт 2015, 18:44:25 от Siegfried »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Tags:

ВАЦ-овите вестници са съставени с парите на спецслужбата на бившата ГДР Щази

Започната от Индивидуалист

Отговора: 0
    Прегледи: 1131
    Последна публикация 29 Ное 2007, 23:02:07
    от Индивидуалист
    Сайтове на общини в България на турски

Започната от Генерал Колев

Отговора: 4
    Прегледи: 1031
    Последна публикация 28 Дек 2008, 17:50:48
    от Amenhotep
    Коментар под статия за Волжка България в news.bg

Започната от Радко

Отговора: 7
    Прегледи: 1565
    Последна публикация 30 Юни 2009, 12:30:55
    от Балкани
    Мюсюлмани: България все още ни дължи

Започната от Теодор

Отговора: 6
    Прегледи: 1477
    Последна публикация 19 Ное 2009, 09:34:59
    от Франкист
    България бързо и успешно полудява: Г-н Борисов, не се оглеждайте, снимат ви!

Започната от Генерал Колев

Отговора: 6
    Прегледи: 1797
    Последна публикация 16 Яну 2010, 17:55:34
    от Исперих