Обща категория > Конспирация

Конспирацията "ДЖЕНДЪР"

(1/20) > >>

Мишок:
Явор Дачков в интернет изданието си " Гласове" публикува доста по тези въпроси.
http://www.glasove.com/categories/novini/news/osnovaha-pyrvoto-lgbti-sdruzhenie-v-sofijskiya-universitet
http://www.glasove.com/categories/intervyuta/news/ponyatieto-dzhendyr-se-otnasya-samo-za-socialnite-roli-na-myzha-i-zhenata
Мисля че темата е доста актуална и си заслужава да бъде обсъждана.

Мишок:


http://www.glasove.com/categories/na-fokus/news/dzhendyr-posledniyat-avatar-na-progresistkata-ideologiya

Мишок:
http://glasove.com/categories/skandalyt/news/aleksandyr-urumov-kym-bridzhit-o-lyflin-vie-ste-advokati-na-dyavola-na-kojto-nie-plashtame

Мишок:
Едно от лукавствата на джендър-идеологията е подмяната в езика. И дебатът около конвенцията показа до каква степен тази подмяна вече е факт. Езикът не само отразява действителността. Той я конструира! И в случая подмяната на езика има за цел да внуши, че всеки може сам да конструира своята полова идентичност, своята телесност. Много се изписа за различните смисли и контексти на употребата на понятието за социален пол (джендър). Лукавостта се състои именно в това – да се научим да мислим за себе си, за телесността, за пола в безкрайно много смисли и контексти, в безброй много роли и идентичности. А джендър-образованието е само „грижа” на джендър-активистите да формират такова мислене още в детската градина (например, като дадем право на детето ни да избира поне две версии на приказката, в която принцесата може да се ожени или за принц, или за друга принцеса!). В действителност „джендърният” език е част от диктатурата на релативизма, където всички дефиниции са опасни и следователно трябва да се деконструират. Идеологията се налага чрез агресивна прозелитистка пропаганда, която трябва да ни наложи по нов тоталитарен начин новите идеологически „идоли” на трансхуманизма.

http://glasove.com/categories/na-fokus/news/idolite-na-dzhendyra-i-lukavstvoto-na-postantropologiyata

Петкан:
Ако народът излезе на площадите и пред Народното събрание, всяккакви тарикатлъци ще отидат "на кино".
А ако не излезе, управляващите ще направят това, което са замислили.
При решаването на такива въпроси, които засягат интересите на обществото, важна е реакцията, която определя способността на обществото за собствената му идентификация -или то е нормално с неразрушени социални връзки, или е дотолкова обезверено и разочаровано, че не може да види същността на проблема, т.е. джендърското бъдеще на България.
Мисля, че българското общество не може да направи преценка на последствията с ратифицирането на "Истанбулската конвенция" и следователно не е в състояние да го заинтересува.
Невъзможността за обществен логичен анализ на проблема с джендърите се поддържа от говоренето на неистини от страна на властимащите, които нарочно насочват вниманието на хората върху определен предмет (насилието срещу жените) от съдържанието на "Истанбулската конвенция".
Това хитър номер на говорене от страна на управляващите, за който психолозите казват, че може да извлече от паметта на човека определен образ или понятие, т.е. говорейки за необходимостта от приемането на такъв документ, който ще е законов начин за предотвпатяване на насилието срещу жените, управляващите включват образът или понятието "жена",  всичко друго( за джендър обучението и др.) остава вън от паметта на слушащите.


--- Цитат ---Българското общество не е сплотено, а е едно от най-разединените в света. Това показват данните от изследване на германската Фондация "Бертелсман", включващо 34 страни.
--- Край на цитат ---
https://dariknews.bg/novini/komentar/bertelsman-bylgarskoto-obshtestvo-edno-ot-naj-razedinenite-1125350

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия