Обща категория > Конспирация

КОНСПИРАЦИЯТА: русофили, славяни, путинофили, рубладжия и т.н. !

<< < (2/11) > >>

Мишок:

--- Цитат на: Hatshepsut в Март 02, 2018, 08:40:42 ---Нещата не са черно-бели.

Та така, лепенето на етикети взема застрашителни размери, но за мен най-правилно е да се отстоява и защитава българщината, това е стожерът, около който трябва да се позиционират нашите ценности.

--- Край на цитат ---
Иди го обяснявай на Зигфрид това. Щом не плюеш Русия на всяка втора дума си рубладжия и предател. А трябва вместо да се занимаваме с руснаците и Путин да се занимаваме с нашите неща.
Един се радваше във фейс-бук че в Русия раждаемостта намалявала. И какво от това , каква е ползата за България ?Та нека си гледаме нашите неща.

Мишок:
Атанас Манушкин
21 часа ·
Абе, хора, не Ви ли намирисва на руска следа в погиването на Содом и Гомор? Май има индикации за руски ракети, а и някой е видял надпис там на кирилица. За Потопа вече е безспорно, та затова не го споменавам в графата "съмнителни случай в историята от началото на света".

Мишок:
Да направи преврат.

Индивидуалист:

--- Цитат на: Hatshepsut в Март 02, 2018, 08:40:42 ---Нещата не са черно-бели.
Казвам как стоят нещата при мен. Аз примерно не съм нито русофил, нито русофоб, не съм кой знае какъв почитател на рускаат култура, чел съм Достоевски, Толстой, Чехов, Гогол, мнението ми за руската музика не е добро, а от руските филми харесвам само един - "Соларис".
Що се касае за политиката - Путин като личност ми е крайно неприятен, същото важи и за отношението ми към Меркел и нейния антураж. Мисълта ми е, че не е задължително щом не харесваш Путин да си русофоб или да харесваш Меркел и обратното - ако не харесваш Меркел да си русофил и да се кланяш на Путин.
Това което либерастите от запад натрапват като ценности изобщо не са ценностии според мен - има предвид толерантността към ислямското нашествие, гей-парадите, гей-браковете и пропагандата на джендър-кукуригу.

Преди няколко дена във фейсбук стана въпрос за евентуалното посещение на Путин в България, аз се обявих категорично против и някакви русофилски промити мозъци почнаха да ме обиждат, естествено веднага ги блокирах  :police: Но ми се е случвало да блокирам и русофоби, които прекаляват със своята туркофилия, като отричат турското робство и възвеличават толерантността на Османската империя и благоденствието на българите в нея.

Та така, лепенето на етикети взема застрашителни размери, но за мен най-правилно е да се отстоява и защитава българщината, това е стожерът, около който трябва да се позиционират нашите ценности.

--- Край на цитат ---
Много добре си го обяснил. Мисля,че всеки трезвомислещ българин, който се вълнува и не е безразличен какво се случва около него - трябва да заеме тази позиция. И на мен много пъти ми се е налагало да обяснявам,че ако не харесвам западните наставления НЕ означава че съм русофил. Както и обратното. Преди 1989 беше обратното. Досадно до втръсване ни беше станало всичко руско.
През целия си живот не съм излизал зад пределите ни и ми е абсурдно да живея по цял ден с чужди хвалебствия било източни или западни. Умът ми и същността ми са тук, а не в друга държава. Всеки ден се събуждам тук, работя тук, върша каквото върша тук, лягам вечер пак тук. И смисълът на живота ми е тук, а не навън.
Политиката обаче плаща на глашатаите си, които дойдоха до гуша на хората с говорене като радиоточки. Дори и никой да не ги слуша, те са на екрана и говорят ли говорят. Тоя добър, пък оня пък лош.
Не са политиците тези, които ще определят добро и зло. Това го е определил Бог преди хиляди години.
Да не забравяме,че когато коментираме политици, коментираме хора, на които нито им е пукало досега за нас, нито ще им пука.
-----

Мишок:

--- Цитат на: Индивидуалист в Април 24, 2018, 10:11:02 ---че ако не харесвам западните наставления НЕ означава че съм русофил. Както и обратното.


--- Край на цитат ---
Да но от чуждопоклоничество са оглупяли и не смятат че е възможно да има наше си българско виждане за нещата.--- Цитат на: Индивидуалист в Април 24, 2018, 10:11:02 ---През целия си живот не съм излизал зад пределите ни

--- Край на цитат ---
От мен да знаеш не си изгубил много. От телевизиите постоянно ни внушават, колко е хубаво по света, ама лъжат - от България няма по-хубаво. Знам го понеже съм навънка и имам база-основа за сравнения.


--- Цитат на: Индивидуалист в Април 24, 2018, 10:11:02 ---Не са политиците тези, които ще определят добро и зло. Това го е определил Бог преди хиляди години.

--- Край на цитат ---
Бог обаче е дал свободна воля на хората. Политиците ни определиха да сме на страната на злото и то в наш материален ущърб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия